قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

کربلا در کربلا می‌ماند اگر روایت نمی‌شد/خبرنگار باید حقیقت را از دل حوادث استخراج کند

برنا - گروه اجتماعی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر جایگاه خبرنگاران در روایت حقیقت گفت: خبرنگار باید بتواند از دل حوادث و اتفاق...
 کربلا در کربلا می‌ماند اگر روایت نمی‌شد/خبرنگار باید حقیقت را از دل حوادث استخراج کند

به گزارش خبرنگار برنا، نشست بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز ۲۰ مرداد با حضور یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و سید رمضان موسوی مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

سید رمضان موسوی مقدم نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این نشست با اشاره به جایگاه هنر و روایتگری گفت: هنر تنها نقاشی مجسمه سازی ادبیات موسیقی تئاتر معماری و سینما نیست بلکه روایتگری خبرنگاری و گزارش نیز یکی از پایه‌های هنر به شمار می‌رود.

وی افزود: هنر کار بسیار سختی است و هر کسی نمی‌تواند هنرمند باشد و زمانی که از هنر سخن می‌گوییم باید توجه داشته باشیم که زیبایی هنر در هماهنگی و تناسب وجودی اشیا و پدیده هاست.

موسوی مقدم ادامه داد: خبرنگار و روایتگر نیز یک هنرمند است چرا که بسیاری از حقایق و واقعیت‌ها را روایت می‌کند و زمانی که یک حقیقت به شکل هنرمندانه روایت شود می‌تواند تاثیر بیشتری بر مخاطب داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه خبرنگار باید در زمینه‌های مختلف اطلاعات کافی داشته باشد گفت: خبرنگار نمی‌تواند بدون آگاهی از موضوعات مختلف وظیفه خود را به درستی انجام دهد و باید جایگاه خبرنگار و روایتگر را به درستی بشناسیم.

وی تاکید کرد: خبرنگار باید بتواند از دل حوادث و اتفاقات حقیقت را استخراج کند و برای این کار به واژگان قوی خلاقیت و نگاه دقیق نیاز دارد.

موسوی مقدم با اشاره به اهمیت شناخت زمان در کار خبرنگاری اظهار کرد: خبرنگار باید فرزند زمان خویش باشد و زمان خود را بشناسد و بتواند شرایط امروز را در ارتباط با گذشته و آینده تحلیل کند.

وی افزود: خبرنگار باید جهان بینی قوی و شناخت و آگاهی کافی داشته باشد تا بتواند زوایای مختلف یک موضوع را برای مخاطب روشن کند و تنها به روایت سطحی یک اتفاق بسنده نکند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نقش خبرنگاران در حفظ حقیقت اظهار کرد: خبرنگار در بسیاری از مواقع با جریان‌هایی مواجه است که تلاش می‌کنند حقایق را از بین ببرند، اما وظیفه خبرنگار این است که حقیقت را از دل این جریان‌ها استخراج کرده و در اختیار مخاطب قرار دهد.





 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دکتر ولی‌الله سیف| بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد. در اقتصادی که سیاست‌ها به طور مداوم تغییر می‌کنند، مقررات دائماً دستخوش بازنگری هستند و فعالان اقتصادی نمی‌توانند آینده ر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.