قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲۷ ساعت قبل

فشردگی بی‌سابقه و تداخل آزمون‌ها؛ ترم تابستان دانشگاه آزاد به کام دانشجویان تلخ شد

ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی که با برگزاری فشرده و مجازی کلاس‌ها همراه بود، در آستانه امتحانات با اعتراض دانشجویان روبه‌رو شده است؛ از برگزاری حضوری آزمون‌ها و تحمیل هزینه‌های رفت‌وآمد تا تداخل چند امتحان در یک ساعت که عملاً امکان شرکت همزمان در آزمون‌ها را از بین می‌برد.
 فشردگی بی‌سابقه و تداخل آزمون‌ها؛ ترم تابستان دانشگاه آزاد به کام دانشجویان تلخ شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،  ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی که با هدف کاهش هزینه‌های رفت‌وآمد و با برگزاری کلاس‌ها به‌صورت مجازی آغاز شد، اکنون با چالش‌هایی در آستانه برگزاری امتحانات مواجه شده است. دانشجویان می‌گویند فشردگی کلاس‌ها، مشکلات زیرساختی آموزش مجازی و در نهایت برگزاری حضوری آزمون‌ها، فشار مضاعفی بر آنها وارد کرده است.

یکی از مهم‌ترین انتقادهای دانشجویان، تغییر شیوه برگزاری از آموزش کاملاً مجازی به آزمون حضوری است. به گفته آنها، این تصمیم علاوه بر تحمیل هزینه‌های رفت‌وآمد و اقامت به دانشجویان، با شیوه برگزاری کلاس‌ها در طول ترم همخوانی ندارد. از سوی دیگر، قطعی‌های مکرر اینترنت، نوسانات برق و اختلال در سامانه‌های آموزشی نیز موجب شده برخی دانشجویان نتوانند به‌طور کامل از محتوای کلاس‌ها استفاده کنند.

در کنار این مشکلات، برخی دانشجویان نسبت به حجم بالای منابع امتحانی نیز انتقاد دارند. به گفته آنها، در بعضی دروس جزواتی با صدها صفحه در اختیار دانشجویان قرار گرفته، در حالی که به دلیل فشردگی ترم فرصت کافی برای مطالعه و یادگیری عمیق مطالب وجود نداشته است. دانشجویان معتقدند چنین شرایطی می‌تواند امتحانات را از سنجش واقعی یادگیری به آزمونی صرفاً مبتنی بر حفظ مطالب تبدیل کند.

با این حال، مهم‌ترین اعتراض دانشجویان به نحوه تنظیم برنامه امتحانات بازمی‌گردد. طبق برنامه‌های اعلام‌شده، در برخی موارد چند آزمون برای یک دانشجو در یک ساعت برگزار می‌شود و در برخی زمان‌ها نیز دو آزمون همزمان و آزمون دیگری تنها یک ساعت بعد قرار گرفته است.

برگزاری همزمان چند آزمون برای یک دانشجو عملاً امکان شرکت در همه امتحانات را از بین می‌برد و دانشجو را ناچار می‌کند میان دروس خود انتخاب کند؛ مسئله‌ای که می‌تواند بر نمرات، معدل و حتی روند فارغ‌التحصیلی برخی دانشجویان تأثیر بگذارد.

دانشجویان معتقدند پس از یک ترم فشرده، انتظار می‌رود برنامه امتحانات با دقت بیشتری تنظیم شود تا مشکلات اجرایی، نتیجه تلاش علمی آنها را تحت تأثیر قرار ندهد. آنها خواستار بازنگری فوری در جدول امتحانات و رفع تمامی تداخل‌های زمانی هستند.

همچنین برخی دانشجویان درخواست کرده‌اند با توجه به مجازی بودن کلاس‌ها، امکان برگزاری غیرحضوری آزمون‌ها، دست‌کم در برخی دروس، مورد بررسی قرار گیرد.

به گفته دانشجویان، اصلاح برنامه امتحانات پیش از آغاز آزمون‌ها می‌تواند از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کند و مانع از آن شود که فشردگی یک ترم تابستانی، با تداخل‌های برنامه‌ریزی‌شده، به افت تحصیلی و افزایش مردودی دانشجویان منجر شود.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240664

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: نگاهی به استایل بازیگران در اکران مردمی فیلم ماه پنهان / از استایل کژوال لیندا کیانی تا خوپوشی بهار قاسمی و دانیال عبادی مشاهده خبر خبر ویژه اعتراض بیش از ۳۰ هزار دانشجوی دانشگاه آزاد به امتحانات حضوری/ «ترم تابستان را مجازی برگزار کردید، چرا امتحان حضوری است؟» اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به دریافت شهریه کامل برای کلاس‌های آنلاین



۳۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

المپیک فنآوری « ربات جنگجو» در دانشگاته آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، مهدی ورسه ای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در این باره اظهارداشت: با توجه به ضرورت شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در عرصه فناوری، المپیک فناوری «ربات جنگجو» با هدف تقویت خلاقیت، نوآوری و مهارت‌های فناورانه در قزوین برگزار می شود و با این رویداد زمینه رقابت، تجربه‌اندوزی و شناسایی ظرفیت‌های برتر نسل جوان مهیا می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین تصریح کرد: در این رویداد قرار است زمینه رقابت، تجربه‌اندوزی و شناسایی ظرفیت‌های برتر نسل جوان برای حضور در عرصه‌های ملی و بین‌المللی فراهم شود.

