قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴۲ دقیقه قبل

واکنش زاخارووا به اعتراف خبرنگار سابق گاردین به گزارش جعلی درباره ایران

برنا - گروه بین الملل: اعلام نویسنده یک گزارش جعلی در روزنامه گاردین مبنی بر دروغین بودن این مطلب ضد ایرانی، واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه را در پی داشت.
 واکنش زاخارووا به اعتراف خبرنگار سابق گاردین به گزارش جعلی درباره ایران

به گزارش برنا، ماریا زاخارووا روز جمعه در کانال تلگرامی خود تصریح کرد: «سعید کمالی دهقان خبرنگار سابق گاردین به جعل مقاله‌ای در سال ۲۰۱۰ - مصاحبه‌ای اختصاصی با سکینه محمدی آشتیانی زن ایرانی که بنا بر ادعای نویسنده گزارش به سنگسار محکوم شده بود - اعتراف کرد.»

در این مطلب آمده است: این مقاله در ۷ آگوست ۲۰۱۰ (۱۶ مرداد ۱۳۸۹) در صفحه اول گاردین منتشر شد و حساسیت بین‌المللی را برانگیخت: سیاستمداران غربی خواستار آزادی این زن شدند و ایران تحت فشار دیپلماتیک چندین کشور قرار گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه یادآور شد که کمالی دهقان روز‌های اخیر اعلام کرده است که مصاحبه اختصاصی با سکینه آشتیانی، هرگز انجام نشد و وی کل مطلب را جعل کرد؛ مطلبی که یک داستان کاملاً دروغین بود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود اذعان نویسنده این مطلب به جعلی بودن آن، این مقاله همچنان در وب‌سایت گاردین در دسترس است.

زاخارووا در ادامه به یادآوری وضعیت تحولات زمان نگارش این مطلب جعلی پرداخت و نوشت: این مصاحبه (جعلی) در زمان فشار حداکثری بر ایران منتشر شد؛ در سال ۲۰۱۰، شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ۱۹۲۹ را تصویب کرد و شدیدترین تحریم‌ها را تا به امروز اعمال کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه تصریح کرد: غرب برای توجیه اعمال تحریم‌ها (علیه ایران) به یک داستان احساسی نیاز داشت. این داستان فوراً در رسانه‌های جهانی پخش شد و به استدلالی برای همه فعالان متخاصم با ایران تبدیل شد.

زاخارووا یادآور شد: این نخستین بار نیست که «سعید کمالی دهقان» اعتراف می‌کند که هنگام کار برای رسانه‌های غربی، مجبور به شرکت در کمپین‌های تبلیغاتی ضد ایرانی شده است.

وی تصریح کرد: این فیلم که نمادی از مستندسازی خشونت دولتی تلقی می‌شد، توسط نویسنده سابق آن به عنوان تبلیغات ضد ایرانی رد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با تأکید بر اینکه «در مورد دروغ‌های غربی، اعتراف دهقان به هیچ وجه …



 دلار ۲۰۰ هزار تومان؛ قیمتِ فروپاشی رؤیاها - مردم سالاری آنلاین
۵ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

دلار ۲۰۰ هزار تومان؛ قیمتِ فروپاشی رؤیاها - مردم سالاری آنلاین

یک روز باید از خودمان بپرسیم: قرار است مردم با چه چیزی آینده‌شان را بسازند؟ با حقوقی که بخش بزرگی از آن قبل از رسیدن به حسابشان خرج اجاره خانه می‌شود؟ با درآمدی که هر بار افزایش پیدا می‌کند، قیمت‌ها چند قدم جلوتر می‌روند؟ یا با رؤیای خانه‌دار شدن که برای بسیاری از جوانان، از یک هدف چندساله به یک رؤیای چند دهه‌ای تبدیل شده است؟

 پرورش اخلاقی در مدرسه؛ ضرورتی مضاعف در عصر بحران، جنگ و هوش مصنوعی
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرورش اخلاقی در مدرسه؛ ضرورتی مضاعف در عصر بحران، جنگ و هوش مصنوعی

مدرسه دیگر منحصر به ساختمان مدرسه نیست. بخشی از آن در تلفن همراه، پیام‌رسان‌ها ، شبکه‌های اجتماعی و فضای هوش مصنوعی جریان دارد. همین تحول، قلمرو اخلاق مدرسه را نیز گسترش داده است.

