قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

سومین سفر رسمی استاندار اردبیل به جمهوری آذربایجان/ توسعه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری با کشور همسایه پیگیری می‌شود

برنا-گروه استانها:استاندار اردبیل گفت: پیرو تأکید رئیس‌جمهور برای استفاده از ظرفیت‌های مرزی در راستای توسعه تجارت، دیپلماسی اقتصادی و استفاده از ظرفیت مرزی ا...
 سومین سفر رسمی استاندار اردبیل به جمهوری آذربایجان/ توسعه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری با کشور همسایه پیگیری می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل: مسعود امامی یگانه ،استاندار اردبیل در حاشیه بازدید از گمرک بیله‌سوار اظهار کرد: در راستای توسعه روابط دو کشور در حوزه تجارت و سرمایه‌گذاری، واردات کالاهای استراتژیک با استفاده از ظرفیت مرزی، سومین سفر رسمی با حضور فعالان اقتصادی استان و همراهی سفیر ایران در جمهوری آذربایجان به این کشور همسایه انجام می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت گمرکی در راستای تسهیل خدمات صادرات و واردات، از رایزنی و هماهنگی با گمرک‌های ایران و جمهوری آذربایجان برای فعالیت ۲۴ ساعته گمرک بیله‌سوار با هدف تسهیل واردات و صادرات خبر داد.

استاندار اردبیل تصریح کرد: در ۵ ماهه اول سال افزون بر ۱۰۰میلیون دلار تولیدات استان از گمرک بیله‌سوار صادر و ۹۰میلیون دلار کالاهای مورد نیاز و مواد اولیه واحدهای تولیدی وارد شده است.

امامی یگانه بیان کرد: در این سفر هم پیگیری‌های لازم برای استفاده حداکثری از ظرفیت گمرک در واردات و صادرات محصولات کشور و استان انجام می‌شود.

وی با اشاره به در حال اجرا بودن ۶ کیلومتر بزرگراه منتهی به بیله‌سوار، از اختصاص ۱۹۵میلیارد تومان اعتبار به این پروژه خبر داد و گفت: تلاش می‌شود تا پایان تابستان این محور زیر بار ترافیک رود.



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۱۲۵۰میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان‌ها اختصاص یافت/ ۷۴هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در حال اجراست

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل:مسعود امامی یگانه،استاندار اردبیل روز پنجشنبه در همایش فرمانداران استان اظهار کرد: این اعتبار در جریان سفرهای اخیر به شهرستان‌های استان اختصاص یافته است.

 وی با تأکید بر ضرورت پیگیری اجرای این پروژه‌ها، افزود: فرمانداران باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی، روند جذب و هزینه‌کرد اعتبارات را به‌صورت مستمر رصد کنند تا شاهد توقف یا طولانی شدن اجرای طرح‌های عمرانی نباشیم.

 استاندار اردبیل همچنین تأمین منابع مالی برای واحدهای اقتصادی را دارای اهمیت دانست و ادامه داد: تاکنون‌ از محل تسهیلات بانکی سفر رئیس‌جمهور، ۹هزار و ۵۰۰میلیارد تومان برای تأمین مالی طرح‌های اقتصادی استان پرداخت شده و پیگیری برای پرداخت بقیه تسهیلات نیز در دستور کار قرار دارد.

 امامی یگانه افزود: فرمانداران باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل، روند پرداخت تسهیلات به واحدها و طرح‌های اقتصادی را پیگیری کنند تا منابع پیش‌بینی شده در سریع‌ترین زمان ممکن در اختیار طرح‌های واجد شرایط قرار گیرد.

 وی بیان کرد: ۳۰ طرح اقتصادی نیز از محل مصوبات سفر رئیس‌جمهور و همایش سرمایه‌گذاری استان با حجم سرمایه‌گذاری ۷۴ هزار میلیارد تومان در حال اجراست که عمده این طرح‌ها عملیات اجرایی خود را آغاز کرده‌اند.

 استاندار اردبیل حضور مستمر فرمانداران در بخش‌ها و روستاها را ضروری دانست و گفت: فرمانداران باید با حضور میدانی در مناطق مختلف، مطالبات مردم به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی را شناسایی و پیگیری کنند.

