قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در ایلام

برنا_گروه استانها :مدیرکل ثبت اسناد ایلام از الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در ایلام خبر داد.
 الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در ایلام
 به گزارش برنا از ایلام ،کیوان نیازی  اشاره به اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از تاریخ سوم تیرماه ۱۴۰۳، اظهار داشت: صاحبان اسناد سبز رنگ که پس از این تاریخ صادر شده‌اند، برای تنظیم قولنامه‌های فروش و اجاره بیش از دو سال، نمی‌توانند به بنگاه‌های معاملات ملکی مراجعه کنند و این بنگاه‌ها فقط نقش مذاکره‌کننده مقدماتی را ایفا خواهند کرد و پیش‌نویس معامله باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی ارسال شود.

وی با بیان اینکه مردم می‌توانند مستقیماً به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند یا از طریق سامانه‌های الکترونیکی نظیر «کاتب» نسبت به ثبت معامله خود اقدام نمایند، افزود: این قانون با هدف کاهش پرونده‌های حقوقی و قضایی ناشی از قولنامه‌های دست‌نویس و جلوگیری از کلاهبرداری‌های احتمالی به اجرا درآمده است و خوشبختانه با اجرای این قانون، بسیاری از مشکلات مرتبط با معاملات غیررسمی برطرف خواهد شد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان ایلام با اشاره به اجرای ماده ۱۴ این قانون، تصریح کرد: با ارسال اطلاعات ساختمانی از سوی شهرداری‌ها، برای هر واحد ساختمانی یک شناسه یکتا صادر می‌شود و این اقدام از پیش‌فروش یک واحد به چند نفر و کلاهبرداری در این حوزه جلوگیری خواهد کرد و در گذشته، پرونده‌های متعددی در زمینه فروش یک ملک به چند نفر در حوزه پیش‌فروش آپارتمان‌ها داشتیم که با این اقدام، این مشکل به طور کامل برطرف می‌شود.

نیازی در پایان با تأکید بر اینکه این شناسه یکتا توسط سازمان صنعت به صورت متمرکز در کلیه استان‌ها و شهرستان‌ها فراهم شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم شهرداری‌ها با اتصال به این سامانه‌ها، همکاری لازم را داشته باشند تا هرچه سریع‌تر این شناسه‌ها صادر شود و از بروز تخلفات و کلاهبرداری‌های احتمالی در حوزه معاملات املاک جلوگیری گردد و مردم نیز با اطمینان خاطر بیشتری به انجام معاملات خود بپردازند.

انتهای پیام



 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 همتی از وعده عراق برای پرداخت مطالبات ایران خبر داد؛ ۱۲ میلیارد دلار ما در قطر هنوز آزاد نشده است

همتی از وعده عراق برای پرداخت مطالبات ایران خبر داد؛ ۱۲ میلیارد دلار ما در قطر هنوز آزاد نشده است

رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگوی ویژه خبری از پیشنهاد ایران برای ایجاد «کریدور مالی» میان کشورهای عضو بریکس خبر داد و گفت این سازوکار می‌تواند با استفاده از رم...

 معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

معمای خوانندگی «ایرج» در فیلم‌فارسی

آرمان امروز :    ۲۳ سال پیش، در مردادماه سال ۱۳۸۲، خبرنگار موسیقی ایسنا به منزل ایرج رفت و به گپ‌وگفت با او پرداخت. آن زمان، ایرج به نکاتی پرداخت که شاید امروز پس از دو دهه همچنان موضوعیت داشته باشند. ایرج از خطر فراموشی موسیقی اصیل ایرانی گفته بود که امروز حتی زنگ خطر [ ]

 قتل پدر ، مادر و برادر همسر در شهرستان نور با شلیک گلوله/ قاتل بازداشت شد

قتل پدر ، مادر و برادر همسر در شهرستان نور با شلیک گلوله/ قاتل بازداشت شد

حوادث رکنا، مردی که مادر ، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟

 آشنایی حاج قاسم با امام چگونه رقم خورد؟

آشنایی حاج قاسم با امام چگونه رقم خورد؟

تا روزی که حاج قاسم به مشهد رفت، هیچ شناختی از امام نداشت. اصلا نمی دانست کجا هستند و چه می کنند؟ آن روزها امام در تبعید بود.

 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.