قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱ ساعت قبل

دانلود آهنگ محمد زند وکیلی به نام عشق تو

محمد زند وکیلی با انتشار قطعه «عشق تو» سراغ یک روایت عاشقانه و احساسی رفته است؛ ترانه ای که در آن عشق به پناهی برای فرار از غم و تنها انتخاب قلب تبدیل می شود و فضای آن با حال و هوای دلدادگی و دلتنگی گره خورده است.
 دانلود آهنگ محمد زند وکیلی به نام عشق تو

محمد زند وکیلی در تازه ترین اثر خود قطعه «عشق تو» را منتشر کرده است؛ آهنگی عاشقانه که مضمون اصلی آن وابستگی عاطفی، دلتنگی و پیدا کردن آرامش در کنار معشوق است.

در این قطعه، راوی خود را فردی تنها و بی قرار معرفی می کند که حضور معشوق برایش مانند پناهگاهی امن در برابر غم هاست. همین نگاه باعث شده فضای ترانه از ابتدا تا انتها حال و هوایی احساسی و عاشقانه داشته باشد.

یکی از محورهای اصلی ترانه، نداشتن انتخاب میان عشق و جدایی است. راوی تاکید می کند که عشق برای او یک انتخاب ساده نیست، بلکه به بخشی جدایی ناپذیر از زندگی اش تبدیل شده است. تکرار این مفهوم، حس وابستگی شدید و دلدادگی را در فضای آهنگ پررنگ تر می کند. نگاهی به حال و هوای ترانه «عشق تو»

ترانه «عشق تو» از زبان شخصی روایت می شود که درگیر یک عشق عمیق شده و حتی در لحظات تنهایی نیز به حضور محبوب فکر می کند. تصاویری مانند آغوش معشوق به عنوان راه فرار از غم، چشم های محبوب به عنوان یک اتفاق نادر و حسرت هایی که باید در آغوش گرفته شوند، فضای شاعرانه اثر را شکل می دهند.

در بخش دیگری از ترانه، عشق حالتی فراتر از یک احساس گذرا پیدا می کند؛ راوی معتقد است این دلبستگی حتی با پایان زندگی نیز از ذهن و قلب او پاک نخواهد شد. همین اغراق عاشقانه، حال و هوای قطعه را به ترانه های احساسی و دلدادگی محور نزدیک کرده است.

از نظر محتوایی، «عشق تو» بیشتر بر عشق، دلتنگی، وابستگی، پناه بردن به معشوق و ترس از دست دادن تمرکز دارد و تلاش می کند مخاطب را با یک روایت ساده و قابل لمس از رابطه عاطفی همراه کند.

این قطعه در ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ منتشر شده و نام محمد زند وکیلی را بار دیگر در میان قطعات عاشقانه روزهای اخیر قرار داده است.

محمد زند وکیلی با انتخاب چنین فضایی، قطعه ای را پیش روی مخاطب گذاشته که بیش از هر چیز بر احساس و روایت عاشقانه تکیه دارد؛ اثری که می تواند برای مخاطبانی که به ترانه های احساسی و رمانتیک علاقه دارند، شنیدنی باشد. پیشنهاد کپشن

«عشق تو» محمد زند وکیلی؛ وقتی یک نفر تنها پناه آدم می شود و عشق، دیگر انتخاب نیست بلکه تمام زندگی است …



 ماجرای ۱۲ ساعتی که شهید صدری را آسمانی کرد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

ماجرای ۱۲ ساعتی که شهید صدری را آسمانی کرد

سردار شهید محمدحسن صدری به عنوان پدر موشکی اصفهان یاد می‌شود. یکی از شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که به رغم تمامی خدمات شایانش برای تأمین امنیت کشور، کمتر کسی با...

 توضیحات گروه «آرش» درباره قیمت‌گذاری پنج‌میلیون‌تومانی
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

توضیحات گروه «آرش» درباره قیمت‌گذاری پنج‌میلیون‌تومانی

قیمت‌گذاری بخشی از بلیت‌های پروژه «آرش» با رقمی نزدیک به ۵‌میلیون تومان واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشت. در همین راستا روابط عمومی این پروژه توضیحاتی را با تیتر «همه با هر بودجه‌ای می‌توانند «آرش» را ببینند!» منتشر کرد.

