قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

فعالیت ۱۰۷ سردخانه محصولات کشاورزی در همدان

برنا- گروه استانها: رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: ۱۰۷ سردخانه در این استان فعالیت دارد که این ظرفیت، نقش مؤثری در نگهداری محصولات، مدیریت بازار و کاهش...
 فعالیت ۱۰۷ سردخانه محصولات کشاورزی در همدان

حمزه خانجانی افشار در نشست تخصصی محصول سیب‌زمینی که با حضور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، نمایندگان تشکل‌ها و فعالان عرصه تولید در سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: کاهش ضایعات یکی از برنامه‌های مهم وزارت جهاد کشاورزی در مسیر افزایش بهره‌وری است و زیرساخت‌های ذخیره‌سازی و نگهداری محصولات، نقشی تعیین‌کننده در تحقق این هدف دارد.

وی افزود: فعالیت سردخانه‌ها علاوه بر جلوگیری از اتلاف محصولات، امکان مدیریت زمان عرضه، حفظ کیفیت تولیدات و ایجاد تعادل در بازار را فراهم می‌کند و می‌تواند به افزایش درآمد کشاورزان نیز منجر شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان بیان کرد: دستیابی به میزان ضایعات کمتر از ۱۰ درصد، نتیجه ایجاد زیرساخت‌های مناسب، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و تلاش فعالان زنجیره تولید، نگهداری و عرضه محصولات کشاورزی است.

خانجانی افشار با تاکید بر ضرورت تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی گفت: تنها افزایش تولید کافی نیست و باید در کنار آن، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، فرآوری، بسته‌بندی، نگهداری استاندارد و بازاریابی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: شماری از تولیدکنندگان استان با همکاری اتحادیه تعاونی سیب‌زمینی‌کاران شهرستان بهار، برای سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی وارد عمل شده‌اند که اجرای این طرح‌ها می‌تواند ضمن کاهش ضایعات، ارزش افزوده بیشتری برای بخش کشاورزی ایجاد کند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی استان گفت: سالانه نزدیک به ۴.۷ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در همدان تولید می‌شود که نشان‌دهنده جایگاه مهم این استان در تامین امنیت غذایی کشور است.

خانجانی افشار افزود: توسعه زیرساخت‌ها پس از تولید باید متناسب با حجم تولید محصولات استان دنبال شود تا کشاورزان ناچار به عرضه فوری محصول خود نباشند و امکان برنامه‌ریزی برای ذخیره‌سازی، فرآوری و حضور موثرتر در بازارهای داخلی و صادراتی فراهم شود.

وی سیب‌زمینی را یکی از محصولات مهم و راهبردی استان دانست و اظهار کرد: کشاورزان همدانی در زمینه تولید سیب‌زمینی از دانش، تجربه و توان فنی بالایی برخوردارند و رعایت اصول به‌زراعی و استفاده از یافته‌های علمی، موجب ارتقای کمی و کیفی تولید این محصول شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: ظرفیت علمی مراکز تحقیقاتی، تجربه تولیدکنندگان و فعالیت تشکل‌های تخصصی، سرمایه ارزشمندی برای توسعه زنجیره سیب‌زمینی استان است و باید از این توان برای افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید استفاده شود.

خانجانی افشار در ادامه توسعه صنایع فرآوری را از نیازهای اصلی بخش کشاورزی همدان برشمرد و افزود: ورود بخش خصوصی به این حوزه، علاوه بر جلوگیری از خام‌فروشی، زمینه ایجاد اشتغال، تثبیت بازار و افزایش سهم تولیدکننده از ارزش نهایی محصول را فراهم می‌کند.

وی تصریح کرد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی استان بر حمایت از تولید، جذب سرمایه‌گذاری و افزایش بهره‌وری کل عوامل تولید استوار است و در این مسیر، از طرح‌هایی که به تکمیل زنجیره ارزش و کاهش ضایعات منجر شود، حمایت می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: شنیدن مطالبات و دغدغه‌های کشاورزان  و مشارکت دادن تشکل‌ها در تصمیم‌سازی‌ها، زمینه اتخاذ تصمیم‌های دقیق‌تر و مؤثرتر را فراهم می‌کند.



۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پیش بینی آب و هوای تهران ۳۱ مرداد

اقتصاد۲۴-  در این گزارش پیش بینی آب و هوا در ۳ روز آینده شهر‌های تهران، مشهد، همدان، شیراز، اصفهان و تبریز را مشاهده می‌کنید.

امروز آسمان تهران صاف و وزش باد دربعدازظهر افزایش ابر است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۴۰ و کمینه دمای آن به ۲۲ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید. پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده تهران روز وضعیت جوی شنبه صاف تا قسمتی ابری دربعدازظهر افزایش باد  یکشنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  دوشنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده همدان روز وضعیت جوی شنبه صاف تا کمی ابری و وزش باد  یکشنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات افزایش ابر و افزایش باد  دوشنبه قسمتی ابری در بعضی ساعات افزایش ابر و افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده مشهد روز وضعیت جوی شنبه قسمتی ابری گاهی افزایش ابر درپاره ای نقاط رگبارورعدوبرق  یکشنبه قسمتی ابری تا نیمه ابری افزایش باد  دوشنبه صاف افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده شیراز روز وضعیت جوی شنبه صاف نیمه ابری و مه صبحگاهی  یکشنبه صاف نیمه ابری و مه صبحگاهی  دوشنبه صاف کمی ابری گاهی افزایش باد  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده اصفهان روز وضعیت جوی شنبه کمی ابری و غبارصبحگاهی گاهی افزایش ابر  یکشنبه کمی ابری و غبارصبحگاهی گاهی افزایش ابر  دوشنبه صاف تا قسمتی ابری و غبارصبحگاهی  پیش‌بینی آب و هوا در ۳ روز آینده تبریز

  روز وضعیت جوی شنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی افزایش باد  یکشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد  دوشنبه صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد   




 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا افزایش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با افزایش، به 20 میلیون و 326 هزار و 500 تومان رسید.

 بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

بقائی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

 چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین و امارات رزمایش مشترک هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع چین اعلام کرد که نیروهای هوایی چین و امارات از اواخر ماه اوت تا اواسط سپتامبر، رزمایش مشترکی را در سین‌کیانگ در شمال‌غرب چین، برگزار خواهند کرد