قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

بیانیه استقلال: آسانی هیچ مشکلی ندارد/ وضعیت ساپینتو در حال بررسی است

برنا - گروه ورزشی: باشگاه استقلال در خصوص وضعیت ریکاردو ساپینتو و بازیکنان خارجی شفاف‌سازی کرد.
 بیانیه استقلال: آسانی هیچ مشکلی ندارد/ وضعیت ساپینتو در حال بررسی است

لحظاتی قبل رسانه رسمی استقلال نوشت: «با آغاز جنگ در ایران، تمامی بازیکنان خارجی باشگاه از جمله موسی جنپو، به دلیل شرایط اضطراری کشور را ترک کردند. پس از برقراری آتش‌بس و بازگشت شرایط به وضعیت عادی، باشگاه استقلال طی چندین نامه رسمی از همه بازیکنان خارجی خود، از جمله موسی جنپو، درخواست کرد به تهران بازگردند، در تمرینات تیم حاضر شوند و به تعهدات قراردادی خود ادامه دهند. با این حال، آقای جنپو در پاسخ به این مکاتبات، همواره به مسائل امنیتی استناد کرده و اعلام کرد که حاضر به بازگشت به تهران نیست.

با وجود امتناع از بازگشت و عدم حضور در تمرینات و مسابقات، ایشان خواستار دریافت کامل باقیمانده مطالبات خود بر اساس قرارداد شد و در ادامه نیز باشگاه را به طرح شکایت نزد فیفا تهدید کرد. وی در نهایت نیز به صورت یک‌طرفه و بدون دلیل موجه، قرارداد خود را فسخ و طرح شکایت کرده است.

باشگاه استقلال و وکلای بین‌المللی آن نیز دفاعیات مستند و قابل قبول خود را آماده کرده‌اند و از فیفا درخواست تمدید ۲۰ روزه مهلت ارائه دفاعیات را به عمل آورده‌اند.

در خصوص یاسر آسانی نیز باید گفت در اسناد جدید ارسالی از سوی فیفا به باشگاه استقلال، موضوعی مورد تأکید قرار گرفته که پیش از این نیز وکلای باشگاه بر آن تصریح کرده بودند. بر اساس محتوای این اسناد، صرف ارسال نامه فسخ از سوی بازیکن به هیچ‌وجه به معنای خاتمه قطعی قرارداد نیست. همچنین این بازیکن فسخ خود را در پرتال فیفا ثبت نکرده است. طبق اسناد رسمی فیفا که در زمان مناسب نسخه‌ای از آن به فدراسیون فوتبال ایران نیز ارسال خواهد شد، آسانی به دلیل داشتن قرارداد معتبر می‌تواند به همان قرارداد ادامه دهد.

باشگاه استقلال همچنین در خصوص وضعیت دیدیه اندونگ توضیح می‌دهد که قرارداد این بازیکن به پایان رسیده و برای فصل جدید باید قرارداد جدیدی میان طرفین امضا شود. فیفا تأکید کرده است تمامی بازیکنانی که قراردادشان در پایان فصل گذشته به اتمام رسیده یا نامه فسخ ارسال کرده‌اند، می‌توانند با استقلال قرارداد جدید امضا کنند، قرارداد خود را تمدید کنند یا بر اساس قرارداد معتبر قبلی به همکاری ادامه دهند.

همچنین در خصوص وضعیت ریکاردو ساپینتو، سرمربی فصل گذشته تیم، لازم است توضیحاتی ارائه شود. ساپینتو نسبت به قرارداد قبلی و قرارداد فصل گذشته خود و مطالبتاش از این قرارداد‌ها در فیفا طرح شکایت کرده است که باشگاه استقلال نیز مستندات قانونی خود را در این خصوص به فیفا ارائه کرده و در حال مذاکره با وکلای ایشان است.

باشگاه استقلال همچنین روز گذشته در خصوص وضعیت داکنز نازون نیز توضیحات لازم را ارائه کرد و تأکید دارد تمامی پرونده‌های حقوقی و قراردادی بازیکنان و اعضای کادر فنی با هماهنگی وکلای بین‌المللی باشگاه و بر اساس مستندات رسمی در حال پیگیری است و در زمان مقتضی، اطلاعات تکمیلی در این خصوص از طریق سایت رسمی باشگاه به اطلاع هواداران خواهد رسید.»

انتهای پیام/



۴ دقیقه قبل / سایت برترینها

میثاقی رای کمیته انضباطی درباره آسانی را لو داد!

ورزش سه: بحث وضعیت قراردادی یاسر آسانی پس از شکایت باشگاه مس شهربابک همچنان ادامه دارد و این بار حجت‌الله بهمنی، سخنگوی سازمان لیگ، درباره سابقه ثبتی این بازیکن توضیحاتی ارائه کرد.

بهمنی در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت پرونده‌های کسری طاهری، دانیال ایری و یاسر آسانی گفت: «رسیدگی به تمام این پرونده‌ها برعهده کمیته انضباطی است. در حال حاضر پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال تهران و استقلال خوزستان بسته است. استقلال خوزستان اقداماتی انجام داده و احتمالاً طی یکی دو روز آینده پنجره این باشگاه باز خواهد شد.»