 ماراتن سخت در بازار کتاب
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ماراتن سخت در بازار کتاب

«تخفیف ویژه» و «ارسال رایگان» دو عبارتی هستند که ناشران این روزها به دلیل اقتصاد ضعیف نشر به آن روی آورده‌اند. این در حالی است که توزیع و فروش کتاب اساسا باید در حلقه دیگری از زنجیره نشر انجام شود. صنعت نشر در ایران، بیش از آنکه صرفا یک فعالیت اقتصادی باشد، فعالیتی فرهنگی است؛ با این‌حال، شریان این صنعت سال‌هاست زیر فشار تورم، گرانی مواد اولیه، کاهش توان خرید خانوارها و دشواری‌های توزیع قرار گرفته است. امروز ناشران، پیش از هر چیز، باید از پس هزینه‌های کاغذ، چاپ، صحافی، طراحی، ویراستاری، انبارداری و توزیع برآیند. زنجیره تولید کتاب، از نخستین مرحله تا قرار گرفتن اثر در ویترین کتاب‌فروشی، با هزینه‌های فزاینده مواجه است؛ هزینه‌هایی که در نهایت یا به قیمت کتاب منتقل می‌شوند یا از سهم ناشر، نویسنده و کتاب‌ اولیه می‌کاهند.

 درباره تئاتر پنج‌میلیونی/ وقتی فرهنگ به کالای لوکس تبدیل می‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

درباره تئاتر پنج‌میلیونی/ وقتی فرهنگ به کالای لوکس تبدیل می‌شود

از منظر جامعه‌شناسی، این اتفاق را باید در امتداد روندی بزرگ‌تر دید. کالایی‌شدن روزافزون سبک زندگی. وقتی سفر، آموزش، ورزش، سلامت، سرگرمی و حتی اوقات فراغت بیش...

 موافقت دیوان محاسبات با تخصیص ۲۰ همت به تکمیل مسکن مهر و چند خبر خوب دیگر...
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

موافقت دیوان محاسبات با تخصیص ۲۰ همت به تکمیل مسکن مهر و چند خبر خوب دیگر...

ماجرای مسکن، هم‌چنان یکی از چالش‌های اصلی مردم در کشور است و دولت‌ها در سال‌های گوناگون، قدم‌هایی را در تسهیل این مهم برداشته‌اند.

 اسماعیل همتی درگذشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اسماعیل همتی درگذشت

اسماعیل همتی، نمایشنامه‌نویس، داستان‌نویس ، شاعر و استاد دانشگاه سحرگاه امروز، یکشنبه یکم شهریور ماه درگذشت و فردا به خاک سپرده می‌شود.



سایت اطلاعات آنلاین

وفور «کاهو» در مزرعه ترجمه؛ برگردان‌های موازی چه بر سر صنعت نشر می‌آورد؟

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد
روزنامه آرمان امروز

ابراهیم گلستان؛ مردی که با هیچ‌کس کنار نیامد

آرمان امروز : سید ابراهیم گلستان (تقوی شیرازی)، از ماندگارترین و در عین حال صریح‌ترین چهره‌های جریان‌ساز ادبیات و سینمای معاصر ایران است. مردی که در ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ در غربت چشم از جهان فرو بست. او با نثری آهنگین و ساختاریافته در داستان‌نویسی و نگاهی پیشگام در سینمای مستند و داستانی، الگویی نوین از [ ]
دیدن اسطوره‌های شاهنامه، جیب‌ پر می‌خواهد
روزنامه هفت صبح

دیدن اسطوره‌های شاهنامه، جیب‌ پر می‌خواهد

سه پروژه بزرگ شاهنامه‌ای، شهریور روی صحنه می‌روند، اما قیمت بلیت‌ها دسترسی بسیاری از مخاطبان را دشوار می‌کند
وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟
سایت فرارو

وزارت ارشاد مرجع صدور مجوز تلویزیون‌ اینترنتی است؟

«انتشار ویدئو» با «صوت و تصویر فراگیر» یکی است؟ پاسخ به این پرسش می‌تواند مشخص کند رسانه‌هایی مانند «آزاد» باید از وزارت ارشاد مجوز بگیرند یا ساترا.
سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

سایت رویداد‌ ۲۴

تغییر ویترین اکران با رضا عطاران، امیر جدیدی و لیلا حاتمی