قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱ ساعت قبل

روایت بازدید دانشجویی از قلب فناوری قوه قضاییه؛ شگفتی نخبگان هوش مصنوعی از روند هوشمندسازی عدلیه

رکنا: 29 مهر ۱۴۰۴ رئیس قوه قضاییه در جریان سفر به استان ایلام در جمع دانشجویان دانشگاه ایلام حضور پیدا کرد. رئیس عدلیه از دانشجویان خواست تا نمایندگانی متخصص را برای بازدید از مرکز آمار و فناوری اطلاعات ما معرفی کنند و ما شرایط حضور نمایندگان شما را در این مراکز فراهم شود و با امکانات و دستاورد‌های فناورانه دستگاه قضایی آشنا شوند. در پی این دعوت امروز اولین گروه دانشجویان از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه بازدید کردند.
 روایت بازدید دانشجویی از قلب فناوری قوه قضاییه؛ شگفتی نخبگان هوش مصنوعی از روند هوشمندسازی عدلیه

به گزارش رکنا، گروه ۱۰ نفره از دانشجویان و نخبگان رشته کامپیوتر و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، با هدف آشنایی نزدیک با ظرفیت‌ها و دستاورد‌های فناورانه قوه قضاییه در حوزه‌هایی همچون هوش مصنوعی، داده‌کاوی و خدمات هوشمند قضایی، در مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه حضور یافتند. در میان این هیئت، دارندگان مدال‌های المپیاد‌های علمی نیز حضور داشتند و اعضای هیئت با بخشی از زیرساخت‌ها، سامانه‌ها و دستاورد‌های فناورانه دستگاه قضایی آشنا شدند.

محمد کاظمی‌فرد، رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در جریان این بازدید ضمن خیرمقدم به دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، بخشی از مهم‌ترین سامانه‌ها و زیرساخت‌های داده‌محور دستگاه قضا را تشریح کرد.

سامانه مدیریتی پایش؛ جلوه حرکت قوه قضاییه به سمت حکمرانی داده‌محور

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در ابتدای سخنان خود سامانه مدیریتی پایش را مورد اشاره قرار داد که یکی از مهم‌ترین جلوه‌های حرکت قوه قضاییه به سمت حکمرانی داده‌محور به شمار می‌رود و امکان رصد برخط شاخص‌های عملکردی مراجع قضایی را برای مدیران فراهم می‌کند و یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های آن، نمایش ورودی و خروجی پرونده‌ها و نوع دعاوی به تفکیک استان، مرجع قضایی و حتی شعبه است که می‌تواند از سطح گزارش‌دهی صرف عبور کرده و به ابزاری برای کشف روند‌های قضایی و اجتماعی و پشتیبانی از تصمیم‌گیری‌های مدیریتی تبدیل شود.

وی با اشاره به اهمیت این ظرفیت‌ها، تأکید کرد: نظام تصمیم‌گیری در کشور باید از رویکرد‌های مبتنی بر حدس، تجربه‌های پراکنده و تصمیم‌گیری‌های مقطعی عبور کرده و به سمت داده‌محور شدن حرکت کند تا بتوان به معنای واقعی، حکمرانی داده‌محور را محقق کرد. امروز داده یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور است و اگر این داده‌ها به‌صورت صحیح جمع‌آوری، پالایش، تحلیل و در اختیار نظام تصمیم‌گیری قرار گیرد، می‌تواند مبنای تصمیم‌های دقیق‌تر و اثربخش‌تر قرار گیرد.

شناخت روندها، پیش‌بینی مسائل و ارتقای کیفیت تصمیم‌گیری با استفاده از هوش مصنوعی

کاظمی‌فرد در ادامه خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هوش مصنوعی و تحلیل داده، از این اطلاعات می‌توان …



 سه پیشنهاد پزشکیان برای وحدت کشورهای اسلامی / دفاع ما از ایران به معنای دشمنی با ملت‌های مسلمان و همسایه نیست
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

سه پیشنهاد پزشکیان برای وحدت کشورهای اسلامی / دفاع ما از ایران به معنای دشمنی با ملت‌های مسلمان و همسایه نیست

رئیس‌جمهوری تاکید کرد: دفاع ما از ایران به معنای دشمنی با ملت‌های مسلمان و همسایه نیست.

