قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

دولت در شرایط جنگی سنگر خدمت‌رسانی را ترک نکرد/ کشور با مدیریت مسئولان از مشکلات عبور کرد

برنا - گروه سیاسی: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با قدردانی از عملکرد دولت در شرایط جنگی گفت: دولت و همه دستگاه‌های اجرایی، تقنینی و قضایی در ش...
 دولت در شرایط جنگی سنگر خدمت‌رسانی را ترک نکرد/ کشور با مدیریت مسئولان از مشکلات عبور کرد

اکبر رنجبرزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار برنا، با اشاره به عملکرد دولت در آستانه هفته دولت اظهار کرد: در ارزیابی عملکرد دولت و به‌طور کلی همه دستگاه‌های اجرایی، قانون‌گذاری و قضایی باید بپذیریم که همه این مجموعه‌ها در سنگر‌های دفاعی و در یک وضعیت جنگی، کار، برنامه و برنامه‌ریزی خود را ادامه دادند و سنگر‌ها را ترک نکردند و با انگیزه بالا به خدمات‌رسانی ادامه دادند که این موضوع شایسته تشکر و قدردانی است.

وی افزود: ممکن است من یا همکارانم در مجلس، بر اساس وظایف نظارتی نسبت به برخی موضوعات و گلایه‌های مردم، از جمله افزایش قیمت خودرو، افزایش قیمت‌ها و بعضی نارسایی‌ها انتقاد داشته باشیم و معتقد باشیم که نظارت‌ها می‌تواند بیشتر خود را نشان دهد، اما این موضوع در چارچوب وظایف نظارتی مجلس است تا برای دستیابی به بهترین سطح خدمت‌رسانی به مردم، مسائل را پیگیری و دنبال کند و در این مسیر به دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز کمک شود.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس تصریح کرد: این انتقاد‌ها به هیچ عنوان نباید مانع از اذعان به این واقعیت شود که دولت صبورانه ایستاد و در شرایط جنگی سنگر‌های خدمت را ترک نکرد، بلکه با قدرت و انگیزه بیشتر و حتی در بازه‌های زمانی طولانی‌تر نسبت به شرایط عادی، در سنگر‌های خدمت‌رسانی حضور داشت و آنچه در توان و بضاعت خود داشت برای کاهش آلام مردم و جبران نارسایی‌هایی که بعضاً ناشی از جنگ بود، به کار گرفت.

رنجبرزاده با اشاره به تأمین نیاز‌های اساسی مردم در شرایط جنگی ادامه داد: واردات و توزیع کالا‌های اساسی و مورد نیاز مردم، تأمین مایحتاج عمومی، سوخت، گاز، برق، آب و سایر خدمات تحت تأثیر شرایط جنگی قرار گرفت، اما مسئولان پای کار بودند و تلاش کردند خللی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه نزدیک شدن به هفته دولت فرصتی برای قدردانی از دولتمردان است، گفت: به نوبه خودم از رئیس‌جمهور، وزرا، معاونان رئیس‌جمهور و همه دولتمردان تشکر می‌کنم. ما به عنوان نمایندگان مجلس ممکن است نسبت به برخی مسائل منتقد یا معترض باشیم و برای بهتر شدن شرایط پیگیری کنیم، اما ذات نمایندگی مجلس همین است. امروز باید به مجموعه دولت خداقوت و دست‌مریزاد گفت که تلاش کردند و با مدیریت شرایط جنگی اجازه ندادند کمبود‌ها با وجود حجم بالای نارسایی‌ها و آسیب‌های ناشی از جنگ، آن‌گونه که انتظار می‌رفت احساس شود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: می‌توان گفت هیچ خدمتگزاری سنگر خود را در زمان جنگ ترک نکرد، حضور مسئولان کمرنگ نشد و همه با تلاش و جدیت پای کار بودند. در مقابل، مردم نیز هم‌سنگر با خدمتگزاران خود در صحنه حضور پیدا کردند، پشتیبانی و صبوری کردند، نارسایی‌ها را تحمل کردند و در برابر ظلم و جنگ تحمیلی ایستادند.

رنجبرزاده تأکید کرد: مردم ایران شایسته آن هستند که مسئولان تا پای جان برای کاهش آلام، دردها، رنج‌ها و نارسایی‌های آنان پای کار باشند؛ چه این نارسایی‌ها ناشی از جنگ باشد و چه ناشی از مشکلات و ضعف‌های داخلی.

