قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

۵۰ هزار واحد صنفی در استان قزوین فعالیت می کنند

برنا- گروه استانها: رئیس اتاق اصناف استان قزوین گفت: در حل حاضر ۴۶ اتحادیه و ۵۰ هزار واحد صنفی در استان قزوین فعالیت وکسب وکار می کنند.
 ۵۰ هزار واحد صنفی در استان قزوین فعالیت می کنند
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ نشست تخصصی استاندارقزوین و اصناف روز یکشنبه در استانداری برگزار شد. 

در این نشست کامران لشکری مدیرکل صمت استان گفت: اصناف قزوین از خوش انصاف ترین کسبه هستند و در تشکیل پرونده تخلف کمترین آمار را داریم و صنوف فعال ما کنار حاکمیت بودند و در جنگ هم نشان دادند تعصب دینی و میهنی دارند و بهمین دلیل مردم کمترین دغدغه را داشتتد. 

وی افزود: در استان قزوین بیش از ۵۰ هزار واحد صنفی و ۴۶ اتحادیه داریم که در قزوین ۲۰ هزار واحد فعال است و آرامشی که دربازار دیده می شود ناشی از تلاش بازاریان است. 

در ادامه ناصری رئیس اتاق اصناف استان گفت: تکالیف اصناف بخوبی انجام شده و چهار محور اصلی عملکرد اتاق اصناف استان شامل پروژه های عمرانی و زیرساختی، امور فرهنگی و اجتماعی، جلسات و تعاملات و تامین و نظارت است. 

وی بیان کرد: ساخت سالن اجتماعات معین التجار و خرید یکدستگاه خودرو برای تقویت ناوگان اجرایی، برقرسانی دالان سرای پنبه، با هدف بهبود شرایط فعالیت واحدهای،صنفی، مشارکت فعال جامعه صنفی و برگزاری میز خدمت و همایش، میز رسانه ای شهدای دولت، برپایی موکب و اعزام ۵ هزار نفر به مراسم تشییع رهبری، مشارکت در امور خیرخواهانه، حمایت از اقشار آسیب پذیر، استفاده از ظرفیت خیرین و جمع آوری ۷ میلیارد تومان در راستای مسیولیت اجتماعی برای کودکان بی سرپرست و زنان نیازمند سرپرست خانواده از کارهای انجام شده است. 

وی افزود: آزادی دو زندانی و جلسات روزانه جنگ رمضان و پیگیری مستمر موضوعات و هماهنگی و نظارت روزانه بر بازار و اتخاد تصمیمات اجرایی، بررسی مسایل اصناف، از کارهای مهم دیگر انجام شده است. 

ناصری بیان کرد: توسعه همکاری های تخصصی و اموزش مهارتی و دریافت مجوز برگزاری ۸ دوره تخصصی و ارتقای توان تخصصی فعالان صنفی و برگزاری جلسات تخصصی و حضور اساتید، حقوقدانان و آموزش و اگاهی ویژه اصناف و تسهیل فعالیت صنفی و برگزاری ۲۳ اجلاس و به روز رسانی نرخ تمامی اتحادیه ها در سال گدشته و امسال و جلسات متعدد با امور مالیاتی 

رییس اتاق اصناف قزوین یاداورشد: پایش مستمر بازار و حضور میدانی برای تصمیم گیری، نظارت، تامین وتوزیع کالا و مدیریت بحران، استمرار تامین کالای اساسی و پشتیبانی از ثبات بازار و حفظ زنجیره تامین از اولویت های اتاق بوده است.

ناصری تصریح کرد: افزایش حقوق کارکنان اتاق در دو مرحله ۴۵ درصدی در سال قبل و ۶۵ درصدی در امسال و تخصیص بسته های حمایتی و استفاده از زیرساخت هوش مصنوعی برای اتحادیه ها و احیا و افزایش درامدهای نهفته اتاق اصناف از کارهای مهم انجام شده است. 

وی با اشاره به برخی مشکلات صنوف هم گفت: در دوران جنگ حدود ۴ ماه اینترنت قطع بود و اصناف متضرر شدند و بانوان کارآفرین هم آسیب دیدند و انتظار داریم در حوزه محاسبات مالیاتی کمک شود. 

