قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

سفر وانگ یی به سئول

برنا - گروه بین الملل: رسانه‌ها گزارش دادند که وانگ یی، وزیر امور خارجه چین امروز (چهارشنبه) برای مذاکره با مقامات کره جنوبی وارد سئول شد.
 سفر وانگ یی به سئول

سفر وزیر خارجه چین به سئول پس از آن انجام شده که سئول و واشنگتن در بحبوحه تلاش‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای احیای ظاهری دیپلماسی با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، رزمایش‌های نظامی مشترک خود را کاهش دادند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وانگ یی همچنین قرار است اواخر امروز با چو هیون، وزیر امور خارجه کره جنوبی مذاکره کند. وزارت امور خارجه سئول اعلام کرد که انتظار می‌رود این دو نفر درباره روابط دوجانبه، مسائل شبه جزیره کره و امور منطقه‌ای گفت‌وگو کنند.

وزیر خارجه چین قرار است روز پنجشنبه با لی جائه میونگ، رئیس جمهور کره جنوبی نیز دیداری داشته باشد. همچنین به گفته دفتر ریاست جمهوری، او همچنین با وی سونگ-لاک، مشاور امنیت ملی کره جنوبی مذاکره خواهد داشت.

این سفر پس از آن انجام می‌شود که کره جنوبی و ایالات متحده رزمایش‌های نظامی مشترک خود را کاهش دادند و ترامپ گفت که به دلیل رابطه‌اش با کیم جونگ اون دستور این تغییرات را صادر کرده و تمایل خود را برای دیدار مجدد با او نشان داده است.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین نیز در یک نشست خبری در پاسخ به سوالی در مورد مداخله ترامپ برای متوقف کردن رزمایش‌های نظامی ایالات متحده و کره جنوبی گفت: «حفظ صلح و ثبات در شبه جزیره کره و پیشبرد حل و فصل سیاسی مساله شبه جزیره کره به نفع مشترک همه طرف‌ها است.»

وزیر خارجه کره جنوبی همچنین امروز در پارلمان صحبت کرد و گفت که انتظار دارد در مورد مسائل شبه جزیره کره، از جمله تحولات اخیر پیرامون رزمایش‌های نظامی با وانگ‌ یی صحبت کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که وزارت امور خارجه در حال پیگیری برگزاری نشستی بین لی و شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین در حاشیه اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در شنژن در اواخر امسال است.

سفر وانگ همچنین پس از آن صورت گرفت که رئیس جمهور کره جنوبی پیشنهاد مذاکرات چندجانبه با حضور طرف‌های درگیر در جنگ کره ۱۹۵۰-۱۹۵۳ در مورد راه‌های ایجاد صلح پایدار در شبه جزیره را مطرح کرد. انتظار می‌رود وی در اجلاس اپک که در ماه نوامبر در شنژن برگزار می‌شود، شرکت کند.

انتهای پیام



۲۰ دقیقه قبل / سایت جماران

الجزیره: هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که پکن قصد داشته باشد تحت فشار آمریکا خرید نفت ایران را متوقف کند/ تسلیم در برابر فشار آمریکا می‌تواند در داخل و خارج از چین یک سابقه خطرناک ایجاد کند

به گزارش جماران، الجزیره نوشت: هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که پکن قصد داشته باشد تحت فشار آمریکا خرید نفت ایران را متوقف کند. چین همچنان تأکید می‌کند که با تحریم‌های یکجانبه آمریکا مخالف است و تجارت میان دو کشور صرفاً به خود آنها مربوط می‌شود.

در ادامه این مطلب آمده است: چین بزرگ‌ترین مشتری نفت خام ایران است و حدود ۸۰ درصد محموله‌های نفتی ایران را خریداری می‌کند. بخش زیادی از این نفت از طریق شبکه‌های نفتکش که می‌توانند منشأ نفت را پنهان کنند، به پالایشگاه‌های کوچک موسوم به «تی‌پات» در چین منتقل می‌شود.

