
به گزارش رکنا، روز سهشنبه ۲۰ مردادماه، خبر وقوع یک مورد گروگانگیری در خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به پلیس تهران اعلام شد. بلافاصله پس از دریافت گزارش، نیروهای تخصصی رهایی گروگان در محل حاضر شدند و عملیات برای نجات زن گروگان گرفته شده آغاز شد.
در ادامه، مأموران پلیس حدود دو ساعت با گروگانگیر مذاکره کردند تا او را به تسلیم شدن متقاعد کنند، اما فرد گروگانگیر در ادامه قصد داشت از سلاح همراه خود استفاده کند.
در این لحظه نیروهای نوپو با واکنش سریع وارد عمل شدند و توانستند سلاح را از دست گروگانگیر خارج و او را مهار کنند.
در جریان این عملیات، زن گروگان آزاد شد و افراد دیگری که در این گروگانگیری نقش داشتند نیز توسط پلیس دستگیر شدند.
تحقیقات پلیس برای روشن شدن انگیزه گروگانگیری و ابعاد دیگر این پرونده ادامه دارد.
پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238172
اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:
اخبار تاپ حوادث گزارش اولیه پلیس از گروگانگیری یک زن در پارک ساعی / گرئگانگیر بازداشت شد فوری / گروگانگیری در پارک ساعی تهران فیلم/ قتل فقط با چند کلیک عکس / قاتل فراری مبینا زارع کجاست ؟! / این مرد تحت تعقیب پلیس اینترپل «خفاش شب» در شهرستان ها هم قربانی داشت؟ / بازسازی قتل ها راه انکار را بست از ممنوعیت تحصیل دختران تا قانونیسازی بردهداری جنسی زنان و کودکان در افغانستان / جشن عروسی و زدن عطر ممنوع قیمت چراغ جلو انواع محصولات ایران خودرو و سایپا در بازار / یک جفت چراغ 207 چند؟ تبلیغات تبلیغات






