قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴ ساعت قبل

اصفهان در مسیر تبدیل‌شدن به برند جدید زیبایی ایران

برنا- گروه استانها: هوش مصنوعی با هدف افزایش دقت ارزیابی و شخصی‌سازی خدمات زیبایی، به کمک پزشکان اصفهانی آمده است؛ ظرفیتی که می‌تواند در کنار توان علمی و پزش...
 اصفهان در مسیر تبدیل‌شدن به برند جدید زیبایی ایران

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، اصفهان با برخورداری از ظرفیت‌های قابل توجه دانشگاهی، علمی و پزشکی، این روزها در حال تجربه مسیر تازه‌ای در حوزه خدمات زیبایی است؛ مسیری که در آن فناوری‌های نوین، تجهیزات پیشرفته و دانش پزشکی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا خدماتی متناسب با ویژگی‌های هر مراجعه‌کننده ارائه شود.

در حالی که بخش قابل توجهی از شهروندان اصفهانی برای دریافت برخی خدمات پیشرفته زیبایی به تهران یا دیگر شهرهای شناخته‌شده این حوزه مراجعه می‌کنند، راه‌اندازی مراکز مجهز و تخصصی می‌تواند زمینه تغییر این روند و تبدیل اصفهان به یکی از قطب‌های جدید پزشکی و زیبایی کشور را فراهم کند.

یکی از این مراکز که حدود یک ماه از آغاز فعالیت آن می‌گذرد، در سه طبقه طراحی شده و مجموعه‌ای از خدمات حوزه پوست و مو، جوان‌سازی، لیفت، لیزر، لیزر موهای زائد، تناسب اندام و برخی جراحی‌های سرپایی را ارائه می‌کند. بر اساس اعلام مسئولان این مجموعه، جراحی‌های بزرگ‌تر نیز در بیمارستان انجام خواهد شد.

هوش مصنوعی؛ دستیار پزشک برای تصمیم‌گیری دقیق‌تر

آنچه در معرفی این مرکز مورد توجه قرار گرفته، استفاده از هوش مصنوعی در مرحله ارزیابی مراجعان است؛ فناوری‌ای که قرار نیست جایگزین پزشک شود، بلکه به عنوان یک ابزار تحلیلی در اختیار پزشک قرار می‌گیرد.

محمد علیزاده، متخصص پوست و مو و از فعالان حوزه پزشکی زیبایی، با اشاره به حدود ۲۵ سال سابقه فعالیت خود در این حوزه، تجربه فعالیت در تهران را یکی از عوامل شکل‌گیری ایده راه‌اندازی چنین مرکزی در اصفهان عنوان می‌کند.

وی با بیان اینکه تهران از نظر برخورداری از کلینیک‌های بزرگ و تجهیزات پیشرفته پزشکی جایگاه ویژه‌ای دارد، معتقد است اصفهان نیز از ظرفیت‌های علمی، دانشگاهی و پزشکی قابل توجهی برخوردار است و می‌تواند بخشی از خدمات پیشرفته زیبایی را در داخل استان ارائه کند.

علیزاده استفاده از تجهیزات روز و فناوری‌های نوین را یکی از محورهای فعالیت این مرکز دانست و افزود: در کنار تجهیزات پیشرفته، دانش روز و تجربه پزشک نیز اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل تلاش شده است با همکاری تعدادی از متخصصان دانشگاهی، فناوری هوش مصنوعی نیز وارد فرآیند ارزیابی مراجعان شود.

به گفته این متخصص پوست و مو، در فرآیند ارزیابی، چهره مراجعه‌کننده می‌تواند توسط سامانه هوش مصنوعی تحلیل شود و اطلاعاتی درباره زوایا، نسبت‌ها و شاخص‌های مختلف چهره در اختیار پزشک قرار گیرد تا تصمیم‌گیری نهایی با دقت بیشتری انجام شود.

وی تأکید کرد: تصمیم نهایی همچنان بر عهده پزشک است و هوش مصنوعی صرفاً نقش یک دستیار تحلیلی را ایفا می‌کند؛ رویکردی که می‌تواند به پرهیز از ارائه یک نسخه یکسان برای افراد مختلف کمک کند.

حرکت از خدمات عمومی به سمت زیبایی شخصی‌سازی‌شده

شخصی‌سازی خدمات در حوزه لیزر نیز اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چراکه دو مراجعه‌کننده با شرایط ظاهری مشابه ممکن است به تعداد جلسات، طول موج، تنظیمات دستگاه یا حتی نوع متفاوتی از خدمات نیاز داشته باشند.