 امامی یگانه ادامه داد: تأمین اقلام اساسی مورد نیاز مردم و نظارت بر بازار نیز باید در قالب قرارگاه اقتصادی شهرستان‌ها با جدیت دنبال شود تا نیازهای مردم به‌موقع تأمین و از بروز اختلال در بازار جلوگیری شود.

 وی با اشاره به سیاست‌های دولت در حوزه تأمین انرژی اظهار کرد: طرح‌های مرتبط با تأمین انرژی از محل صرفه‌جویی و همچنین توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر باید در شهرستان‌ها با جدیت پیگیری و بر روند اجرای آن‌ها نظارت شود.

 استاندار اردبیل توسعه فضاهای آموزشی و مدرسه‌سازی را از شاخص‌های مهم ارزیابی عملکرد استان و فرمانداری‌ها عنوان کرد و گفت: فرمانداران باید موضوع مدرسه‌سازی و توسعه فضاهای آموزشی را در اولویت برنامه‌های شهرستانی قرار دهند.


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اردبیل میزبان دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در ۲۵ شهریور

، جلیل جباری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در جلسه هماهنگی دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها، اظهار کرد: این کنفرانس برای دومین دوره با مشارکت پژوهشگران داخلی و خارجی، ۲۵ شهریور ماه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: این کنفرانس در چنین شرایطی و بعد از تعطیلی و آسیب به موزه‌ها در دوران جنگ رمضان، می‌تواند نقش مهمی در تعریف مجدد نقش موزه‌ها ایفا کند.

در ادامه حتما بخوانید مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری اردبیل هیچگونه افزایش نرخ ندارند/ تخفیفات ویژه و نظارت مستمر بر کیفیت ارائه خدمات اختصاص ۶۰ میلیارد به تقویت زیرساخت‌های گردشگری اردبیل

وی با اشار به اینکه پوستر دومین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها همزمان با سفر وزیر میراث‌فرهنگی به اردبیل در سال گذشته رونمایی شد، تاکید کرد: اولین کنفرانس موزه‌ها سال ۱۴۰۳ در اردبیل برگزار شده بود و با برگزاری دومین دوره این کنفرانس، اردبیل جایگاه مهمی در تبیین نقش موزه‌ها و توسعه علم موزه‌داری خواهد داشت. 

جباری با تاکید بر لزوم تعریف نقش دستگاه‌های همکار و تفکیک وظایف عوامل اجرایی به منظور برگزاری هرچه بهتر کنفرانس، ادامه داد: این کنفرانس با تکیه بر جایگاه تخصصی وزارت میراث‌فرهنگی و پشتوانه علمی دانشگاه محقق اردبیلی و همچنین همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط به ویژه نهاد‌های دارای موزه برگزار می‌شود. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: نمایشگاه «یک قاب یک موزه» با هدف معرفی موزه‌های کشور، کارگاه‌های آموزشی و تخصصی در حوزه موزه‌داری و همچنین نمایشگاه موزه‌های آسیب دیده در جنگ از بخش‌های جنبی این کنفرانس خواهد بود.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

استاندار سمنان حرف آخر را زد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سال‌هاست وقتی صحبت از آینده درمان در دامغان می‌شود، نام بیمارستان دوم شهرستان هم به میان می‌آید؛ پروژه‌ای که مجوز گرفته، اما هنوز به مرحله ساخت نرسیده است. حالا استاندار سمنان تکلیف اولویت‌های فعلی را روشن کرده است: «بیمارستان دوم فعلاً ساخته نمی‌شود و قرار است بخش اصلی توان و منابع موجود صرف توسعه همان بیمارستانی شود که امروز در دامغان فعال است.» وزیر بهداشت: احداث بیمارستان دوم دامغان با 100 تخت تصویب شد عملیات اجرایی بیمارستان دوم دامغان به‌زودی آغاز می‌شود

محمدجواد کولیوند می‌گوید که بیمارستان موجود در دامغان در ماه‌های اخیر تغییرات قابل توجهی داشته و این روند متوقف نشده است. توسعه اورژانس، تکمیل مجموعه VIP و تجهیز بیمارستان از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته است.

