قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

پایان هشت دهه بازیگری؛ فیلیدا لاو درگذشت

برنا- گروه فرهنگ و هنر: فیلیدا لاو، بازیگر باسابقه تئاتر، تلویزیون و سینما که در آثاری چون «اِما» و «هیاهوی بسیار برای هیچ» ایفای نقش کرده بود در ۹۴سالگی درگ...
 پایان هشت دهه بازیگری؛ فیلیدا لاو درگذشت

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا؛ فیلیدا لاو، بازیگر باسابقه تئاتر، تلویزیون و سینما که طی هشت دهه فعالیت هنری در آثار متعددی ایفای نقش کرد و در شماری از آنها در کنار دخترانش، اما و سوفی تامپسون، ظاهر شد، در ۹۴سالگی درگذشت.

جکی لگو، مدیر شخصی لاو با اعلام این خبر گفت که این بازیگر «در آرامشی عمیق، در خانه و در حالی که همه اعضای خانواده‌اش در کنارش بودند» از دنیا رفت.

لاو متولد سال ۱۹۳۲ در گلاسکو بود و فعالیت هنری خود را در مدرسه تئاتر معتبر بریستول اولد ویک آغاز کرد.

او ابتدا قصد داشت طراح صحنه شود اما در ادامه به بازیگری روی آورد و در دهه ۱۹۵۰ در چندین تولید نمایشی این مجموعه حضور داشت. او در همان دوران با اریک تامپسون، بازیگر بریتانیایی آشنا شد و این دو در سال ۱۹۵۷ ازدواج کردند.

لاو در اواخر دهه ۱۹۵۰ وارد تلویزیون شد و در دهه‌های بعد در مجموعه‌هایی چون «پرونده‌های دکتر فینلی»، «دیکسون از گرین داک»، «جنگ فویل»، «دکتر مارتین» و «پوآرو» به ایفای نقش پرداخت. او همچنین در مجموعه «کینگدام» با بازی استیون فرای، نقشی تکرارشونده داشت.

در سینما نیز از اواخر دهه ۱۹۸۰ بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت. از جمله آثار شاخص او می‌توان به «دوستان پیتر» و «هیاهوی بسیار برای هیچ» اشاره کرد که در هر دو، در کنار دخترش، اما تامپسون و کنت برانا بازی کرد. لاو همچنین در اقتباس سینمایی «اِما» از رمان جین آستن، در کنار دختر دیگرش، سوفی تامپسون، ظاهر شد.

لاو در فیلم «مهمان زمستانی» نخستین تجربه کارگردانی آلن ریکمن، نیز در کنار، اما تامپسون بازی کرد و نقش مادر او را بر عهده داشت. این فیلم با استقبال منتقدان روبه‌رو شد.

آخرین حضور سینمایی فیلیدا لاو به فیلم عاشقانه «سپس تو آمدی» محصول ۲۰۲۰ بازمی‌گردد؛ اثری به نویسندگی و بازی کتی لی گیفورد.

لاو و اریک تامپسون تا زمان مرگ او در سال ۱۹۸۲ با یکدیگر زندگی کردند. حاصل این ازدواج دو دختر، اما و سوفی تامپسون، بودند.

انتهای پیام/





 ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

هومن افاضلی، مشاور فنی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران مدعی شد پس از آنکه جانی اینفانتینو کارش با تیم ملی فوتبال ایران تمام شد و عکس‌های یادگاری‌اش را گرفت و است...

 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.

 طرح مقابله با نفوذ می‌تواند به ضد خود بدل شود
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ می‌تواند به ضد خود بدل شود

یک وکیل دادگستری با واکاوی ماده به ماده طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولتها یا نهادهای بیگانه در کشور» که روز یکشنبه کلیات آن در مجلس به تصویب رسید و در محافل رسانه‌ای بسیار پربحث شد، به برخی نکات مربوط به این طرح و ایرادات وارد بر آن اشاره کرد.

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۳ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 حد و مرز دولت
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

حد و مرز دولت

نظریه‌های اقتصادی، کالاهای عمومی را با دو خصوصیت «رقابت‌ناپذیری» و «استثناناپذیری» تعریف می‌کنند؛ اما در دنیای واقعی، مرز این تعریف با خدمات ضروریِ غیرعمومی کاملا بهم می‌خورد. وظایفی چون امنیت و دفاع مرزی تعریف مشخصی دارند؛ با این همه، بخش زیادی از مداخله‌های دولتی در حوزه‌های آموزش، درمان و زیرساخت اتفاق می‌افتند؛ بخش‌هایی که شاید با تعاریف کهنه‌ کالای عمومی منطبق نباشند، اما چون منافع همگانی (آثار خارجی مثبت) دارند، حضور دولت را توجیه می‌کنند.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]