سخنگوی سازمان لیگ سپس به وضعیت آسانی پرداخت و گفت: «یاسر آسانی یک قرارداد دوساله در سازمان لیگ دارد. سال نخست این قرارداد گذشته و اکنون سال دوم آن در حال سپری شدن است. این قرارداد میان باشگاه و بازیکن بسته شده و اگر مشکلی نیز به وجود آمده باشد، به روابط میان همان دو طرف مربوط می‌شود.»

محمدحسین میثاقی در ادامه از بهمنی پرسید آیا استقلال برای فصل جدید قرارداد دیگری با آسانی در سازمان لیگ ثبت کرده است که سخنگوی این سازمان پاسخ داد: «خیر، قرارداد جدیدی ثبت نشده است. آسانی همان قرارداد دوساله‌ای را دارد که فصل قبل بسته شد و اکنون وارد سال دوم آن شده است.»

این توضیح نشان می‌دهد استقلال برای استفاده دوباره از آسانی اقدامی جهت ثبت قرارداد تازه انجام نداده و حضور او را ادامه همان قرارداد قبلی می‌داند. در سوابق سازمان لیگ نیز نام این بازیکن همچنان براساس قرارداد دوساله ثبت‌شده با آبی‌ها قرار دارد.

میثاقی سپس به نقل از مسئولان کمیته انضباطی توضیح داد که فسخ مورد ادعای آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده است. براساس این روایت، تا زمانی که بازیکن فسخ خود را در مراجع داخلی ثبت نکرده باشد، کمیته انضباطی آن را مبنای پایان رابطه قراردادی نمی‌داند.

باشگاه مس شهربابک پس از شکست چهار بر صفر برابر استقلال از حضور آسانی شکایت کرده است. محور اعتراض این باشگاه به نامه فسخ و بازگشت بازیکن در شرایط بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال مربوط می‌شود، اما آسانی پس از بازگشت به تهران با همان قرارداد قبلی در مسابقات به میدان رفته است.

به گفته مجری فوتبال برتر، جمع‌بندی فعلی مسئولان کمیته انضباطی این است که ثبت نشدن فسخ، امضا نشدن قرارداد جدید و ادامه بازی آسانی برای استقلال، مانعی برای حضور او ایجاد نمی‌کند. با این حال، احتمال دارد مس شهربابک پس از طی مراحل داخلی موضوع را در دادگاه حکمیت ورزش دنبال کند و در آن مرجع برداشت حقوقی متفاوتی از نامه فسخ شکل بگیرد.

بنابراین تا زمان صدور رأی رسمی کمیته انضباطی، آسانی از نگاه سازمان لیگ بازیکنی با قرارداد معتبر دوساله محسوب می‌شود و مشکلی برای همراهی استقلال ندارد. نتیجه نهایی شکایت مس شهربابک نیز پس از بررسی مستندات باشگاه‌ها و وضعیت حقوقی نامه‌های مبادله‌شده مشخص خواهد شد.


۳۵ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

سهم بلیت فروشی دربی مشخص شد/ 90 درصد استقلال 10 درصد پرسپولیس

سخنگوی سازمان لیگ: طبق قانون باتوجه به میزبانی استقلال در دربی ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه در اختیار هواداران این تیم است.

 


۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آغاز جذاب‌ترین لیگ فوتبال دنیا/ برنامه هفته اول لیگ برتر انگلیس

اقتصاد۲۴-لیگ برتر انگلیس در فصل 27-2026 از روز جمعه 30 مرداد با دیدار آرسنال مدافع عنوان قهرمانی با کاونتری تازه وارد در ورزشگاه امارات آغاز می شود.

منچستریونایتد مایکل کریک نیز در اولین بازی خارج از خانه به مصاف هال سیتی می رود.

تیم آبی شهر منچستر یعنی منچسترسیتی با مربی جدید خود انزو مارسکا در خانه با بورنموث دیدار می کند.

در اخرین روز هفته اول نیز لیورپول میهمان نیوکاسل است تا بازی جذاب این هفته را برگزار کنند و چلسی هم دربی لندن را مقابل فولام انجام می دهد.

 

هفته اول لیگ برتر انگلیس

آرسنال- کاونتری جمعه 30 مرداد ساعت 22:30

هال سیتی- منچستریونایتد شنبه 31 مرداد ساعت 15

ایپسویچ تاون- ساندرلند شنبه 31 مرداد ساعت 17:30

اورتون - کریستال پالاس شنبه 31 مرداد ساعت 17:30

ناتینگهام فارست- لیدزیونایتد شنبه 31 مرداد ساعت 17:30

برنتفورد- اسپرز شنبه 31 مرداد ساعت 20

منچسترسیتی- بورنموث یکشنبه 1 شهریور ساعت 16:30

برایتون - استون ویلا یکشنبه 1 شهریویر ساعت 16:30

نیوکاسل- لیورپول یکشنبه 1 شهریور ساعت 19

فولام- چلسی یکشنبه 1 شهریور ساعت 22:30




 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!

در حالی که تحرکات نظامی آمریکا در منطقه به تیتر یک رسانه‌های غربی تبدیل شده است، یک استراتژیست ارشد چینی با استفاده از یک ضرب‌المثل باستانی، آب پاکی را روی دست کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی ریخت

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.