ورسه‌ای با اشاره به ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی قزوین اظهار کرد: برگزاری رویدادهای فناورانه و رقابتی، فرصتی ارزشمند برای شناسایی استعدادهای جوان، تقویت روحیه خلاقیت و نوآوری و تبدیل ایده‌های دانشجویان و علاقه‌مندان به فناوری به دستاوردهای علمی و فناورانه است.

وی بیان کرد: المپیک فناوری «ربات جنگجو» به همت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در پنج حوزه خلاقیت، هوش مصنوعی، الکترونیک، مکانیک و کنترل با یکدیگر رقابت میکنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین یادآورشد: این رویداد با رویکرد ایجاد بستری برای رقابت سالم، آموزش، تجربه‌اندوزی و شناسایی توانمندی‌های نسل جوان در حوزه فناوری‌های نوین طراحی شده و تلاش می‌کنیم از این ظرفیت برای هدایت استعدادهای برتر به سمت فعالیت‌های پژوهشی، فناورانه و نوآورانه بهره بگیریم.

ورسه‌ای با تأکید بر اهمیت پیوند دانشگاه با زیست‌بوم فناوری کشور خاطرنشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آمادگی داریم با بهره‌گیری از زیرساخت‌های علمی و فناورانه خود، زمینه حضور، آموزش و رشد جوانان خلاق و علاقه‌مند به حوزه رباتیک را فراهم کرده و از ایده‌ها و طرح‌های برتر حمایت کنیم.

وی اظهارداشت: المپیک فناوری «ربات جنگجو» فقط یک رقابت فناورانه نیست، بلکه فرصتی برای کشف استعدادها، تقویت مهارت‌های تخصصی و ایجاد مسیر برای ورود جوانان توانمند به عرصه‌های حرفه‌ای و بین‌المللی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین گفت: المپیک فناوری «ربات جنگجو» روزهای ۳ و ۴ شهریورماه در مرکز فناوری و نوآوری سینتک، واقع در ضلع شمالی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار خواهد شد و علاوه بر اهدای جوایز نفیس به برگزیدگان، نفرات و تیم‌های برتر برای حضور و معرفی به مسابقات بین‌المللی نیز مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام




 از میان ویرانه‌های جنگ تا صندلی کنکور؛ پایان یک کنکور متفاوت
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

از میان ویرانه‌های جنگ تا صندلی کنکور؛ پایان یک کنکور متفاوت

کنکور ۱۴۰۵ سرانجام پس از ماه‌هایی متفاوت و پرالتهاب برگزار شد. داوطلبان امسال در حالی پای جلسه آزمون نشستند که جنگ، قطعی اینترنت، تعویق امتحانات و کنکور، مسیر آمادگی آن‌ها برای این رقابت را دستخوش تغییر کرده بود.

 وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب به اقتصادش است
۲۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب به اقتصادش است

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.

 رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس

قیمت بیت کوین و طلا در معاملات روز جمعه با افزایش قابل توجهی همراه شدند؛ زیرا سرمایه‌گذاران نگران هستند مداخله وزارت خزانه‌داری آمریکا در بازار اوراق قرضه، فشار بیشتری بر ارزش دلار وارد کند.

 چرا قیمت بیت کوین ناگهان جهش کرد؟ - سرمایه و بورس
۲ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

چرا قیمت بیت کوین ناگهان جهش کرد؟ - سرمایه و بورس

به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، قیمت بیت کوین طی ۴۸ ساعت گذشته حدود ۱۸ درصد افزایش یافته و به بیش از ۷۷ هزار و ۶۰۰ دلار رسیده است. این ارز دیجیتال پیش از این رشد، از اواخر ماه مه تاکنون بالاتر از سطح ۷۰ هزار دلار معامله نشده بود. کارشناسان معتقدند مهم‌ترین محرک

 «کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

«کارآگاه علوی» از امشب روی آنتن می‌رود

قصه فصل جدید «کارآگاه علوی» با بازی بهنام تشکر و کیوان ساکت‌اوف از اواسط مقطع سال ۱۳۱۹ آغاز می‌شود؛ جایی که پرونده‌های جنایی و معمایی، کارآگاه علوی را در دل وقایع سیاسی و اجتماعی سال‌های پایانی پهلوی اول و آغاز دوره‌ای تازه از تاریخ ایران قرار می‌دهند.

 کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

کرملین از اظهارات نخست‌وزیر لهستان درباره نورد استریم انتقاد کرد

سخنگوی کرملین با واکنش به مواضع نخست‌وزیر لهستان درباره انفجار خط لوله نورد استریم، حمایت از عاملان این اقدام را شگفت‌انگیز خواند و آن را اقدامی علیه زیرساخت انرژی اروپا دانست.