این رویکرد در حوزه تناسب اندام نیز دنبال می‌شود و بر اساس توضیحات مسئولان مرکز، شرایط بدنی هر فرد پیش از ارائه خدمات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

علیزاده در این زمینه با اشاره به تفاوت شرایط افراد مختلف، گفت وضعیت یک ورزشکار با فردی که فعالیت ورزشی ندارد متفاوت است و شرایط کودکان نیز باید به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گیرد؛ بنابراین هدف، طراحی برنامه متناسب با ویژگی‌ها و شرایط هر فرد پس از ارزیابی اولیه است.

وی تحلیل چهره توسط هوش مصنوعی را به نوعی مشابه استفاده از داده‌های آزمایشگاهی برای تصمیم‌گیری پزشکی دانست و توضیح داد که همان‌طور که پزشک با بررسی مجموعه‌ای از شاخص‌ها و اطلاعات آزمایشگاهی به جمع‌بندی می‌رسد، اطلاعات حاصل از تحلیل چهره نیز می‌تواند داده‌های بیشتری برای تصمیم‌گیری در اختیار پزشک قرار دهد.

اصفهان در رقابت با مقصدهای شناخته‌شده زیبایی

تهران طی سال‌های گذشته به دلیل تمرکز پزشکان متخصص، کلینیک‌های بزرگ، تجهیزات پیشرفته و تنوع خدمات، به یکی از مقصدهای اصلی متقاضیان خدمات زیبایی در کشور تبدیل شده است. شیراز نیز در برخی حوزه‌ها از جمله کاشت مو توانسته جایگاه شناخته‌شده‌ای در این بازار به دست آورد.

تجربه این شهرها نشان می‌دهد تبدیل‌شدن یک شهر به مقصد تخصصی خدمات زیبایی صرفاً به پایتخت‌بودن وابسته نیست، بلکه مجموعه‌ای از عوامل همچون حضور پزشکان توانمند، تجهیزات مناسب، اعتبار علمی، کیفیت خدمات و مهم‌تر از همه اعتماد مراجعه‌کنندگان در شکل‌گیری این برند نقش دارد.

اصفهان نیز از این منظر ظرفیت‌های قابل توجهی دارد؛ وجود دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پزشکان متخصص، زیرساخت‌های درمانی و جایگاه این شهر در حوزه گردشگری، در کنار ورود فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی به خدمات زیبایی، می‌تواند زمینه ایجاد یک مزیت رقابتی جدید را فراهم کند.

اگر استفاده از فناوری‌های نوین در مراکز تخصصی اصفهان بتواند در عمل به ارزیابی دقیق‌تر، شخصی‌سازی خدمات و افزایش رضایت مراجعان منجر شود، این شهر می‌تواند به تدریج از یک مصرف‌کننده خدمات زیبایی سایر شهرها به یکی از مقصدهای این حوزه در کشور تبدیل شود.

ورود هوش مصنوعی به صنعت زیبایی را می‌توان بخشی از روند حرکت این حوزه از خدمات عمومی به سمت تحلیل داده و ارائه خدمات متناسب با ویژگی‌های هر فرد دانست؛ روندی که در آن فناوری در کنار دانش و تجربه پزشک قرار می‌گیرد.

البته استفاده از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی و زیبایی نیازمند نظارت تخصصی، رعایت اصول حرفه‌ای و صیانت از اطلاعات مراجعان است و هیچ الگوریتمی نمی‌تواند جایگزین تشخیص و تصمیم‌گیری پزشک شود.

با این حال، پیوند میان فناوری، دانش پزشکی و ظرفیت‌های علمی اصفهان می‌تواند فرصت تازه‌ای برای این شهر ایجاد کند؛ فرصتی که در صورت تداوم و توسعه، اصفهان را در کنار شهرهایی مانند تهران و شیراز، به نامی پررنگ‌تر در نقشه پزشکی و زیبایی ایران تبدیل خواهد کرد.

انتهای پیام



۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

۱۵۱ مدرسه به فیبر نوری متصل شد؛ هدف‌گذاری برای آموزش هوش مصنوعی در ۷۰۰ مدرسه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدجواد کولیوند با اشاره به اجرای طرح ایران دیجیتال در مدارس استان سمنان اظهار کرد: در این طرح، آموزش برنامه‌نویسی و مهارت‌های مرتبط با فناوری‌های نوین دنبال شده و تاکنون ۲۷ هزار دانش‌آموز در این برنامه شرکت کرده‌اند که حدود ۸۷ درصد جامعه هدف دانش‌آموزان دوره متوسطه اول را شامل می‌شود.