وی ساماندهی دستفروشان برای زیبایی شهر را هم ضروری دانست وگفت: راه اندازی بازارچه ها به کسب و کارها بشدت آسیب زده که بایستی مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه زارعان رئیس اتحادیه تالار و چلوکبابی ها خواستار صدور مجوز ساماندهی اجرای موسیقی در سفره خانه ها با رعایت چارچوبهای قانونی و ساماندهی دستفروشان شد.

همچنین خلج رئیس اتحادیه چینی و بلور در خصوص برگه های متمم مالیاتی ۱۳۹۹ ، علیجانی رئیس اتحادیه خواروبارفروشان در خصوص مشکلات کسب وکار در شرایط جنگی و ضرورت حمایت مالیاتی از اصناف مطالبی بیان کرد.

وثوقیان رییس اتحادیه پوشاک از افزایش نرخ اجاره بهای مغازه ها، دایی دایی رئیس اتحادیه قصابان در خصوص مشکلات ناشی از افزایش قیمت دام زنده و ضرورت حمایت عملی از صنوف وکسب وکارها وتامین وپرداخت هزینه کالابرگها، خالقی رییس اتحادیه الکتروتکنیک و مکانیک در خصوص حمایت مالی و دادن تسهیلات کم بهره به بازاریان، خانم یزدی رییس اتحادیه ارایشگران زنانه در خصوص پرداخت تسهیلات کمبهره به بانوان شاغل در این حرفه مطالبی بیان کردند.

فرجی رییس اتحادیه عکاسان هم گفت: همکاران عکاس دچار مشکل هستند و فعالیت عکاسی پیشخوانها و پلیس بعلاوه ۱۰ به کسب و کار ما آسیب زده و بایستی در این زمینه بازنگری شود.

بهرامی رییس اتحادیه نانوایان هماظهارداشت: از تیم اقتصادی استان تشکر می کنم که نرخ نان تعدیل شد و بخشی از مشکلات نانوایان حل شد وما در روزهای تشییع رهبری روزانه ۱۰ هزارقرص نان پخت کرده و میان مردم بصورت رایگان توزیع کردیم که در راستای مسئولیت های اجتماعی است.

وی خواستار پرداخت مطالبات دولت به نانوایان شد و افزود: مهارت فردی نانوایان در کیفی سازی نان موثر است اما در صورت توزیع آرد مرغوب، کیفیت پخت نان هم افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام



 روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

روز ۱۷۲ جنگ | بقائی ادعای امارات ‌مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران را رد کرد

سخنگوی وزارت خارجه ادعای امارات مبنی بر پرتاب موشک از سوی ایران به سوی این کشور را رد کرد.

 فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

فیلم | «چپ‌نو»؛ پروژه رفع بدنامی از چپ‌ها؟

اقتصادنیوز: آیا «چپ نو» می‌تواند آبروی از دست‌رفته‌ جریان چپ در ایران را برگرداند؟ شریعتی مارکسیست بود یا...؟

 قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

سکه امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰ (یکصد و نود و دو میلیون و ده هزار ) تومان به ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰تومان رسید.

 قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

قیمت انواع خودرو داخلی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: ​بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد در حالی که رکود معاملاتی و انتظار همچنان بر بازار حاکم است، قیمت برخی خودروهای داخلی طی دو ماه گذشته با تغییرات قابل توجهی همراه نبوده؛ با این حال در میان ۱۵ مدل خودروی مورد بررسی، «ری‌را» با ۲۶۵ میلیون تومان افزایش بیشترین رشد قیمت و «۲۰۷ دنده‌ای پانوراما» با ۵۰ میلیون تومان کاهش، بیشترین افت قیمت را به ثبت رسانده‌اند.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

انتقاد صریح روزنامه جمهوری اسلامی: مسئولان ارشد وزارت خارجه با طالبان قوم و خویش هستند؟ | سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبان گفته می‌شود

اقتصادنیوز: چه اتفاقی در راهروهای وزارت خارجه افتاده که سخن از به رسمیت شناخته شدن طالبانی می‌گویند که رسماً اعلام کرده هرگز به آراء مردم مراجعه نخواهد کرد چون اعتقادی به آن ندارد؟

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.

 پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش دهد.