سرهنگ رسولی در این آیین گفت: اقتدار و امنیت امروز کشور مدیون ایثار و فداکاری خانوادههای معظم شهداست که عزیزان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
وی افزود: این شهیدان بزرگوار با نثار جان خویش، درس آزادگی و شرف را برای تمام نسلها به یادگار گذاشتند و امروز وظیفه ما حفظ و انتقال آرمانهای آنان به نسل جوان است.
جانشین سپاه حضرت روح الله خاطرنشان کرد: مادران شهدا با تربیت فرزندانی مؤمن و انقلابی، سند زندهای از ایثار و فداکاری در تاریخ این مرزوبوم هستند و تکریم آنان، تکریم ارزشهای والای انقلاب اسلامی است.
در پایان این دیدار فرمانده سپاه حضرت روح الله استان مرکزی و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج محلات ضمن تجلیل از خانواده معظم شهیدان، برای مادر گرانقدر آنان آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت کردند.
گفتنی است شهید سید محمد موسوی آموزگار بود، از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهارم تیر 1364 در مریوان هنگام درگیری با نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.









