قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

فیلم/ مقایسه خانه حمید لولایی و مریم امیرجلالی / از دکوراسیون مدرن آقا ماشالله تا خانه گرم و سنتی مریم خانم

**لید:** دکوراسیون خانه حمید لولایی و مریم امیرجلالی دو سلیقه متفاوت از چیدمان منزل را به نمایش می گذارد؛ خانه حمید لولایی با طراحی مدرن، رنگ های خنثی و چیدمانی شیک و امروزی دیده می شود، در حالی که منزل مریم امیرجلالی با فرش ایرانی، مبلمان قرمز، وسایل چوبی و المان های کلاسیک، فضایی گرم و نوستالژیک دارد.
 فیلم/ مقایسه خانه حمید لولایی و مریم امیرجلالی / از دکوراسیون مدرن آقا ماشالله تا خانه گرم و سنتی مریم خانم
خانه حمید لولایی؛ مدرن، شیک و امروزی

در تصاویری که از خانه حمید لولایی منتشر شده، نخستین چیزی که جلب توجه می کند، طراحی مدرن و منظم فضاست. استفاده از مبلمان امروزی، رنگ های خنثی و خطوط ساده باعث شده فضای خانه ظاهری شیک و امروزی داشته باشد. در این دکوراسیون، وسایل تزئینی کمتر به چشم می خورند و همین موضوع باعث شده خانه خلوت تر و مدرن تر به نظر برسد.

در مقابل، خانه مریم امیرجلالی حال و هوای متفاوتی دارد. این خانه بیشتر بر ترکیب رنگ، وسایل چوبی و المان های کلاسیک و سنتی استوار است. فرش ایرانی، مبلمان قرمز، صندلی راک چوبی و آینه و کنسول کلاسیک، بخش مهمی از هویت بصری این خانه را شکل داده اند. تفاوت در رنگ بندی

یکی از مهم ترین تفاوت ها، انتخاب رنگ است. خانه حمید لولایی بیشتر به سمت رنگ های خنثی و ترکیب های آرام رفته و همین موضوع ظاهر مدرن تری به آن داده است.

اما در خانه مریم امیرجلالی، رنگ قرمز مبلمان در کنار فرش ایرانی و رنگ های گرم چوب، فضای پررنگ تر و صمیمی تری ایجاد کرده است. آباژور طلایی و پرده های کرمی نیز این ترکیب را کامل کرده اند. کدام خانه لوکس تر به نظر می رسد؟

اگر معیار را مدرن بودن و ظاهر امروزی قرار دهیم، خانه حمید لولایی جلوه لوکس تری دارد؛ چرا که سادگی، نظم و طراحی مدرن در آن بیشتر دیده می شود.

اما اگر منظور از لوکس بودن، اصالت و شکوه کلاسیک باشد، خانه مریم امیرجلالی حرف های بیشتری برای گفتن دارد. استفاده از فرش ایرانی، چوب، آینه، کنسول و المان های طلایی باعث شده فضای خانه حال و هوایی اصیل و هنری پیدا کند. کدام خانه گرم تر و صمیمی تر است؟

اینجا خانه مریم امیرجلالی برتری محسوسی دارد. رنگ های گرم، فرش ایرانی و مبلمان راحتی، فضایی ایجاد کرده اند که بیشتر حس یک خانه واقعی و محل زندگی روزمره را منتقل می کند.

خانه حمید لولایی در مقابل، مرتب تر، خلوت تر و رسمی تر به نظر می رسد و بیشتر روی زیبایی بصری و طراحی مدرن تمرکز دارد. جمع بندی

در یک مقایسه کلی، خانه حمید لولایی نماینده دکوراسیون مدرن، مینیمال و امروزی است، در حالی که خانه مریم امیرجلالی ترکیبی از سبک سنتی، کلاسیک و فضای گرم ایرانی را به نمایش می گذارد.

به زبان ساده، اگر طرفدار خانه های مدرن با رنگ های آرام و چیدمان خلوت باشید، احتمالا دکوراسیون حمید لولایی را بیشتر می پسندید؛ اما اگر فرش ایرانی، رنگ های گرم، وسایل چوبی و فضای نوستالژیک را دوست داشته باشید، خانه مریم امیرجلالی جذاب تر خواهد بود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1218642

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

اخبار تاپ حوادث فیلم و گزارش جدید از دزدی سریالی 2 زن / طلا فروش اوپال به رکنا چه گفت؟ مادر امیرحسین از جزئیات زندگی قاتل پسرش گفت + گفتگو جزئیات تازه و اختصاصی رکنا از گروگانگیری پارک ساعی تهران / زن جوان چرا به خانه مرد مسلح رفته بود؟ فیلم لحظه سرقت و عکس چهره باز 2 زن که دزدان سریالی طلافروشی های تهران هستند / آنها را می شناسید ؟! گزارش اولیه پلیس از گروگانگیری یک زن در پارک ساعی / گروگان پرستار خانگی بود فوری / گروگانگیری در پارک ساعی تهران ازدواج ساده رونالدو و جورجینا / بدون تجمل، با یک حلقه + جزئیات تبلیغات تبلیغات



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

حسد همچون شراره‌ای اعمال نیک آدم را می‌سوزاند

پاک‌کردن حسد از قلب به هر طوری که باشد واجب است و اظهارش حرام و چه گناهی بزرگ‌تر از بیزاری از آسایش مسلمان است؟! از جمله حقوق مسلمان بر مسلمان این است آنچه ر...

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

دفتر نتانیاهو بالاخره مسئولیت این حمله را پذیرفت | هشدار دوباره به ترکیه

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

زاگرس روی خط آتش؛ فارس جای کرمانشاه را گرفت/۹۵ درصد حریق‌ها انسانی است

آتش در زاگرس کانون‌های تازه‌ای پیدا کرده است؛ فارس که سال گذشته پس از کرمانشاه در رتبه دوم آتش‌سوزی مناطق چهارگانه قرار داشت، امسال با ثبت ۱۳۸۲ هکتار حریق صدرنشین شده و ۸۴ درصد آتش‌سوزی‌های این مناطق را به خود اختصاص داده است. در این میان، ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌های جنگلی عامل انسانی دارد و کمبود تجهیزات و نیروهای آموزش‌دیده همچنان یکی از چالش‌های اصلی مهار حریق است.