وی با اشاره به برخی مشکلات و اخلال‌های اقتصادی افزود: در کنار جنگ تمام‌عیاری که با قدرت‌های جهانی وجود داشت، با برخی اخلال‌گران نظم اقتصادی داخلی نیز مواجه بودیم. موضوعاتی مانند عملکرد برخی تراستی‌ها، بازنگشتن پول حاصل از فروش نفت و مسائل دیگری از این دست نیز بخشی از مشکلاتی بود که باید با آنها مقابله می‌شد و طبیعتاً بخشی از وقت و هزینه مسئولان را به خود اختصاص می‌داد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی در شرایط فعلی اظهار کرد: امیدوارم با وحدت، انسجام، همدلی و همبستگی برای خدمت به مردم بتوانیم از این مرحله سخت عبور کنیم و این امر شدنی است. اگر بخواهیم یکدیگر را بیش از اندازه متهم به ناتوانی و ضعف کنیم، به نظر من این اقدام نوعی خودزنی است و به نفع کشور نیست.

رنجبرزاده با اشاره به عملکرد مجلس نیز گفت: دولت، قوه مقننه و قوه قضاییه همواره مورد نقد و انتقاد قرار می‌گیرند، در حالی که نمایندگان مجلس بیش از گذشته پای کار نظارت، قانون‌گذاری، همکاری با دستگاه‌ها و پیگیری امور مردم هستند. به عنوان نمونه، در موضوع پرداخت مطالبات گندمکاران، نمایندگان مجلس به‌طور مستمر با مسئولان مربوطه در دولت در ارتباط هستند تا مبالغ مربوط به کشاورزان هرچه سریع‌تر پرداخت شود و بانک‌ها نیز وظایف خود را انجام داده و تسهیلات مورد نیاز را در اختیار آنان قرار دهند.

وی ادامه داد: موضوعاتی مانند درمان، بهداشت، تأمین دارو، فعالیت بیمارستان‌ها و سایر خدمات عمومی نیز در شرایط جنگی با دشواری‌های بیشتری همراه بوده است. خدمت‌رسانی در چنین شرایطی کار آسانی نیست، جنگ فقط برای مبارزان و مدافعان کیان کشور نیست، بلکه شرایط جنگی برای همه مردم و مسئولان است و همه باید متناسب با این شرایط، زمان و انرژی بیشتری برای انجام وظایف خود اختصاص دهند.

رنجبرزاده خاطرنشان کرد: همان‌طور که کسانی که در خط مقدم دفاع از کشور حضور دارند ممکن است جان خود را از دست بدهند، سایر مسئولان نیز وظیفه دارند متناسب با شرایط، خدمت بی‌منت به مردم را در بالاترین سطح ممکن انجام دهند.

وی در پایان گفت: به نظر می‌رسد کشور ما در این شرایط یک استثناست و شاید هر کشور دیگری با این حجم از مشکلات، درگیری‌ها و آسیب‌ها با دشواری‌های بسیار بیشتری مواجه می‌شد، اما مدیریت انجام‌شده موجب شده است آثار این رویارویی و جنگ ترکیبی تمام‌عیار با قدرت‌های جهانی کمتر احساس شود. این شرایط تا حد زیادی مدیون مدیریت درست مدیران کشور است، هرچند به این میزان قانع نیستیم و باید برای بهبود شرایط تلاش بیشتری انجام شود. با این حال، در آستانه هفته دولت و با توجه به عملکرد یک‌ساله، وظیفه خود می‌دانیم از همه مسئولانی که پای کار خدمت به مردم بودند، تشکر و قدردانی کنیم.

انتهای پیام/



۲ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

ترامپ و وزیرانش هیچ راهبردی برای پیروزی در جنگ ندارند

به گزارش اصلاحات نیوز؛

جیسون کرو، در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اظهارات اخیر اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره نامشخص بودن زمان پایان جنگ، این اظهارات را نشانه‌ای از نبود راهبرد در دولت ترامپ دانست.

کرو گفت: «من فکر نمی‌کنم فقط بسنت باشد؛ از پیت هگست گرفته تا اسکات بسنت و دونالد ترامپ، آنها هیچ ایده‌ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی نداشته‌اند.»