استاندار سمنان درباره وضعیت زیرساخت‌های درمانی استان اظهار کرد: در برخی بیمارستان‌ها توسعه اورژانس و ارتقای تجهیزات دنبال می‌شود و در این میان، بیمارستان‌های گرمسار و دامغان شاهد اقدامات قابل توجهی بوده‌اند.

کولیوند درباره بیمارستان دامغان افزود: از زمان آغاز فعالیت مدیریت جدید استان، تغییرات زیادی در این مرکز اتفاق افتاده و توسعه اورژانس، مجموعه VIP و تجهیزات پزشکی همچنان در حال انجام است.

اما شاید مهم‌ترین عددی که او درباره وضعیت این بیمارستان اعلام کرد، مربوط به تجهیزات باشد؛ بیش از 300 میلیارد تومان تجهیزات برای بیمارستان دامغان اختصاص یافته و به گفته استاندار، روند تجهیز همچنان ادامه دارد.

این رقم در شرایطی اعلام می‌شود که توسعه بیمارستان فعلی، عملاً به اولویت نخست مدیریت استان تبدیل شده است. به جای اینکه در شرایط فعلی منابع به سمت ساخت یک مجموعه درمانی تازه برود، تصمیم بر این است که ظرفیت مرکز موجود بیشتر شود و امکانات آن ارتقا پیدا کند.

بیمارستان دوم هنوز روی میز است

با این حال، کولیوند درباره بیمارستان دوم دامغان یک نکته را صریح مطرح کرد: «مجوز این بیمارستان صادر شده و قرار نیست لغو شود.»

به این ترتیب، موضوع بیمارستان دوم را نمی‌توان منتفی‌شده تلقی کرد؛ اما تفاوت در اینجاست که داشتن مجوز، به معنای آغاز عملیات اجرایی نیست.

استاندار سمنان گفت: در شرایط فعلی، اولویت شهرستان توسعه بیمارستان موجود، افزایش ظرفیت‌ها و تکمیل تجهیزات آن است و فعلاً نه استان و نه وزارت بهداشت برنامه‌ای برای آغاز عملیات ساخت بیمارستان دوم ندارند.

این موضع، فاصله میان آنچه روی کاغذ تصویب شده و آنچه در میدان اجرا می‌شود را روشن می‌کند؛ مجوز بیمارستان دوم همچنان معتبر است، اما فعلاً اولویت بودجه و اجرا جای دیگری است.

موضوع بیمارستان دوم دامغان البته تازه نیست. این مطالبه سال‌هاست در فضای مدیریتی و عمومی شهرستان مطرح است و پیش از این نیز مسئولان برای گرفتن مجوز آن پیگیری کرده بودند. در سال 1399، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی از تلاش برای استفاده از ظرفیت خیران برای ساخت بیمارستان دوم در این شهرستان خبر داده بود و همزمان اعلام شده بود که وزارت بهداشت با توجه به شرایط موجود، مجوز ایجاد بیمارستان جدید را صادر نکرده است.

در سال‌های بعد نیز روند اخذ مجوز و راه‌اندازی بیمارستان دوم دنبال شد، اما پروژه همچنان در مرحله‌ای قرار گرفت که برای ورود به عملیات اجرایی، نیاز به بررسی‌های کارشناسی و تأمین منابع داشت.

این روند ادامه یافت تا اینکه مجوز احداث بیمارستان دوم دامغان با استفاده از ظرفیت خیرین این شهرستان با اعالام وزیر وقت بهداشت، درماه و آموزش پزشکی در آبان ماه سال 1400 صادر شد؛ موضوعی که در مدت کوتاهی از زمان کلنگ‌زنی آن در چهارم خردادماه سال 1402، رنگ باخت و انداختن بار تأمین مالی آن روی دوش دولت، مانند دکمه‌ای برای توقف آن عمل کرد.

حالا استاندار می‌گوید که «اگرچه مجوز بیمارستان دوم شهرستان دامغان باقی است، اما فعلاً زمان ساخت آن نیست.»

