قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

فریاد اتحادیه ناشران برای نجات زبان فارسی؛ اصلاح غلط‌های املایی در تابلوهای شهری الزامی است

اجتماعی رکنا ، اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با ابراز نگرانی شدید از گسترش غلط‌های املایی و نگارشی در تابلوها و نوشته‌های فضای شهری، از شهرداری و شورای شهر تهران خواست تا با نگاهی مسئولانه و فوری، نسبت به بازبینی و اصلاح این موارد برای صیانت از هویت فرهنگی و جلوگیری از حوادث رانندگی اقدام کنند.
 فریاد اتحادیه ناشران برای نجات زبان فارسی؛ اصلاح غلط‌های املایی در تابلوهای شهری الزامی است

به گزارش رکنا ، در متن بیانیه اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران آمده است: «زبان فارسی، بخشی از هویت و میراث فرهنگی ایران است و حفظ حرمت آن، مسئولیتی همگانی، به‌ویژه برای نهادهای فرهنگی و دستگاه‌های اجرایی است.

اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به عنوان یک تشکل صنفی و فرهنگی، پاسداری از زبان فارسی را وظیفه خود می‌داند و با ابراز نگرانی نسبت به افزایش غلط‌های املایی و نگارشی در تابلوها و نوشته‌های نصب‌شده در سطح شهر، از شهرداری تهران، شورای اسلامی شهر تهران و سازمان زیباسازی شهر تهران می‌خواهد هرچه سریع‌تر نسبت به بازبینی و اصلاح این موارد اقدام کنند.

فضای شهری، بزرگ‌ترین رسانه آموزشی شهر است. هر واژه نادرست که بر دیوارها و تابلوهای شهر نقش می‌بندد، گامی در جهت تضعیف فرهنگ نوشتاری و بی‌اعتنایی به زبان فارسی است. افزون بر این، خطاهای موجود در برخی تابلوهای تبلیغاتی شهری می‌تواند موجب سردرگمی، حواس‌پرتی رانندگان و حتی افزایش احتمال وقوع حوادث شود.

پاسداری از زبان فارسی یک انتخاب نیست؛ یک مسئولیت ملی است. انتظار می‌رود مدیریت شهری با اقدامی فوری و مسئولانه، از جایگاه زبان فارسی که میراث مشترک همه ایرانیان است، صیانت کند.

امید است با توجه جدی مدیریت شهری، شاهد ارتقای کیفیت نگارش در فضای عمومی و حفظ شأن زبان فارسی باشیم.» پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237197

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم گفتگو با ارتشی قهرمان ایران / او به تنهایی جلوی یک جنگ بزرگ را گرفت/ روایت آنچه ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ در سفارت ایران در مزار شریف گذشت مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث قتل دختربچه 6 ساله فامیل بخاطر یک تبلت / قاتل رکسانا کوچولو اعدام می شود فیلم گفتگو با ارتشی قهرمان ایران / او به تنهایی جلوی یک جنگ بزرگ را گرفت/ روایت آنچه ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ در سفارت ایران در مزار شریف گذشت 10 بار قصاص برای کلثوم اکبری قاتل سریالی مردان در مازندران + فیلم گفتگو با قاتل و خانواده مقتولان کلاهبرداری خانواده ایرانی مقیم کانادا از 300 دختر و پسر ایرانی به بهانه مهاجرت / 4 همت به جیب زده بودند + جزییات حیرت آور عکس / قتل مداح سرشناس ایرانی که ربوده شده بود / فیلم قتل حمیدرضا رجب‌زاده به خانواده اش ارسال شد قتل مرد جوان در نیاوران بر سر زباله / قاتل افغان متواری شد قیمت خودرو امروز ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ / تارا و شاهین ارزان شدند + جدول تبلیغات تبلیغات



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

حمله تند الازهر به رژیم صهیونیستی و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی

به گزارش برنا، الازهر در بیانیه‌ای تأکید کرد این طرح، «جنایت سرقت علنی اراضی فلسطین و تجاوزی آشکار» است که با هدف منزوی‌کردن قدس و جدا کردن کامل آن از پیرامون جغرافیایی‌اش و نیز تکه‌تکه‌کردن کرانه باختری، برای نابود کردن حق ملت فلسطین در برپایی کشور خود بر خاکشان با پایتختی همیشگی یعنی قدس شریف انجام می‌شود.

الازهر تأکید کرد که «گسترش شهرک‌سازی که از سوی کابینه افراطی اشغالگر اجرا می‌شود، تجاوزی نظام‌مند و نقض آشکار همه قطعنامه‌های بین‌المللی است».

الازهر عنوان داشت، «این زیاده‌روی‌ها بدون ناتوانی فاحش جامعه جهانی و سکوت نگران‌کننده در برابر سیاست‌های تحمیل امر واقع و سرقت زمین‌ها رخ نمی‌داد.»

الازهر از جامعه جهانی و نهاد‌های سازمان ملل خواست اقدامات بازدارنده و الزام‌آوری اتخاذ کنند که «این هجمه شهرک‌سازی‌ها را مهار کند و اشغالگران را به‌خاطر نقض‌هایشان علیه اراضی و انسان‌ها مجازات کند.»

همچنین الازهر بار دیگر از همه کشور‌های آزاد و صاحبان وجدان‌های بیدار خواست در کنار ملت فلسطین بایستند و از حقوق مشروع و غیرقابل‌سلب آن حمایت کنند.

انتهای پیام/




 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۶ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...