این نماینده دموکرات در ادامه کنگره آمریکا را مهم‌ترین بازیگر در پایان دادن به جنگ دانست و گفت قانون اساسی آمریکا عمداً اختیار اعلام و تأمین مالی جنگ را در اختیار کنگره قرار داده است تا چنین قدرت بزرگی در دست یک رئیس‌جمهور متمرکز نشود.

او افزود: «اگر مردم نمی‌دانند جنگ چه زمانی پایان می‌یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.»

کرو با اشاره به مخالفت بخش قابل توجهی از افکار عمومی آمریکا با ادامه جنگ، یادآور شد که دونالد ترامپ نیز در دوران مبارزات انتخاباتی خود وعده پایان دادن به درگیری‌های بی‌پایان در خاورمیانه را داده بود.

این نماینده آمریکایی تاکید کرد که کنگره می‌تواند برای پایان جنگ رای‌گیری کند و اگر ترامپ چنین تصمیمی را نادیده بگیرد، اختیار قطع بودجه جنگ را در اختیار دارد.

کرو همچنین به بازگشت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به سن‌دیگو اشاره کرد و گفت حدود پنج هزار نیروی نظامی در این ناو حضور دارند که پس از بازگشت، تجربیات خود از شرایط خدمت و مشکلات موجود را با خانواده‌ها و دوستانشان در میان خواهند گذاشت.

او معتقد است انتشار این تجربیات می‌تواند بر افکار عمومی آمریکا تاثیر بگذارد؛ مشابه آنچه در دوران جنگ ویتنام رخ داد. به گفته کرو، زمانی که نیروهای آمریکایی از ویتنام بازگشتند و مردم روایت‌های مستقیم آنان از جنگ را شنیدند، حمایت عمومی از جنگ کاهش یافت.

وی در پایان، شرایط کنونی را نتیجه بی‌کفایتی دولت دانست و گفت عملکرد دولت ترامپ، نیروهای نظامی آمریکا را در موقعیتی قرار داده که انجام ماموریت‌های دشوار را بدون برخورداری از پشتیبانی و امکانات لازم بر عهده دارند.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

3مطالبه قادری از دولت و مجلس درباره چرخه انتقال سود در صنعت خودرو - تسنیم

سیاسی

جعفر قادری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، از ارسال نامه خود به شمسالدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی، صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره موضوع و محور نامه خود به رئیس کمیسیون اقتصادی، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس، گفت: موضوع نامه بنده درباره مطالبه حقوق سهامداران و ضرورت بررسی چرخه انتقال سود در صنعت خودرو و بازارهای موازی، است.

متن نامه به شرح ذیل است:

با سلام و تحیات؛

     با توجه به وظایف نظارتی مجلس شورای اسلامی در صیانت از حقوق مالکیت و دارایی‌های شهروندان، و با عنایت به نقش حیاتی بازار سرمایه در تأمین مالی صنعت و اقتصاد کشور، مراتب نگرانی خود را نسبت به وضعیت نگران‌کننده سهامداران، به‌ویژه در «گروه خودرو»، به استحضار می‌رسانم.

سال‌هاست که سهامداران بازار سرمایه با شکاف عمیقی میان «بهبود متغیرهای بنیادی شرکت‌ها» و «افت ارزش سهام» مواجه هستند. نکته حائز اهمیت و مایه سؤال این است که با وجود افزایش مکرر نرخ محصولات و بهبود شرایط عملیاتی و سودآوری شرکت‌های خودروساز و قطعه‌ساز، این سودها به‌طور شفاف و عادلانه به سهامداران منتقل نشده و در مقابل، ارزش دارایی‌های آن‌ها به شدت تحت فشار قرار گرفته است. این تناقض میان «سود شرکت» و «ارزش سهام»، موجب از بین رفتن اعتماد عمومی به بازار سرمایه شده است.

