قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

هم افزایی ویژه بانک، بورس و بیمه برای برگزاری افکس ۲۰۲۶

پنجمین جلسه شورای سیاست گذاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی نظام مالی، سرمایه گذاری و زیرساخت های دیجیتال ایران (افکس ۲۰۲۶)، با حضور اعضای شورای سیاست گذاری، نمایندگان بانک ها و مجری برگزاری نمایشگاه در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.
 هم افزایی ویژه بانک، بورس و بیمه برای برگزاری افکس ۲۰۲۶

در این نشست رضا لیاقت ورز، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی، مریم آقایی مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، لعلی مدیر روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، ذاکر تیموری مشاور رئیس و نماینده بیمه مرکزی، محمد حسین استاد، دبیر شورای هماهنگی بانک های خصوصی و سعید شهبازی دبیر شورای هماهنگی بانک های دولتی حضور داشتند. همچنین صالح سپاسدار، مدیرعامل شرکت نمایشگاهی و برنامه ریزی امید به عنوان مجری برگزاری نمایشگاه و نمایندگان بانک ها و بیمه در این جلسه حضور یافتند.

ارائه گزارش اقدامات اجرایی افکس

در این جلسه، صالح سپاسدار مجری برگزاری رویداد گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده برای برگزاری هجدهمین نمایشگاه افکس ارائه کرد و روند پیشرفت برنامه های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی روند ثبت نام مشارکت کنندگان، پیگیری و اجرای تصمیمات مطرح شده در جلسات پیشین شورای سیاست گذاری، بررسی اقدامات جدید و ارائه جمع بندی فعالیت های انجام شده توسط مجری، از جمله محورهای این گزارش بود.

همچنین آخرین وضعیت ثبت نام بازدیدکنندگان نمایشگاه و برنامه های مربوط به توسعه و افزایش مشارکت مخاطبان مورد بررسی قرار گرفت و ایده های پیشنهادی برای ارتقای کیفیت برگزاری نمایشگاه، به ویژه در حوزه مخاطب محوری و افزایش مشارکت عمومی، ارائه شد.

تاکید اعضای شورا بر هم افزایی ارکان نظام مالی

در ادامه این نشست، رضا لیاقت ورز، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد، با تاکید بر ضرورت هماهنگی میان ارکان مختلف نظام مالی گفت: هم افزایی میان مجموعه های فعال در حوزه بانک، بورس و بیمه می تواند به ارتقای کیفیت برگزاری افکس و افزایش اثرگذاری این رویداد کمک کند.

وی افزود: استفاده از ظرفیت های موجود برای برگزاری نمایشگاهی منسجم و اثرگذار باید در اولویت قرار گیرد.

مریم آقایی، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، نیز گفت: حضور منسجم شبکه بانکی در افکس می تواند فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت ها و خدمات این بخش و تقویت ارتباط با سایر ارکان نظام مالی باشد. وی افزود: همکاری و هماهنگی میان مجموعه های مختلف می تواند به برگزاری هرچه بهتر این رویداد کمک کند.

لعلی، …



 «تابان فردا» در آستانه بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بورس
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

«تابان فردا» در آستانه بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بورس

عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» به عنوان بزرگترین عرضه تاریخ بورس در هفته دولت انجام می‌شود.

 عرضه ۳۴۵ هزار تن محصول در بورس کالا
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

عرضه ۳۴۵ هزار تن محصول در بورس کالا

تالار‌های بورس کالا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵میزبان عرضه ۳۴۴ هزار و ۹۷۰ تن محصول است.