قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی: خبرنگاران حلقه اتصال داده‌های هواشناسی با مردم هستند

برنا ـ گروه استان ها: مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با تأکید بر نقش مهم اطلاع‌رسانی در کاهش خسارات ناشی از مخاطرات جوی گفت: خبرنگاران و خبرگزاری‌ها حلقه اتصال...
 مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی: خبرنگاران حلقه اتصال داده‌های هواشناسی با مردم هستند

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان شمالی، نوربخش داداشی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به‌ویژه شهدای خبرنگار و شهدای خانواده هواشناسی، اظهار کرد: فلسفه وجودی سازمان جهانی هواشناسی، پایش وضعیت جوی و رخدادهای آب‌وهوایی در سراسر جهان و در نهایت اطلاع‌رسانی به کاربران مختلف، از مردم و مدیران گرفته تا کاربران تخصصی است.

وی با بیان اینکه هواشناسی مرز جغرافیایی نمی‌شناسد، افزود: به دلیل سیال بودن هوا و حرکت مداوم سامانه‌های جوی، بررسی و پایش وضعیت آب‌وهوا نیازمند همکاری و هماهنگی بین‌المللی است و سازمان جهانی هواشناسی نیز بر همین اساس شکل گرفته است.

اطلاع‌رسانی هواشناسی؛ ابزاری برای حفظ جان و مال مردم

داداشی با اشاره به اهمیت داده‌های هواشناسی در مدیریت بحران تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف هواشناسی، حفاظت از جان مردم و در مرحله بعد، صیانت از اموال و ایجاد ارزش افزوده اقتصادی است که این موضوع از مسیر اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع محقق می‌شود.

وی ادامه داد: انعکاس اطلاعات و هشدارهای هواشناسی توسط خبرنگاران و خبرگزاری‌ها باعث افزایش آگاهی عمومی شده و می‌تواند تأثیر بسزایی در مدیریت بحران برای مسئولان، مردم و کاربران مختلف داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: وظیفه هواشناسی و خبرنگاری در حوزه اطلاع‌رسانی، در بسیاری از موارد به یکدیگر نزدیک است و اگر این دو مجموعه در کنار یکدیگر تلاش کنند، می‌توانند اخبار دقیق، معتبر و دارای ارزش برای جامعه تولید و منتشر کنند.

داده‌های هواشناسی در خدمت بخش‌های مختلف اقتصادی

داداشی با اشاره به کاربرد گسترده اطلاعات هواشناسی گفت: داده‌های هواشناسی امروز در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی، اقتصاد، شیلات، حمل‌ونقل هوایی و بسیاری از بخش‌های دیگر کاربرد دارد.

وی افزود: در بخش کشاورزی، دسترسی به اطلاعات هواشناسی می‌تواند به تصمیم‌گیری بهتر و افزایش بهره‌وری کمک کند و در نهایت ارزش افزوده اقتصادی ایجاد کند.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی، رسانه‌ها را یکی از مهم‌ترین مسیرهای انتقال این اطلاعات به جامعه دانست و گفت: مردم و کاربران می‌توانند بسیاری از داده‌های هواشناسی را از طریق خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها دریافت کنند و همین موضوع اهمیت همکاری میان هواشناسی و رسانه‌ها را دوچندان می‌کند.

۱۳۸ نقطه داده‌برداری هواشناسی در خراسان شمالی

داداشی در ادامه با اشاره به وضعیت شبکه پایش هواشناسی استان اظهار کرد: خراسان شمالی در حال حاضر ۱۳۸ نقطه داده‌برداری هواشناسی دارد که در آنها اطلاعات جوی جمع‌آوری می‌شود و با توجه به وسعت استان، وضعیت داده‌برداری در شرایط مناسبی قرار دارد.

وی درباره توسعه ایستگاه‌های هواشناسی نیز توضیح داد: برای ایجاد یک ایستگاه یا مرکز داده‌برداری جدید در هر نقطه از کشور، ابتدا باید این ایستگاه در شبکه ایستگاهی کشور به تصویب برسد و پس از تصویب، امکان افتتاح و بهره‌برداری از آن فراهم می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی ادامه داد: در سال‌های گذشته تلاش همکاران در اداره‌کل هواشناسی استان باعث شده است اطلاعات تمام ۱۳۸ مرکز داده‌برداری استان به صورت یکپارچه دریافت شود.

تأکید بر دریافت اخبار هواشناسی از منابع رسمی

داداشی با اشاره به تجربه دوران جنگ اخیر و افزایش نیاز مردم و مسئولان به اطلاعات دقیق جوی گفت: در شرایط جنگی، بسیاری از مردم و مسئولان نیاز مبرمی به داده‌ها و پیش‌بینی‌های هواشناسی داشتند و در شرایطی که ارتباط با برخی سایت‌ها و منابع قطع شده بود، دسترسی به داده مستقیم هواشناسی اهمیت بیشتری پیدا کرد.

وی از خبرنگاران و رسانه‌ها خواست اخبار و اطلاعات هواشناسی را از منابع رسمی و مراکز معتبر دریافت کنند و افزود: انتظار ما از خبرنگاران و خبرگزاری‌ها این است که اطلاعات هواشناسی را از مراکز واقعی و رسمی دریافت کنند و صرفاً به مطالب منتشرشده در فضای مجازی اتکا نکنند.

افزایش سه‌برابری تماس‌های مردم با سامانه ۱۳۴ هنگام مخاطرات جوی

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی همچنین با اشاره به میزان مراجعه مردم به سامانه تلفنی هواشناسی اظهار کرد: در روزهای عادی، روزانه تا ۱۰ هزار تماس با سامانه ۱۳۴ برقرار می‌شود و در روزهایی که استان با پدیده‌های جوی مواجه است، میزان تماس‌ها تا حدود سه برابر افزایش پیدا می‌کند.

داداشی با قدردانی از همکاری اصحاب رسانه استان گفت: ارتباط هواشناسی خراسان شمالی با رسانه‌ها بسیار خوب است و در مواردی که جلسات اطلاع‌رسانی برگزار می‌شود، اخبار و اطلاعات ارائه‌شده بلافاصله از سوی خبرگزاری‌های استان انعکاس پیدا می‌کند.

وی هدف از برگزاری این نشست را تقویت همین تعامل و همدلی عنوان کرد و افزود: ممکن است در مسیر فعالیت هواشناسی مشکلاتی وجود داشته باشد که خبرنگاران به عنوان زبان گویای جامعه می‌توانند این مسائل را بهتر و دقیق‌تر به مسئولان و مردم منتقل کنند.





 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.