قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

وزیر ارتباطات پای درد دل مادر شهید نشست / عهدی که در خراسان شمالی تکرار شد

برنا ـ گروه استان ها: سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در دومین روز سفر استانی خود به خراسان شمالی، به همراه بهمن نوری، استاندار این استان، با...
 وزیر ارتباطات پای درد دل مادر شهید نشست / عهدی که در خراسان شمالی تکرار شد

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان شمالی ،وزیر ارتباطات در این دیدار صمیمانه، با گرامیداشت یاد شهید مایوان، تأکید کرد: «ما در همه سفرهای استانی، دیدار با خانواده های معظم شهدا را سرلوحه کار خود قرار داده ایم، چون خود را مدیون ایثار این عزیزان میدانیم. خراسان شمالی، استانی با مردمی مؤمن و افتخارآفرین است و حضور در کنار این خانواده ها، توشه ای برای ادامه مسیر خدمت است.»

هاشمی با اشاره به تداوم تهدیدات دشمنان، ابراز امیدواری کرد که با دعای خیر مادران و پدران شهدا، ملت ایران در این میدان نابرابر، بار دیگر سربلند از آزمون بیرون آید و افزود: «پیروزی نهایی از آن جبهه حق است و ما با اتکا به خدا و پشتیبانی مردمی، این راه را با قدرت ادامه میدهیم.»

استاندار خراسان شمالی نیز در این دیدار، با تمجید از صبر و استقامت مثال زدنی خانواده شهید مایوان، خاطرنشان کرد: «این خانواده ها سرمایه های ارزشمند انقلاب هستند و ما مسئولان وظیفه داریم با حضور مستمر در کنارشان، قدردان فداکاری هایشان باشیم. روحیه این خانواده ها برای همه ما درس استقامت و خلوص است.»

شهید امیر بهادر مایوان، متولد ۱۳۶۹ و فرمانده ناو جنگی «جماران»، ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ در راه دفاع از مرزهای آبی ایران به فیض شهادت نائل آمد. دیدار امروز وزیر ارتباطات و استاندار، جلوه ای دیگر از وفاداری مسئولان نظام به خانواده های معزز شهدا بود؛ خانواده هایی که یادشان، خط مقدم مقاومت را پابرجا نگه داشته است.





 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند. وی همچنین حمایت از دانشمندان جوان و رفع موانع و دغدغه‌های آنان را برای تداوم پیشرفت علمی و فناوری کشور ضروری دانست.

 عکس ها / نگاهی به خانه  پُر از عتیقه جات ساره بیات /  از آینه کنده کاری شده با کاسه بشقاب گران قیمت و قدیمی

عکس ها / نگاهی به خانه پُر از عتیقه جات ساره بیات / از آینه کنده کاری شده با کاسه بشقاب گران قیمت و قدیمی

عکس هایی از خانه ساره بیات بازیگر کشورمان را مشاهده می کنید.

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.