چرا توسعه بیمارستان موجود به جای احداث بیمارستان جدید؟

شاید برخی بپرسند که چرا استاندار سمنان بر توسعه بیمارستان موجود در دامغان به‌جای احداث بیمارستان جدید تأکرد کرد؟ پاسخ کولیوند به این پرسش، به معیارهای وزارت بهداشت برمی‌گردد. او می‌گوید که وزارت بهداشت برای احداث بیمارستان جدید تنها به وجود یک مطالبه یا حتی صدور مجوز اکتفا نمی‌کند و شاخص‌هایی مانند جمعیت و میزان اشغال تخت‌های موجود را در نظر می‌گیرد. 

یعنی برای ساخت یک بیمارستان تازه، باید مشخص شود که ظرفیت فعلی پاسخگوی نیاز شهرستان نیست و شاخص‌های جمعیتی و درمانی، احداث مرکز جدید را توجیه می‌کند.

بر این اساس و در شرایط کنونی، مدیریت استان ظاهراً ترجیح داده است از همان ظرفیتی که وجود دارد بیشتر استفاده کند؛ اورژانس توسعه پیدا کند، تجهیزات تکمیل شود و امکانات بیمارستان بالا برود.

این تغییر رویکرد را می‌توان در اقداماتی که برای بیمارستان ولایت دامغان انجام شده نیز دید. در سال گذشته خبرهایی درباره تجهیز اورژانس این بیمارستان با دستگاه پیشرفته پایش گازهای خون منتشر شد؛ تجهیزی که برای تشخیص و مراقبت سریع‌تر بیماران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

موضوع نیروی انسانی نیز در کنار تجهیزات دنبال شده است. در اردیبهشت 1405، عملیات ساخت واحدهای مسکونی ویژه پزشکان متخصص بیمارستان ولایت دامغان آغاز شد و دانشگاه علوم پزشکی سمنان اعلام کرد این طرح با هدف جذب و نگهداشت پزشکان متخصص اجرا می‌شود.

در نتیجه، توسعه بیمارستان فعلی فقط به دیوار و ساختمان محدود نیست؛ قرار است بخشی از کمبودها از مسیر تجهیزات، توسعه بخش‌ها و فراهم کردن شرایط برای حضور پزشکان متخصص جبران شود.

یک مجوز برای روزی که نیاز بیشتر شود

سخنان استاندار را می‌توان به این معنا برداشت کرد که بیمارستان دوم دامغان از دستور کار آینده حذف نشده، اما در فهرست کارهای فوری استان قرار ندارد.

مجوز همچنان وجود دارد و اگر در آینده جمعیت، میزان اشغال تخت‌ها و نیاز درمانی شهرستان به سطحی برسد که وزارت بهداشت ساخت مرکز جدید را ضروری بداند، این مجوز می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

فعلاً اما مسیر دیگری انتخاب شده است؛ توسعه بیمارستانی که همین امروز در حال خدمت‌رسانی است.

برای مردم دامغان، تفاوت این دو تصمیم مهم است. ساخت یک بیمارستان جدید، پروژه‌ای زمان‌بر و پرهزینه است؛ در مقابل، توسعه بیمارستان موجود می‌تواند بخشی از نیازهای فوری را سریع‌تر پاسخ دهد. اینکه این انتخاب در عمل تا چه اندازه نیاز درمانی شهرستان را پوشش خواهد داد، به نتیجه توسعه بخش‌ها، تجهیزات جدید و تأمین نیروی متخصص وابسته است.

استاندار سمنان اما فعلاً تصمیم را گرفته است: بیمارستان دوم می‌ماند، مجوزش هم می‌ماند؛ اما اولویت امروز دامغان، بزرگ‌تر و مجهزتر کردن بیمارستانی است که همین حالا در اختیار مردم قرار دارد.

انتهای پیام/363/  




 امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

امید متعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق شهرداری بجنورد شد

شرکت تأمین سرمایه امید از پذیرش تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی اوراق مشارکت شهرداری بجنورد به ارزش خدماتی یک‌هزار و ۱۵۲ میلیارد ریال خبر داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۳۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.