برنا- گروه استانها: قائم مقام کمیته امداد استان قزوین گفت: اجرای طرح قرض ماندگار با مساعدت خیرین نقش مهمی در حل مشکلات خانواده های نیازمند داشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ احسانی فرد قائم مقام کمیته امداد استان قزوین در تشریح طرح ماندگار اظهارداشت: اجرای این طرح به عنوان راه حل مناسبی در حل مشکلات نیازمندان از طریق وامهای قرض الحسنه است.
وی بیان کرد: در این طرح خیرین و نیکوکاران در قالب طرح قرض ماندگار هر میزان از مبلغی که شهروندان و خیران در قالب قرض الحسنه به کمیته امداد مساعدت کنند، به همان میزان نیز کمیته امداد اعتبار در نظر گرفته و هم افزایی می کند، به طور مثال اگر ۱۰ میلیارد ریال توسط خیران به صورت خرد یا کلان برای این طرح در نظر گرفته شود، مبلغ 10 میلیارد ریال دیگر از طریق کمیته امداد برای پرداخت تسهیلات در نظر گرفته خواهد شد.
احسانی فرد تصریح کرد: خیرین و نیکواران قزوین در چهارماهه نخست سالجاری مبلغ …












