قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

شمار قربانیان سیلاب در ایالت آسام هند به ۹۰ نفر رسید

برنا - گروه بین الملل: همزمان با فروکش نسبی سیلاب در ایالت آسام در شمال شرق هند، مقام‌های این کشور از افزایش شمار جان‌باختگان به ۹۰ نفر خبر دادند و اعلام کرد...
 شمار قربانیان سیلاب در ایالت آسام هند به ۹۰ نفر رسید

روزنامه «هندو» گزارش داد که با جان باختن۸ نفر دیگر، شمار قربانیان سیلاب در ایالت آسام به ۹۰ نفر افزایش یافته است. با وجود بهبود نسبی شرایط نسبت به روز پنجشنبه، حدود ۱۹۲ هزار نفر همچنان در پنج منطقه سیواساگر، گولاگات، جورهات، ناگائون و چارایدئو از سیلاب آسیب دیده‌اند.

این گزارش می‌افزاید که تا روز پنجشنبه بیش از ۲۰۰ هزار نفر در هشت منطقه تحت تأثیر سیلاب قرار داشتند، اما اکنون از گستره بحران کاسته شده است.

خبرگزاری «شینهوا» نیز به نقل از هیمانتا بیسوا سارما، سروزیر ایالت آسام، گزارش داد که منطقه سیواساگر با ۴۲ قربانی بیشترین تلفات را داشته و پس از آن چارایدئو و جورهات به ترتیب با ۲۱ و ۹ جان‌باخته قرار دارند.

به گفته سارما، سیلاب‌ها تاکنون ۲ هزار و ۲۵۱ روستا را درگیر کرده و بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر را تحت تأثیر قرار داده است. همچنین ۲ هزار و ۵۳۰ واحد مسکونی به طور کامل تخریب و ۹ هزار و ۶۶۸ خانه نیز به صورت جزئی آسیب دیده‌اند.

وی با اشاره به ادامه عملیات امدادرسانی گفت که «عملیات امدادی در سراسر ایالت همچنان در حال گسترش است و شمار مراکز توزیع کمک‌ها اکنون به یک‌هزار و ۸۱۱ مرکز رسیده است. همه تلاش‌ها بر امدادرسانی، بازسازی و بازگرداندن شرایط عادی متمرکز است.»

انتهای پیام



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مادربزرگ «هند رجب» با رد تحقیقات اسرائیل درباره شهادت وی، خواستار تحقیقات بین‌المللی شد

به گزارش برنا و به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این موضع مادربزرگ هند رجب پس از آن اتخاذ شد که ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در روز چهارشنبه اذعان کرده بود که نظامیان در ژانویه ۲۰۲۴ به خودرویی که هند رجب و خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، شلیک کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که تحقیقات جنایی داخلی را درباره مرگ هند رجب و همچنین کشته شدن ۱۵ نفر از کارکنان اورژانس و امداد در رفح در مارس ۲۰۲۵ آغاز کرده است.

در همین حال مادربزرگ این کودک فلسطینی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آناتولی اظهار داشت که خانواده به تحقیقات اسرائیل و دادگاه این رژیم اعتماد ندارد.

او شهادت نوه‌اش و اعضای خانواده‌اش را نتیجه حمله عمدی به خودروی غیرنظامی آنها دانست که حامل تعدادی کودک بود.

مادربزرگ هند رجب جزئیات ساعات پایانی زندگی این کودک فلسطینی را بازگو کرد و افزود: «این کودک به همراه عمویش، همسر او و فرزندانشان در خودرویی بودند. خانواده به دلیل بمباران و درگیری‌ها مجبور به ترک منطقه شده بودند که خودروی آنها نزدیک ایستگاه فارس در شهر غزه مورد تیراندازی قرار گرفت.»