علاوه بر این، تداوم حرکت سرمایه‌ها به سمت «بازارهای موازی» (مانند طلا، ارز و مسکن) نشان‌دهنده وجود خلأهای ساختاری در بازار سرمایه است. این جریان سرمایه، نه‌تنها باعث ایجاد تورم در بازارهای موازی شده، بلکه از تزریق نقدینگی به بخش‌های تولیدی و بازارهای رسمی جلوگیری کرده است. ضرورت دارد بررسی شود که آیا سیاست‌های تشویقی یا عدم نظارت کافی، عامل این انحراف سرمایه‌ها از بازار سرمایه به سمت بازارهای موازی بوده است یا خیر. لذا با استناد به اختیارات قانونی، موارد ذیل را مطالبه می‌نمایم:

1. بررسی شفاف علل تداوم زیان گروه خودرو: چرا بهبود متغیرهای بنیادی و افزایش نرخ محصولات، منجر به بازگشت ارزش به سهامداران نشده است؟ آیا این مسئله ناشی از مدیریت نادرست در تخصیص سود، سیاست‌های قیمتی نامناسب یا عوامل دیگر است؟

2. نظارت بر چرخه انتقال سود: وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان بورس مکلف‌اند با اعمال نظارت دقیق‌تر، مکانیزم انتقال سود از شرکت‌های سودآور به سهامداران را مورد بازبینی قرار دهند تا از «بازتوزیع ناعادلانه ثروت» جلوگیری شود.

3. برگزاری جلسه تخصصی: از کمیسیون اقتصادی مجلس درخواست دارم، با حضور نمایندگان حقوقی و مدیران ارشد شرکت‌های اصلی خودروساز و قطعه‌ساز، جلسه‌ای جهت استماع گزارش‌های عملکردی و بررسی دلایل عدم بازگشت سود به سهامداران برگزار نماید.

امید است با اقدام فوری و شفاف در این حوزه، اعتماد به بازار سرمایه بازگردد و از آسیب‌های جبران‌ناپذیر به حقوق مالکیت شهروندان جلوگیری شود.

انتهای پیام/  


۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

به گزارش تابناک فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، در واکنش به انتشار مطالبی در برخی رسانه‌ها و کانال‌های غیررسمی به نقل از معاون اول رئیس‌جمهور درباره قیمت بنزین، اظهار داشت: مطالب منتسب به دکتر عارف درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی بنزین صحت ندارد و چنین عددی نه از سوی ایشان مطرح شده و نه مبنای تصمیم‌گیری دولت قرار گرفته است.

 

وی افزود: بررسی راهکار‌های مدیریت مصرف سوخت، فرایندی کارشناسی و نیازمند توجه هم‌زمان به ابعاد اقتصادی و اجتماعی و آثار آن بر زندگی مردم است. این موضوع در نهاد‌های تخصصی در دست بررسی است، اما تا این لحظه هیچ تصمیم قطعی درباره نحوه اجرا یا قیمت‌های جدید اتخاذ نشده است.

 

سخنگوی دولت با تاکید بر ضرورت پرهیز از گمانه‌زنی در موضوعات مرتبط با معیشت مردم، تصریح‌کرد: انتشار اعداد تأییدنشده می‌تواند موجب نگرانی جامعه و شکل‌گیری برداشت‌های نادرست شود. انتظار می‌رود رسانه‌ها در انعکاس چنین موضوعاتی به منابع رسمی و معتبر استناد کنند.

 

مهاجرانی خاطرنشان‌کرد: در صورت نهایی‌شدن هرگونه تصمیم در حوزه مدیریت مصرف سوخت، دولت جزئیات آن را با شفافیت، از مسیر‌های رسمی و به‌طور مستقیم با مردم در میان خواهد گذاشت.




 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۱۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره بنزین: الان وقت جراحی نیست
۳۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

توصیه تاجگردون به پزشکیان درباره بنزین: الان وقت جراحی نیست

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در توصیه‌ای به رئیس‌جمهور گفت: اگر کسی یا کسانی تاکید دارند الان وقت جراحی اصلاح قیمت انرژی هست، توجه نکن. ‏وقتش الان نیست.

 پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

پشت پرده درباره همکاری ایران و آمریکا؛ ماجرا چیست؟

مکاتبات افشاشده میان مقام‌های مهاجرتی آمریکا نشان می‌دهد واشنگتن و تهران، با وجود تشدید تنش‌های سیاسی و نظامی، در ماه‌های پایانی ۲۰۲۵ و ابتدای ۲۰۲۶ برای بازگرداندن اتباع ایرانی از آمریکا با یکدیگر هماهنگ کرده‌اند.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.