قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

سیدصالحی: مدعیان لیگ برتر شروع خوبی را در آغاز فصل داشتند؛ باید به نکونام زمان بدهیم

برنا - گروه ورزشی: بازیکن سابق تیم ملی در خصوص عملکرد تیم‌های لیگ برتر در هفته اول صحبت های جالبی را مطرح کرد.
 سیدصالحی: مدعیان لیگ برتر شروع خوبی را در آغاز فصل داشتند؛ باید به نکونام زمان بدهیم

سیدمهدی سیدصالحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا در خصوص هفته اول رقابت‌های لیگ برترگفت: لیگ امسال در هفته اول با نتایج پرگل شروع شد و تا حدودی از نظر کیفیت، نسبت به سال گذشته بهتر بود. تیم‌های مدعی و پرطرفدار، بازی‌ها را خوب شروع کرده‌اند. البته تیم‌ها به آمادگی کامل و لازم نرسیده‌اند ولی چهار تیم پرطرفدار توانستند عملکرد خوبی داشته باشند که امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

بازیکن سابق تیم تراکتو در خصوص عملکرد این تیم در فصل نقل و انتقالات  تاکیدکرد: در حال حاضر در خصوص نقل و انتقالات نمی‌توانیم صحبت کنیم، زیرا بازی‌ها به صورت کامل شکل نگرفته است. بازی‌ها پیش نرفته و بازیکنان به شرایط مد نظر نرسیده‌اند و برای قضاوت کامل و درست از شرایط تیم ها با خریدهای جدیدشان باید منتظر باشیم.  

 وی در پایان در خصوص  انتخاب جواد نکونام به عنوان سرمربی جدید پرشورها خاطرنشان کرد: نکونام جزو بازیکنان با سابقه و کاپیتان تیم ملی ایران بوده است. نظر کادر مدیریتی تراکتور این بوده است تا  نکونام برای سرمربیگری این تیم انتخاب شود. این مربی در استقلال نیز عملکرد خوبی داشته است و باید به او زمان بدهیم و منتظر باشیم تا شرایط مشخص شود و در پایان تراکتور به موفقیت برسد.

انتهای پیام/



۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

کد خبر: 787359 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۴۸:۲۵ اعتمادآنلاین |

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: باتوجه‌به آخرین استعلام از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال دیدار دو تیم تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

به گزارش فارس، تراکتور درخواست لغو حکم انضباطی را داده بود. فصل گذشته هر دو دیدار دو تیم بی‌تماشاگر برگزار شد. فقط در بازی جام حذفی تراکتور با حضور تماشاگران بود. این حکم سال ۱۴۰۳ به‌دلیل درگیری روی سکوها در بازی دو تیم در ورزشگاه آزادی صادر شد.

دیدار دو تیم روز دوشنبه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود. اخبار مرتبط درخواست رسمی تراکتور برای بازی حساس پرسپولیس درخواست پرسپولیس از CAS: فعلاً ۲ امتیاز استقلال و تراکتور را کم کنید


۷ ساعت قبل / سایت برترینها

تکلیف حضور تماشاگران در نبرد بزرگ لیگ مشخص شد

فارس: دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: باتوجه‌به آخرین استعلام از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال دیدار دو تیم تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود. 

این حکم سال ۱۴۰۳ به‌دلیل درگیری روی سکوها در بازی دو تیم در ورزشگاه آزادی صادر شد.

دیدار دو تیم روز دوشنبه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود.


۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

بازی تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ گفت: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 




 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۶ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

آلن ایر: تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی آمریکا است

تهران - ایرنا - مذاکره‌کننده سابق وزارت امور خارجه آمریکا گفت، تحریم های جدید علیه ایران نشان دهنده درماندگی (دولت آمریکا) است و درخت تحریم ها علیه ایران قطع شده است.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۷ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...