وی با اشاره به برنامه اتصال مدارس استان به شبکه فیبر نوری افزود: برای اتصال ۷۱۹ مدرسه در استان سمنان هدف‌گذاری شده که تاکنون ۱۵۱ مدرسه به فیبر نوری متصل شده‌اند و یک مدرسه عشایری نیز در حال هوشمندسازی کامل است که اجرای بخش مربوط به وزارتخانه در این زمینه باید دنبال شود.

استاندار سمنان با قدردانی ویژه از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان گفت: هدف‌گذاری استان در حوزه آموزش هوش مصنوعی فراتر از آمار فعلی است؛ و هدف ما این است که به حدود ۷۰۰ مدرسه در استان برویم و هوش مصنوعی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم.

وی ادامه داد: با همکاری اموزش و پرورش و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان به دنبال اجرای این برنامه در حدود ۷۰۰ مدرسه هستیم، اما اجرای کامل این طرح نیازمند تأمین بودجه است و وزارت ارتباطات نیز موضوع را دنبال می‌کند.

در ادامه حتما بخوانید توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در سمنان و شاهرود

استاندار سمنان با اشاره به آثار آموزش هوش مصنوعی بر نسل دانش‌آموز اظهار کرد: اگر بتوانیم این کار را با همکاری آموزش و پرورش به‌درستی انجام دهیم، دانش‌آموزان را از فضای مجازی صرفاً مصرفی به سمت فضای مجازی واقعی و استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی هدایت می‌کنیم.

کولیوند با تأکید بر اینکه آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده است، گفت: من در این زمینه بلندپروازی می‌کنم؛ چراکه باید مدارس خود را به این فناوری مجهز کنیم و دانش‌آموزانمان را با دانش هوش مصنوعی آشنا کنیم.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: اگر یک دانش‌آموز از سنین پایین با علم و فناوری هوش مصنوعی آشنا شود، این دانش در زندگی خودش و حتی در ارتباط با دوستان و اطرافیانش اثر می‌گذارد و می‌تواند جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.

کولیوند این اقدامات را سرمایه‌گذاری‌های اولیه برای آینده استان دانست و گفت: این برنامه‌ها از جمله اقداماتی است که در حوزه تحول دیجیتال و آموزش نسل جدید در حال انجام است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط بتوانیم اهداف تعیین‌شده را محقق کنیم.




 راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راز روبرو نشدن اسرائیل با ایران چیست؟ | پشت پرده نقشه شوم برای این کشورها

جان مرشایمر، تئوریسین روابط بین‌الملل، پرده از وحشت فلج‌کننده صهیونیست‌ها پس از تقابل اخیر برداشت. به گفته او، ضربات ویرانگر موشک‌های ایران در «جنگ ۴۰ روزه» چنان تل‌آویو را در هم کوبیده که آن‌ها به هر قیمتی از رویارویی جدید فرار می‌کنند. اما اسرائیل چگونه واشنگتن را قربانی بقای خود کرده است؟

 اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود
۵۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اماواگرها بر سر اصلاح قیمت بنزین زیر سایه جنگ | حق‌شناس: اصلاحات اقتصادی نباید ناگهانی، شوک‌آور و بدون اطلاع انجام شود

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر بازارهای مالی می‌گوید: افزایش قیمت بنزین اثر تورمی دارد. اصلاً نمی‌گویم که این طرح نباید اجرا شود، بلکه معتقد هستم باید اجرا شود، منتها زمان و شرایط خاص خودش را دارد.

 هشدار همتی
۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

هشدار همتی

«ممکن است بدمن دولت شوم اما باید به هرکس که پول خواست بگویم شرمنده نداریم»؛ این جملاتی است که عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، در یک گفت‌وگوی صریح و کم‌سابقه در تلویزیون به زبان آورد و شفاف گفت که دولت در تنگنای مالی پیچیده‌ای به سر می‌برد.

 سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل خواستار تسهیل حضور مقامات فلسطینی در آمریکا شد

سازمان ملل متحد ضمن ابراز بی‌اطلاعی از دریافت هرگونه اطلاعیه رسمی از واشنگتن درباره ممانعت احتمالی از سفر محمود عباس به نیویورک، از آمریکا به عنوان کشور میزبان خواست به تعهدات خود در قبال تسهیل ورود مقامات و دیپلمات‌ها برای حضور در نشست‌های این سازمان پایبند باشد.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 «نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی
۳۳ دقیقه قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...