وی گفت که «لیان، دخترعموی هند که در خودرو بود، ساعت‌ها از طریق تلفن از خانواده کمک می‌خواست تا اینکه ارتباطش قطع شد. خانواده بعدا" توانست با هند تماس بگیرد که او به آنها اطلاع داد هنوز زنده است.»

مادربزرگ هند رجب توضیح داد که «خانواده ساعت‌ها با هند در تماس بودند و با هلال احمر فلسطین هماهنگ کردند تا تیمی از امدادگران را به سوی او بفرستند.»

او اشاره کرد که «ارتباط در حین تلاش امدادگران برای رسیدن به محل او قطع شد و خانواده از اتفاقی که بعداً افتاد بی‌خبر ماندند، پس از عقب‌نشینی نظامیان رژیم اسرائیل از منطقه، خانواده خودرو را پیدا کردند و طبق روایت آنها، مشخص شد که تمام سرنشینان آن، از جمله هند رجب، شهید شده‌اند.

مادربزرگ هند رجب از کشور‌ها و نهاد‌های بین‌المللی خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره شرایط شهادت هند، اعضای خانواده‌اش و امداد گرانی شد که سعی کردند به او برسند.

او تاکید کرد که «خواسته خانواده تنها به پاسخگویی مسئولان مرگ هند محدود نمی‌شود، بلکه شامل تحقیق درباره کشته شدن کودکان فلسطینی و جنایاتی است که در طول جنگ نسل‌کشی در نوار غزه رخ داده است.»

مادربزرگ هند رجب با بیان اینکه «ما تنها به نام هند به عنوان یک کودک در غزه مطالبه نمی‌کنیم، بلکه به نام همه کودکان شهید خود در غزه خواهانیم»، خواستار تحقیقات جامع در مورد جنایات انجام شده علیه فلسطینیان و پاسخگویی مسئولین آنها شد.

موسسه هند رجب نیز روز چهارشنبه در بیانیه‌ای در کارایی تحقیقات ارتش رژیم صهیونیستی تردید وارد کرد و آن را گامی واقعی در جهت عدالت ندانست.

این موسسه اعلام کرد که این تحقیقات، حتی اگر واقعا انجام شوند، نباید گامی واقعی در جهت تحقق عدالت تلقی شوند.

گشایش تحقیقات رژیم صهیونیستی بیش از ۲ سال پس از شهادت هند رجب و اعضای خانواده‌اش صورت می‌گیرد، در حالی که خانواده او خواستار تحقیقات مستقل بین‌المللی هستند و معتقدند که تحقیقات رژیم اسرائیل از دیدگاه آنها نمی‌تواند عدالتی را که مطالبه می‌کنند، فراهم آورد.

پرونده هند رجب پس از انتشار یک فایل صوتی از آخرین تماس او با هلال احمر فلسطین برای درخواست کمک، خشم گسترده بین‌المللی را برانگیخته بود.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

کد خبر: 787360 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۵۷:۱۸ اعتمادآنلاین |

در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، درباره ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز، کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد هند نقشه‌ای از ایالات متحده منتشر کردند که در آن ایالت کالیفرنیا با عبارت “قلمرو جدید جمهوری اسلامی ایران” مشخص شده است.

  اخبار مرتبط قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم توافق ایران و عمان می‌تواند به تنهایی منجر به بازگشایی تنگه‌هرمز شود؟


۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صعود تیم ملی بسکتبال زیر ۱۸ سال پسران به یک چهارم نهایی کاپ آسیا

به گزارش برنا، تیم ملی زیر ۱۸ سال پسران ایران در مرحله پلی‌آف صعود به یک‌چهارم نهایی رقابت‌های کاپ آسیا، امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه به مصاف هند رفت و با نتیجه ۸۳ بر ۶۶ به پیروزی رسید.

ملی‌پوشان ایران با این پیروزی راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شدند و در این مرحله روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۱۸:۳۰ به مصاف استرالیا خواهند رفت.

انتهای پیام/ 




 عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی ح...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...