قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

آغاز مرمت پل تاریخی پلدختر

برنا ـ گروه استانها: مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از آغاز عملیات مرمت و حفاظت از پل تاریخی پلدختر خبر داد و گفت: در این مرحله، بدنه، تاق،...
 آغاز مرمت پل تاریخی پلدختر

به گزارش  خبرگزاری برنا از لرستان؛ عطا حسن پور با اعلام این خبر ، اظهار کرد: مرمت پل تاریخی پلدختر، یکی از شاخص‌ترین پل‌های تاریخی ایران و از آثار فاخر استان، آغاز شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان گفت: پل تاریخی پلدختر در ورودی شهر پلدختر واقع شده و یکی از صد پل تاریخی لرستان به شمار می‌رود؛ مجموعه‌ای ارزشمند که به واسطه برخورداری از حدود یکصد پل تاریخی، جایگاه ویژه‌ای در میراث معماری ایران دارد و لرستان را به عنوان تنها پایگاه پل‌های تاریخی کشور مطرح کرده است.

حسن پور تصریح کرد: عملیات مرمت و حفاظت این پل با استفاده از محل اعتبارات ملی آغاز شده و در این زمینه، پیگیری و حمایت سیدحمیدرضا کاظمی، نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی، نقش مؤثری داشته است.

مدیرکل میراث فرهنگی  عنوان کرد: در مرحله کنونی عملیات مرمتی، تمامی اقدامات در کرانه غربی پل متمرکز خواهد بود و بدنه، تاق، سطح گذر و آب‌شکن این بخش مورد مرمت و حفاظت قرار می‌گیرد.

حسن پور عنوان کرد: این عملیات با نظارت پایگاه پل‌های تاریخی لرستان انجام خواهد شد و استفاده از مواد و مصالح سنتی و سازگار با ساختار اثر، به‌گونه‌ای که شکل و اصالت تاریخی بنا دستخوش تغییر نشود، از اصول مهم اجرای طرح خواهد بود.

وی گفت: همچنین در این مرحله، یکی از تاق‌های بزرگ پل تاریخی پلدختر که از زمان احداث پل تاکنون عملیات مرمتی و حفاظتی مؤثری بر روی آن انجام نشده است، مورد مرمت و حفاظت قرار خواهد گرفت.

حسن پور در پایان بیان کرد : با اجرای این مرحله از عملیات در کرانه غربی پل، بخش قابل توجهی از اقدامات مورد نیاز برای مرمت و حفاظت بدنه، تاق و سطح گذر این قسمت به پایان خواهد رسید و گام مهمی در حفاظت از این اثر ارزشمند تاریخی برداشته می‌شود.

انتهای پیام 





 رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

رشته «بازی‌سازی» وارد دانشگاه‌ها شد

دنیای اقتصاد: رشته کارشناسی بازی‌سازی پس از تصویب در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، از مهرماه امسال در دانشگاه اصفهان به‌عنوان نخستین دانشگاه مجری، پذیرش دانشجو را آغاز می‌کند. این تصمیم در نشست مشترک بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی اعلام شد. هم‌زمان، دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ نیز تا دو هفته دیگر افتتاح می‌شود تا زمینه آموزش تخصصی در این حوزه‌ها فراهم شود. 

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۷ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش تولید راه‌حل ناترازی نیست

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: راه‌حل پایدار چالش ناترازی سوخت فقط افزایش تولید و عرضه نیست، بلکه باید از مسیر اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در بخش تقاضا و مشارکت همه ذی‌نفعان در تصمیم‌سازی محقق شود.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۲۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران