قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

مردان بخوانند؛ 6 خوراکی ارزان و موثر برای حفظ سلامت بدن

رکنا: کارشناسان می‌گویند برای حفظ سلامت مردان نیازی به رژیم‌های پیچیده یا مکمل‌های گران‌قیمت نیست.
 مردان بخوانند؛ 6 خوراکی ارزان و موثر برای حفظ سلامت بدن

به گزارش رکنا، بسیاری از توصیه‌های تغذیه‌ای برای مردان بر مصرف پروتئین بیشتر و ورزش تمرکز دارند، اما متخصصان می‌گویند برخی مواد غذایی ساده و در دسترس نیز می‌توانند نقش مهمی در حفظ سلامت قلب، پروستات، استخوان‌ها و عضلات ایفا کنند.

سلامت مردان تنها به مصرف پروتئین بیشتر یا ورزش محدود نمی‌شود. متخصصان تغذیه می‌گویند برخی مواد غذایی که اغلب نادیده گرفته می‌شوند، می‌توانند نقش مهمی در حفظ سلامت پروستات، قلب، استخوان‌ها و عضلات داشته باشند. این خوراکی‌ها علاوه بر ارزش غذایی بالا، در دسترس و مقرون‌به‌صرفه هستند. ۱. گوجه‌فرنگی؛ حامی سلامت پروستات

گوجه‌فرنگی سرشار از لیکوپن است؛ یک آنتی‌اکسیدان قوی که در مطالعات مختلف با سلامت پروستات، کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود سلامت قلب و عروق مرتبط دانسته شده است.

کارشناسان می‌گویند پختن گوجه‌فرنگی و مصرف آن همراه با مقدار کمی روغن زیتون، جذب لیکوپن را افزایش می‌دهد. بنابراین رب گوجه، سس مارینارا یا گوجه کبابی می‌تواند گزینه بهتری نسبت به گوجه خام باشد.

اگرچه هنوز شواهد قطعی درباره پیشگیری از سرطان پروستات وجود ندارد، اما نتایج تحقیقات امیدوارکننده است و مصرف منظم گوجه‌فرنگی پخته توصیه می‌شود. ۲. بروکلی؛ سبزی ضدسرطان

بروکلی از خانواده سبزی‌های چلیپایی است که تحقیقات، مصرف آن را با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان پروستات مرتبط دانسته‌اند.

ترکیبی به نام سولفورافان که پس از مصرف بروکلی در بدن تولید می‌شود، دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و محافظت‌کننده از سلول‌ها است.

برای حفظ مواد مغذی، بهتر است بروکلی به جای جوشاندن طولانی، به‌صورت بخارپز یا تفت‌داده‌شده مصرف شود. ۳. کنسرو سالمون؛ گزینه‌ای اقتصادی و مغذی

در حالی که سالمون تازه بسیار محبوب است، کنسرو سالمون نیز ارزش غذایی بالایی دارد و معمولاً قیمت مناسب‌تری دارد.

این ماده غذایی منبعی غنی از موارد زیر است:

    پروتئین باکیفیت

    اسیدهای چرب امگا ۳ (EPA و DHA)

    ویتامین D

    کلسیم

بسیاری از انواع کنسرو سالمون حاوی استخوان‌های نرم و خوراکی هستند که مقدار قابل توجهی کلسیم …



 رژیم بدون شکر لزوما سالم‌تر نیست
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

رژیم بدون شکر لزوما سالم‌تر نیست

متخصصان تغذیه براساس نتایج یک مطالعه جدید می‌گویند حذف کامل قند ساکارز از رژیم غذایی کم‌چرب می‌تواند سلامت روده را مختل کند و با افزایش التهاب و اختلال‌های س...



 معنای صلح در قرآن
۱۴ دقیقه قبل / سایت الف

معنای صلح در قرآن

معنای صلح در قرآن

 جمعه تلخ پایتخت؛ مواد مخدر صنعتی پشت پرده جنایت‌ها!
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جمعه تلخ پایتخت؛ مواد مخدر صنعتی پشت پرده جنایت‌ها!

دو جنایت هولناک خانوادگی در تهران با ردپای مصرف مواد مخدر صنعتی، به بازداشت دو متهم در اداره آگاهی انجامید.

 می‌گویند کوبنده‌ترین و وحشتناکترین تحریم را بر ایران اعمال می‌کنیم/ در اجرای تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی رسیدیم
۲۳ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

می‌گویند کوبنده‌ترین و وحشتناکترین تحریم را بر ایران اعمال می‌کنیم/ در اجرای تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی رسیدیم

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه ما در مقابل سختی‌ها با تمام وجود در حال تلاش هستیم اما شرمنده‌ایم که مشکلاتی وجود دارد، تصریح کرد: ما در جنگ تمام‌عیار اقتصادی و نظامی و امنیتی قرار گرفته‌ اما ایستاده‌ایم و تلاش می‌کنیم در این جنگ نابرابر خدمتگزار مردم باشیم.

 تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور
۴۸ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور

قیمت سهام شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر از اوایل اسفند ماه با ثبت رشد حدود ۱۶۰ درصدی، بازدهی بسیار قابل‌توجهی را برای سهامداران خود به ارمغان آورده و همچن...

 هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هوش مصنوعی یک فناوری‌ فراگیر است | گزارشی درباره الکام‌پیچ پیش رو

پس از بررسی اولیه درخواست‌های دریافت‌شده، ۵۶ استارت‌آپ و تیم نوآور شرایط حضور در بخش ارایه الکام‌پیچ ۱۴۰۵ را به دست آورده‌اند؛ تیم‌هایی که از میان تعداد قابل توجهی از درخواست‌های ثبت‌شده انتخاب شده‌اند و از نظر حوزه فعالیت، تنوع قابل توجهی دارند.

 مجید آدینه اعدام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

مجید آدینه اعدام شد

قوه قضائیه اعلام کرد: مجید آدینه که در جریان کودتای دی ماه سال گذشته دستگیر و از وی یک قبضه سلاح کلت کمری و سه خشاب؛ ۳۰ عدد فشنگ جنگی؛ ۲ عدد شوکر برقی؛ ۲ عدد افشانه اسپری اشک آور، یک دستگاه اره برقی شارژی و بطری بنزین کشف شده بود، اعدام شد.



منزوی‌تر از کره شمالی
روزنامه آرمان امروز

منزوی‌تر از کره شمالی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : وقتی صحبت از گزاره منزوی تر از کره شمالی می شود، ذهن گزینه های محدودی را در پیش می بیند. صحبت از انور خوجه، رهبر آلبانی است. او در سیاست خارجی با همه قدرت ها درافتاد: ابتدا با یوگسلاوی تیتو، سپس با شوروی خورشچف و سرانجام با چین دنگ [ ]
جنگ و جنگل‌ها
روزنامه آرمان امروز

جنگ و جنگل‌ها

عباس محمدی آرمان امروز : چند ماه است که جنگل‌هایی بسیار گسترده در کشورهای گوناگون در حال سوختن است. در آمریکا، امسال بیش از دوونیم میلیون هکتار جنگل دچار آتش‌سوزی شده، در انتاریوی کانادا فقط  در ماه جولای حدود نهصد مورد آتش‌سوزی بزرگ در جنگل‌ها رخ داده، در اسپانیا برآوردها حاکی از آن است که [ ]
رد آدم‌ربایی در زاهدان
روزنامه شرق

رد آدم‌ربایی در زاهدان

ساعت حدود ۹:۳۰ شب ۳۰ تیر، بازار زاهدان همچنان شلوغ و پررفت‌وآمد بود. «مهرشاد دادکریمی»، جوان ۲۳‌ساله‌ای که در بازار زاهدان مغازه لباس کودک دارد، به پدرش تلفن زد و گفت کارش در بازار تمام شده و می‌خواهد بعد از بازی بیلیارد با یکی از دوستانش، راهی خانه شود. با خودروی شخصی‌اش به خیابان شریعتی رفته بود و منتظر دوستش بود. اما آن شب دیگر به خانه نرسید.
کوچک‌شدن سفره کار
روزنامه شرق

کوچک‌شدن سفره کار

مرکز پژوهش‌های اتاق ایران در گزارشی هشداردهنده از سه شوک سنگین بر بازار کار ایران روایت دارد؛ جنگ ۱۲روزه، اتفاقات دی‌ماه و قطع اینترنت و جنگ رمضان. این گزارش تأکید می‌کند بر اثر این سه شوک، شمار قابل ‌توجهی از مشاغل ایران از بین رفته‌اند و بخش زیادی از بنگاه‌های اقتصادی متوسط به بنگاه‌های کوچک و خرد تبدیل شده‌اند. همچنین بنگاه‌های کوچک به مشاغل تک‌نفره تبدیل شده‌اند که این روند حاکی از زوال تدریجی مشاغل در ایران و تشدید فشار بر معیشت ایرانیان است.
کابوس تازه ناتو
روزنامه شرق

کابوس تازه ناتو

انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه به نگرانی تازه ناتو تبدیل شده است. درحالی‌که آمریکای ترامپ حضور نظامی خود در اروپا را کاهش می‌دهد و این ائتلاف از ورود مستقیم به جنگ ایران پرهیز دارد، پیروزی نامزدهای منتقد ناتو می‌تواند یکی از مهم‌ترین ستون‌های نظامی اروپا را متزلزل کند.
ایران و مسئله انرژی
روزنامه شرق

ایران و مسئله انرژی

هر زمستان با شروع محدودیت گاز صنایع و هر تابستان با بالا‌رفتن مصرف برق، بحث افزایش تولید دوباره مطرح می‌شود؛ در گاز، توسعه میدان و فشارافزایی و در برق، ساخت نیروگاه.