
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ بمناسبت روزخبرنگار در مراسمی با حضور قوامی معاون فرماندار البرز، امینی بخشدار محمدیه، احمدپور رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان البرز، حسین فرزانه رئیس اداره ورزش بخش محمدیه از خبرنگاران فعال در عرصه ورزش تجلیل شد.
قوامی معاون فرمانداری البرز در این مراسم، با تبریک روز خبرنگار گفت: عرصه خبر بسیار حساس و اثرگذار است و شما فعالان رسانه نقش مهمی در اطلاع رسانی، آگاهی بخشی وروشنگری دارید و قدردان شما هستیم.
وی یادآورشد: اهمیت رسانه در عصر کنونی بر همه روشن شده و صرف عنوان خبرنگاری نباید ما را از اصل کار بازدارد زیرا خبرنگار می تواند در راستای کشف حقیقت و اجرای عدالت نقش آفرین باشد نه این که ابزار قدرت و احزاب شود و حفظ استقلال و حرفه ای بودن خبرنگار یک ضرورت است.
معاون فرماندار البرز گفت: امروز کسانی جایزه نوبل می گیرند که تروریست هستند و کسانی که ظلم می کنند مدافع حقوق بشر معرفی می شوند چون رسانه دست ابزارقدرت است لذا حجم سنگینی از کار رسانه این است تا واقعیت پنهان نشود هرچند رسانه می تواند واقعیتها را وارونه جلوه دهد در حالی که اصالت و دنبال عدالت رفتن ارزش آفرین است.
وی افزود: شهرستان البرز از استعدادهای ورزشی بسیار خوبی برخوردار است و مدال آوران این عرصه موجب افتخار آفرینی شده اند و امیدواریم بتوانیم در حد توان از ورزشکاران شاخص حمایت کنیم.
وی بیان کرد: کسب مدال برنز در رشته تکواندو در کره جنوبی توسط « میعاد جاوید» از ورزشکاران با اخلاق محمدیه سند افتخار دیگری برای مردم این شهراست و باید کمک کنیم تا رنگ این مدال به طلا تبدیل شود.
قوامی اضافه کرد: یکی از مطالبات ورزشکاران مدال آور تامین اشتغال است که بایستی بر اساس قوانین این نیاز را پاسخ دهیم.
این مدیر تصریح کرد: در حمایت از ورزشکاران کوتاهی نمی کنیم ولی حال صنعت نیز خوب نیست و شرکتها دنبال رشته های پولساز هستند
و در پیدا کردن حامی مالی با چالش مواجهیم.
بخشدار محمدیه:
در ادامه امینی بخشدار محمدیه گفت: در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمصان اگر همراهی خبرنگاران نبود نمی توانستیم اطلاع رسانی مناسبی داشته باشیم وباور داریم رسانه ها در بیان حقایق و وقایع موفق عمل کردند و با اخلاق مداری به وحدت و وفاق جامعه و اعتماد افرینی کمکشد.
وی …












