قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۵۵ دقیقه قبل

اطلاعات مکانی عشایر مبنای جدید برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات است

برنا- گروه استانها: مدیر ملی راهبری طرح جامع نقشه‌برداری، برداشت اطلاعات مکانی و آمار توصیفی سازمان امور عشایر کشور گفت: اجرای طرح آمار و اطلاعات مکان‌محور ع...
 اطلاعات مکانی عشایر مبنای جدید برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات است

محسن نادری اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، تبدیل آمار عشایر از یک عدد جمعیتی به یک بانک اطلاعات مکانی و توصیفی و قابل به‌روزرسانی است تا مشخص شود هر خانوار عشایری در چه محدوده‌ای مستقر است، چه تعداد دام دارد، در چه مسیرهایی کوچ می‌کند و به چه خدماتی نیاز دارد.

وی افزود: هدف نهایی از اجرای این طرح، دستیابی به یک نقشه جامع مکان‌محور عشایر است که در آن اطلاعات مربوط به جمعیت، دام، محل‌های استقرار، مسیرهای کوچ، ایل‌راه‌ها، زیرساخت‌ها و نیازهای عشایر در کنار یکدیگر قرار گیرد.

مدیر ملی راهبری طرح جامع نقشه‌برداری، برداشت اطلاعات مکانی و آمار توصیفی عشایری کشور گفت: در چنین شرایطی، تصمیم‌گیری و تخصیص اعتبارات می‌تواند از حالت کلی و شهرستانی خارج و بر اساس شاخص‌هایی مانند جمعیت، تعداد دام، فاصله، محرومیت، پراکندگی و نیاز واقعی هر خانوار انجام شود.

وی ادامه داد: در طرح آمار و اطلاعات مکان‌محور، مشخصات خانوار و اعضای آن، ایل و طایفه، محل استقرار و مختصات جغرافیایی، ییلاق، قشلاق و میان‌بند، تعداد و نوع دام، مسیرهای کوچ و ایل‌راه‌ها، زیرساخت‌ها و خدمات موجود، وضعیت آب، راه، برق، ارتباطات، فعالیت‌های اقتصادی و معیشتی ثبت می‌شود.

مدیر ملی راهبری طرح جامع نقشه‌برداری، برداشت اطلاعات مکانی و آمار توصیفی عشایر کشور گفت: برای جامعه عشایری که بخش مهمی از زندگی آن بر پایه جابه‌جایی بین ییلاق، میان‌بند و قشلاق شکل گرفته است، دسترسی به چنین اطلاعاتی می‌تواند تحول مهمی در برنامه‌ریزی و ارائه خدمات ایجاد کند.

نادری افزود: این طرح در گام نخست در شهرستان‌های منتخب ۱۵ استان کشور آغاز شده است و چهارمحال و بختیاری نیز در این برنامه قرار دارد.

وی ادامه داد: آمار مکان‌محور به زبان ساده یعنی مشخص باشد «چه کسی، کجا، با چه تعداد دام، با چه امکاناتی و با چه نیازی» زندگی و کوچ می‌کند؛ رویکردی که می‌تواند زمینه گذار از مدیریت سنتی و صرف آمارمحور به مدیریت هوشمند، دقیق و مکان‌محور جامعه عشایری را فراهم کند.

آغاز اجرای طرح آمار و اطلاعات مکان محور عشایر

سرپرست اداره کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری نیز از آغاز اجرای طرح آمار و اطلاعات مکان‌محور عشایر در بخش مرکزی شهرستان کوهرنگ خبر داد و گفت: این طرح در چارچوب برنامه زمان‌بندی در سراسر استان اجرا می‌شود.

احسان ظفری افزود: اجرای این طرح می‌تواند اطلاعات دقیق‌تری از وضعیت جامعه عشایری استان در اختیار مدیران قرار دهد و مبنای برنامه‌ریزی برای تامین زیرساخت‌ها و ارائه خدمات مورد نیاز عشایر باشد.

وی گفت: با اجرای طرح آمار مکان‌محور، اطلاعات هر خانوار در کنار موقعیت جغرافیایی آن ثبت می‌شود و تصویری دقیق‌تر از محل استقرار، مسیر کوچ، امکانات موجود و نیازهای عشایر به دست می‌آید.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دستگیری متهم در کوهرنگ بعد از ۶ سال

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد حسینی، فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ، گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر حضور یکی از محکومان متواری در شهرستان کوهرنگ، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان کوهرنگ افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، پس از هماهنگی با مقام قضایی، محل حضور این فرد را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

در ادامه حتما بخوانید کشف خودرو سرقتی کمتر از دو ساعت در لردگان

وی با اشاره به اینکه این فرد به مدت ۶ سال تحت تعقیب بود، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و اجرای حکم، تحویل مراجع قضایی شد.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: پلیس با جدیت و اقتدار، شناسایی و دستگیری محکومان متواری را تا اجرای کامل احکام قضایی دنبال خواهد کرد.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دستگیری شکارچیان سابقه‌دار در مناطق آزاد شهرستان کوهرنگ

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: در پی اعلام گزارش همیاران محیط زیست مبنی بر حضور متخلفان در مناطق آزاد شهرستان کوهرنگ، موضوع در دستور کار قرار گرفت.

 

وی افزود: پس از انجام بررسی‌های تخصصی و رصد اطلاعاتی، مأموران حفاظت محیط‌زیست پس از گشت و کنترل ۲۴ ساعته و در مسیر برگشت متخلفان به شهرکرد، عملیات تعقیب را ادامه و در جهت کشف ادوات و مستندات تخلفات گذشته، با اخذ حکم قضایی در شهرکرد اقدام به دستگیری متخلفان نمودند.

 

کریمی ادامه داد: در این کشف و دستگیری دو قبضه سلاح شکاری، مقداری گوشت حیات‌وحش، جمجمه یک قوچ وحشی، شاخ یک کل وحشی و لاشه تعدادی پرنده کشف و ضبط شد.

در ادامه حتما بخوانید شناسایی و دستگیری چهار متخلف شکار حیات‌وحش در سبزکوه

وی بیان داشت: پس از بررسی «آثار و بقایای کشف‌شده» و تجهیزات الکترونیکی متخلفان، مشخص شد این گروه در مناطق آزاد کوهرنگ اقدام به شکار گراز نیز نموده بودند.

 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان عنوان کرد: پرونده متخلفان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد و این اداره‌کل با جدیت پیگیر برخورد با شکار غیرمجاز است.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

موج ۱۷۴ حماسه حضور ‌ و توسل مردم شهرکرد به امام زمان عجل الله+فیلم

مردم شهرکرد در شام آغاز امامت مهدی زهرا سلام الله موج ۱۷۴ را با توسل و استغاثه به این امام غایب اجرا کردند.  کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دعای فرج مولایشان را خواندند و عاجزانه صدایش کردند: کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دعای آل یاسین را به یاد امام غایب خواندند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در پایان نیز نماز استغاثه خواندند و به حضرت صاحب الزمان متوسل شدند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.