قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

تقویت زیرساخت های گازرسانی در کردستان

برنا_ گروه استانها: مدیرعامل شرکت گاز کردستان به تقویت زیرساخت های گازرسانی اشاره کرد.
 تقویت زیرساخت های گازرسانی در کردستان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ احمد فعله گری در نشست خبری با رسانه های کردستان، گفت: با آغاز فصل سرما و فعال شدن بخش گرمایشی، مصرف گاز به شکل قابل توجهی افزایش می یابد و در برخی روزهای زمستان، مصرف بخش گرمایشی کشور به حدود ۷۰۰ میلیون مترمکعب می رسد.

 

وی افزود: آسیب دیدگی تعدادی از پالایشگاه های کشور در جریان جنگ و از دست رفتن بخشی از ظرفیت تولید، فشار مضاعفی بر شبکه گاز وارد کرده است و بازگرداندن این ظرفیت نیز نیازمند زمان است؛ بنابراین لازم است در کنار تلاش های وزارت نفت برای احیای ظرفیت های از دست رفته، مدیریت مصرف نیز با جدیت دنبال شود.

 

مدیرعامل شرکت گاز کردستان تاکید کرد: برای عبور موفق از زمستان، مجموعه ای از اقدامات در حوزه فرهنگ سازی، اطلاع رسانی، بهینه سازی مصرف و تقویت زیرساخت ها در دستور کار قرار گرفته است و رسانه ها در این زمینه نقش مهمی دارند.

  …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026