 هیچ کارگاه عمرانی در کشور به دلیل جنگ و تحریم متوقف نشده است
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ کارگاه عمرانی در کشور به دلیل جنگ و تحریم متوقف نشده است

معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به شرایط دشوار کشور در ماه‌های گذشته گفت: با وجود جنگ، تحریم، خشکسالی و مشکلات متعدد، هیچ کارگاه عمرانی به دلیل شرایط موجود متوقف نشده و دولت با جدیت برای توسعه زیرساخت‌ها و خدمت‌رسانی به مردم پای کار است.

 مسعود حسنخانی درگذشت؛ خداحافظی با نوازنده ارکستر گل‌ها
۳۸ دقیقه قبل / سایت فرتاک

مسعود حسنخانی درگذشت؛ خداحافظی با نوازنده ارکستر گل‌ها

جعفر (مسعود) حسنخانی، نوازنده ویولن و آهنگساز باسابقه، در ۸۸ سالگی چشم از جهان فروبست.

 شهردار مشهد مقدس: مترو مشهد؛ اولین خط ریلی با ریل کاملا ایرانی | بیش از ۸۵ درصد تجهیزات مترو بومی است
۵۸ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

شهردار مشهد مقدس: مترو مشهد؛ اولین خط ریلی با ریل کاملا ایرانی | بیش از ۸۵ درصد تجهیزات مترو بومی است

شهردار مشهد مقدس گفت: ما در متروی مشهد به سمتی رفتیم که در تامین تمام تجهیزات و امکانات از مرحله مطالعات و طراحی تا اجرا مخصوصا در حوزه عمرانی از امکانات، نیروی متخصص و تجهیزات ایرانی استفاده شود.

 تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد
۲۹ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأمین بنزین بدون وقفه ادامه دارد

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با رد شایعات در فضای مجازی گفت: تامین بنزین بدون وقفه ادامه دارد.

 آخرین قیمت سیمان؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت سیمان؛ امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405

بازار هنوز وارد فاز افزایش گسترده قیمت‌ها نشده، اما هزینه‌های سنگین تولید همچنان بر صنعت سیمان سایه انداخته است.



دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری
روزنامه اعتماد

دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری

وضعیت نه جنگ، نه صلح بین ایران و امریکا امکان چرخش ناگهانی بین جنگ یا صلح را رقم می زند. تهران و واشنگتن در سخت ترین سطح به دنبال وزن کشی در چارچوب جنگ ترکیبی تمام عیار هستند. هر کدام از طرفین می خواهند در این تقابل ماتریسی به سطح بالاتری از منافع دست پیدا کنند. حضور فیلد مارشال ارتشبد عاصم منیر در تهران، دقیقا در نقطه ای از تاریخ منطقه ای رخ می دهد که دیپلماسی سیاسی کلاسیک به انتهای کارایی خود رسیده و جای خود را به دیپلماسی چکمه ها داده است. سفر بالاترین مقام نظامی اسلام آباد به پایتخت ایران، …
آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟
سایت روزنو

آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟

سؤال از همین‌جا آغاز می‌شود که وقتی وزارت خارجه یک حرف می‌زند و رسانه رسمی کشور تصویری دیگر به جهان نشان می‌دهد، سیاست خارجی ایران را چه کسی نمایندگی می‌کند؟
سایت اندیشه معاصر

تصویر جدید صابر ابر با ظاهری متفاوت و یک نوشته معنادار؛ پیام مرموز بازیگر خبرساز شد / ماجرا چیست؟

بسته عبور از ناترازی گاز
سایت ایران آنلاین

بسته عبور از ناترازی گاز

کشور پیش از رخدادهای سال ۱۴۰۵ نیز در تأمین برخی حامل‌های انرژی از جمله برق، گاز طبیعی، بنزین و گازوئیل با ناترازی روبه‌رو بود؛ اما آسیب دیدن بخشی از زیرساخت‌های انرژی، شرایط تأمین سوخت را پیچیده‌تر کرده و فشار بیشتری بر شبکه وارد کرده است.
روزنامه پیام ما

معمای شاهین٢

بحران آب: شکست آمایش سرزمین
روزنامه پیام ما

بحران آب: شکست آمایش سرزمین

بحران آب در ایران تنها نتیجه خشکسالی نیست، بلکه پیامد سال‌ها بی‌توجهی به آمایش سرزمین، استقرار صنایع آب‌بر در مناطق خشک و توسعه ناپایدار فضایی است.