
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ قاضی اکبری در این باره اظهارداشت: این پرونده در مجموع ۴ هزار و ۵۰۰ مالباخته داشته که از این تعداد دو هزار و ۹۷۹ نفر طرح شکایت کردهاند و کیفرخواست نیز در قالب همین تعداد صادر شده است.
نماینده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان تاکستان، در ابتدای این جلسه در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان تاکستان با قرائت کیفرخواست گفت: فعالیت شرکت «تات موتور تاک» از سال ۱۳۹۹ در قالب پیش فروش و پیش ثبتنام خودرو با وعده تحویل به نرخ پایینتر از کارخانه آغاز شده بود؛ در حالی که مجوز صادره برای این شرکت صرفاً در چارچوب بنگاهداری، خرید و فروش نقدی خودرو و حقالعملکاری بوده و اجازه پیشفروش نداشته است.
سعید محمدی در ادامه با اشاره به ابعاد گسترده پرونده تصریح کرد: این شرکت با این ادعا و برخلاف مفاد مجوز قانونی خود، وجوه کلانی از مردم سراسر کشور دریافت کرده است.
محمدی اضافه کرد: فعالیت چنین شرکتهایی از یک سو موجب ایجاد تورم در بازار خودرو و مسکن، پولشویی، ربا و اخلال در نظام اقتصادی کشور شده و از سوی دیگر، به دلیل ماهیت غیرقانونی و صوری بودن معاملات، به رکود فضای کسبوکار و افزایش بیکاری در شهرستان تاکستان و استان قزوین دامن زده است.
وی در تشریح مکانیسم عمل متهمان هم یادآورشد: رفتار مدیران این شرکت مصداق کامل کلاهبرداری …









