قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قهرمانی نابغه پینگ پنگ ایران در کانتندر جهانی لائوس

برنا - گروه ورزشی: بنیامین فرجی با غلبه بر حریف هندی قهرمان رقابت های زیر ۱۹ سال کانتندر جهانی لائوس شد.
 قهرمانی نابغه پینگ پنگ ایران در کانتندر جهانی لائوس

بنیامین فرجی، ملی‌پوش جوان تنیس روی میز ایران، با تداوم درخشش خود در رقابت‌های کانتندر جوانان لائوس، عنوان قهرمانی رده سنی زیر ۱۹ سال این مسابقات را از آن خود کرد.

فرجی در دیدار فینال مقابل آبهینانده پرادیوادی از هند در یک مسابقه جذاب و نزدیک با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید و بر سکوی نخست این رقابت‌ها ایستاد. 

ملی‌پوش پینگ پنگ کشورمان در این دیدار گیم‌های اول، چهارم و پنجم را به ترتیب با نتایج ۱۵ بر ۱۳، ۱۱ بر ۹ و ۱۱ بر ۹ به سود خود به پایان رساند و جام قهرمانی را بالای سر برد.

فرجی در مسیر قهرمانی، نمایندگانی از کشورهای هنگ‌کنگ، کره‌جنوبی، چین‌تایپه و هند را شکست داده بود و با عملکردی خیره کننده، مدال طلای این دوره از مسابقات را برای ایران به ارمغان آورد.

امير بخشى مربى تيم ملى جوانان، هدايت پينگ پنگ بازان اعزامى به رقابت های لائوس را برعهده دارد.

رقابت‌های کانتندر جوانان وینتیان به میزبانی کشور لائوس از ۸ تا ۱۱ مردادماه و با حضور قدرت های تنیس روی میز دنیا برگزار شد.

انتهای پیام/ 





 کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

کپلر: تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند

رویترز خبر داد که تنها ۷ کشتی روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند.

 قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه روابط دوجانبه ایران و عراق با نقشه راه دقیق می‌تواند در منطقه و بر کشور‌های اسلامی به ویژه عربی اثر بگذارد.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۴۴ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران
۳۸ دقیقه قبل / سایت اکونگار

چشم‌پوشی کارفرمایان از پرداخت به موقع حق بیمه/شرایط دشوار درمان کارگران

یک کارشناس حقوقی گفت: از منظر قانون کار و مقررات تأمین اجتماعی، تعهد کارفرما به پرداخت به‌موقع حق بیمه، اعم از پایه یا تکمیلی، تکلیفی قطعی و غیرقابل چشم‌پوشی است. کارگران نباید در بیمارستان‌ها نگران و سرگردان باشند.

 پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر

پرده زبرا نوعی پوشش مدرن پنجره است که از لایه‌های موازی تور و پارچه تشکیل می‌شود. این ساختار امکان تنظیم دقیق نور، حفظ حریم خصوصی و کنترل دید بیرون را فراهم می‌کند.

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.