
به گزارش خبرگزاری برنا از تهران، سرهنگ ابراهیم گرمابدری همزمان با روز خبرنگار و در نشست با اصحاب رسانه، با گرامیداشت روز خبرنگار، یاد و خاطره شهید محمود صارمی و شهدای رسانه و خبرنگار، گفت: شهید صارمی برای اصحاب رسانه یک افتخار و الگوست و خبرنگاران با الگوگیری از مسیر و منش این شهید، همواره در میدان اطلاعرسانی و تبیین حقیقت حضور داشتهاند.
سرهنگ گرمابدری اظهار کرد: در جریان جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم منطقه، خبرنگاران با قلم، دوربین و روایتهای خود اجازه ندادند صدای مظلومیت مردم غزه و جبهه مقاومت در هیاهوی امپراتوری رسانهای غرب خاموش شود.
وی افزود: اگر امروز در کشورهای مختلف جهان شاهد حضور مردم در حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان هستیم، بخش مهمی از این آگاهی عمومی حاصل تلاش خبرنگارانی است که واقعیتهای میدان را بهموقع و درست به افکار عمومی منتقل کردند.
فرمانده سپاه ثامنالحجج(ع) شهرستان پاکدشت با بیان اینکه خبرنگاران را باید پیشتازان تبیین و امیدآفرینی دانست، تصریح کرد: اصحاب رسانه در خط مقدم مقابله با روایتهای غلط، تحریف و عملیات روانی دشمن قرار دارند و با روشنگری و روایت صحیح، اجازه نمیدهند حقیقت در فضای رسانهای تحریف شود.
سرهنگ گرمابدری با اشاره به فشارها و اقدامات خصمانه دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن طی سالهای گذشته از تحریم، ترور، نفوذ و فشارهای مختلف استفاده کرده، اما ملت ایران با تکیه بر ایمان، ظرفیتهای داخلی و مقاومت، در برابر این فشارها ایستادگی کرده است.
فرمانده سپاه پاکدشت تأکید کرد: یکی از ابزارهای دشمن در شرایط کنونی، ایجاد اختلاف، شایعهپراکنی …












