به گزارش خبرگزاری برنا از قم، امیر باعثی مدیر خانه هنر و اندیشه صریر، با اشاره به فعالیتهای این مجموعه پس از حمله به مدرسه میناب، اظهار داشت: مجموعه صریر با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و حمایت مؤسسه آلالبیت(ع) و با اشراف آیتالله سیدجواد شهرستانی، از ظرفیت هنر برای ثبت و تبیین ابعاد انسانی این فاجعه بهره گرفته است.
وی افزود: تاکنون دو نمایشگاه در نگارخانه این مجموعه در قم برگزار شده است؛ نخستین نمایشگاه به آثار خوشنویسی استاد احمد عبدالرضایی با الهام از شهادت کودکان میناب اختصاص داشت و دومین نمایشگاه شامل تصاویر مستند از کمکهای مؤسسه آلالبیت(ع) و عتبه مقدس امام حسین(ع) به آسیبدیدگان بود.
باعثی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۴۰ قطعه از تأثیرگذارترین تصاویر به همراه دلنوشته هایی متناسب با هر قاب ارائه شد تا مخاطب افزون بر مشاهده اسناد تصویری، با روایت عاطفی هر اثر نیز مواجه شود. همچنین کلیپهایی از پیامدهای حادثه و وضعیت مدرسه میناب به نمایش درآمد.
…