چین وابستگی بسیار شدیدی به نفت ایران ندارد و از نظر تئوری، اگر واشنگتن فشار کافی وارد کند، می‌تواند خرید نفت ایران را متوقف کند. اما چنین اقدامی برای شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، هزینه سیاسی قابل توجهی خواهد داشت؛ زیرا پکن نمی‌خواهد این پیام را ارسال کند که حاضر است در برابر فشار آمریکا «سر فرود آورد یا تسلیم شود». چنین رویکردی می‌تواند در داخل و خارج از چین یک سابقه خطرناک ایجاد کند.

این اختلافات در آستانه سفر برنامه‌ریزی‌شده شی جین‌پینگ به واشنگتن در ۲۴ سپتامبر رخ می‌دهد. تنش‌های دیگری از جمله محدودیت‌های آمریکا علیه شرکت‌های فناوری چینی و فشار واشنگتن بر کشورها برای انتخاب طرف خود در رقابت بر سر هوش مصنوعی نیز بر این دیدار سایه انداخته است.

با این حال، تاکنون هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که این تنش‌ها باعث لغو یا برهم خوردن سفر شوند. برای واشنگتن، یکی از اهداف اصلی حفظ جریان مواد معدنی حیاتی و عناصر کمیاب از چین است، در حالی که پکن می‌خواهد آتش‌بس تجاری حفظ شود و تعرفه‌ها پایین بمانند. 

 




 گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟
۱ ساعت قبل / سایت جماران

گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟

جنگ ۲۰۲۶ میان ایران و متحدان آمریکا، تنها آسمان و آبراه‌های خلیج فارس را به میدان بحران تبدیل نکرد؛ بلکه یکی از مهم‌ترین پایه‌های اقتصاد غیرنفتی کشورهای عربی منطقه، یعنی گردشگری و حمل‌ونقل هوایی را نیز با شوکی جدی مواجه کرده است. لغو ده‌ها هزار پرواز، کاهش ورود گردشگران و آسیب به تصویر «خلیج فارس امن»، خطر ورود منطقه به دوره‌ای از بی‌ثباتی فرسایشی را افزایش داده؛ بحرانی که کشورهای شورای همکاری اکنون با بسته‌های تشویقی و پروژه «شینگن خلیج فارس» در تلاش برای مهار آن هستند.

 چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود

چارلز ملتون، بازیگر May December، در مرحله نهایی مذاکره برای ایفای نقش کاکاشی در اقتباس سینمایی و لایواکشن Naruto قرار دارد؛ پروژه‌ای که لایونزگیت توسعه آن را پیش می‌برد و طبق برنامه، فیلم‌برداری‌اش اوایل سال آینده آغاز می‌شود.

 موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد

مدیرکل دفتر غرب آسیا سازمان توسعه تجارت گفت: در راستای تقویت روابط اقتصادی، موافقت‌نامه تجارت ترجیحی با کشور عمان پس از طی مراحل اداری، نهایی شده و جهت بررسی نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

 معرفی رشته های مهندسی نفت و انرژی | جاب ویژن
۴۵ دقیقه قبل / سایت جابویژن

معرفی رشته های مهندسی نفت و انرژی | جاب ویژن

برای آشنایی با گرایش ها، دروس، مهارت ها و فرصت های شغلی رشته های مهندسی نفت و مهندسی انرژی بر اساس جدیدترین آمار کلیک کنید.

 طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده  و در حال پیگیری است
۸ دقیقه قبل / روزنامه توسعه ایرانی

طرح خروج از NPT در مجلس ارائه شده و در حال پیگیری است

نماینده قم در مجلس با اشاره به موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) اظهار کرد: موضوع خروج از NPT مطرح شده و دبیر شورای عالی

 ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادامه گزافه‌گویی معاون ترامپ علیه ایران

جی‌دی‌ ونس، معاون رئیس جمهور دولت تروریسنی آمریکا مدعی شد که واشنگتن ابزارهای فشار لازم برای مقابله با ایران را دارد