 اهدای سلول بنیادی از خون چگونه انجام می‌شود؟+جزییات
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

اهدای سلول بنیادی از خون چگونه انجام می‌شود؟+جزییات

اهداکننده معمولا چند روز پیش از برداشت، دارویی به نام فیلگراستیم (Filgrastim) دریافت می کند. این دارو باعث افزایش تعداد سلول های بنیادی خون ساز در جریان خون...

 هشدار گفتاردرمانگران؛ موبایل جای «یکی بگو، یکی بشنو» را برای کودکان نمی‌گیرد
۲۰ ساعت قبل / سایت رکنا

هشدار گفتاردرمانگران؛ موبایل جای «یکی بگو، یکی بشنو» را برای کودکان نمی‌گیرد

اجتماعی رکنا، استفاده طولانی‌مدت کودکان خردسال از موبایل و تبلت، با کاهش فرصت گفت‌وگوی واقعی و تعامل با والدین و همسالان، می‌تواند روند رشد زبانی و مهارت‌های ارتباطی آنان را تحت تأثیر قرار دهد؛ کارشناسان گفتاردرمانی تأکید دارند که حتی محتوای آموزشی و زبان دوم نیز بدون ارتباط دوسویه نمی‌تواند جایگزین گفت‌وگوی زنده شود.

 صدور قرار نهایی برای 43پرونده تراستی؛ 23پرونده به دادگاه رفت - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

صدور قرار نهایی برای 43پرونده تراستی؛ 23پرونده به دادگاه رفت - تسنیم

رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور قرار نهایی برای 43 پرونده تراستی و ارسال 23پرونده به دادگاه خبر داد.

 [ارمغان زمان‌فشمی] قطع هزاران درخت در چیتگر
۱۲ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[ارمغان زمان‌فشمی] قطع هزاران درخت در چیتگر

دو روز پیش، خبرنگار ایرنا از مشاهدات خود در پارک بزرگ جنگلی چیتگر در غرب تهران خبر داد که نشان می‌داد قطع و جمع‌آوری گسترده درختان در این پارک در حال انجام است. او اعلام کرد که  ۳۰ هزار اصله درخت بریده شده‌اند!



سایت خبرآنلاین

راز جسد دختر ۲۷ ساله؛ ردپای یک آشنای مجازی پیدا شد

سایت رکنا

راز جسد دختر 18 ساله در سردخانه های کرج چه بود؟

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!
خبرگزاری ایلنا

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!

قانون الزام درمان رایگان برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، این روزها با کسر مبالغی تحت عنوان «سرانه درمان» و دریافت فرانشیز در مراکز ملکی به حاشیه رانده شده است.
شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر
خبرگزاری مهر

شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر

در روزهای جنگ، رفتگران پس از هر حادثه، پاکسازی معابر را بر عهده داشتند تا زندگی در شهر متوقف نشود. حالا آنها از سختی کار، دغدغه معیشت و مطالبه افزایش حقوق می‌گویند.
شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها
سایت آوش

شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها

همزمان با روز داروسازی، سازمان تأمین‌اجتماعی تصمیم گرفت ۳ همت از مطالبات داروخانه‌ها را واریز کند، این در حالی است که حجم ریالی همکاری داروخانه‌ها با تأمین اجتماعی، ماهانه ۱۲ همت است.
چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک

گاهی مهاجرت از جایی آغاز می‌شود که هنوز چمدانی بسته نشده و کسی کشور را ترک نکرده است؛ وقتی آدم‌ها کم‌کم ذهن، امید و برنامه‌هایشان را از جامعه‌ای که در آن