قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

زندگی در کنار دریا، آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید سالم نیست

نتایج یک مطالعه طولانی‌مدت بر روی نزدیک به ۲۸ هزار نفر در انگلستان و ولز نشان می‌دهد بزرگسالانی که در جوامع ساحلی باقی می‌مانند یا به سواحل مهاجرت می‌کنند، ب...
 زندگی در کنار دریا، آن‌قدرها هم که فکر می‌کنید سالم نیست

پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن با انجام یک مطالعه طولانی‌مدت بر روی نزدیک به ۲۸ هزار نفر در انگلستان و ولز، دریافتند که زندگی در کنار دریا ممکن است آن‌قدرها هم که تصور می‌شود برای سلامتی مفید نباشد. این یافته‌ها که در مجله بی‌ام‌جِی پابلیک هِلث/ BMJ Public Health منتشر شده، نشان می‌دهد که بزرگسالانی که در جوامع ساحلی باقی می‌مانند یا به سواحل مهاجرت می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های مزمن متعدد در میانسالی هستند.

این مطالعه که داده‌های دو گروه متولدشده در سال‌های ۱۹۵۸ و ۱۹۷۰ میلادی را دنبال کرده، نشان می‌دهد که افرادی که در نوجوانی در کنار دریا زندگی می‌کردند، لزوماً در میانسالی با مشکلات سلامتی بیشتری مواجه نشدند. اما تفاوت اصلی در میانسالی آنان ظاهر شد یعنی زمانی که افراد سالم‌تر یا مرفه‌تر از مناطق ساحلی مهاجرت کردند و افراد با سلامت ضعیف‌تر در این مناطق باقی ماندند.

مهاجرت؛ عامل اصلی تمرکز نابرابری سلامت

پروفسور استیون جیوراج (Stephen Jivraj)، نویسنده ارشد این مطالعه از کالج دانشگاهی لندن، می‌گوید: سلامت ضعیف‌تر در جوامع ساحلی صرفاً به دلیل زندگی در کنار دریا نیست. بلکه ترکیبی از فقر و کمبود امکانات (محرومیت اقتصادی) و مهاجرت انتخابی است؛ به این معنا که افراد سالم‌تر یا مرفه‌تر از سواحل مهاجرت می‌کنند و افراد با سلامت ضعیف‌تر در این مناطق باقی می‌مانند. این موضوع نشان می‌دهد که مناطق ساحلی به سیاست‌ها و منابع هدفمند برای کاهش نابرابری‌های سلامت نیاز دارند.

افرادی که در محروم‌ترین مناطق ساحلی بزرگ شده‌اند، سه برابر بیشتر در ساحل باقی می‌مانند. این در حالی است که افراد مناطق مرفه‌تر، معمولاً تا میانسالی از سواحل مهاجرت می‌کنند. همچنین افرادی که به سواحل مهاجرت می‌کنند، اغلب از مناطق نسبتاً مرفه‌تر کودکی به مناطق محروم‌تر در بزرگسالی نقل مکان می‌کنند.

چرا هوای پاک و طبیعت دریا، سلامت ساکنان را تضمین نمی‌کند؟

پروفسور جیوراج توضیح می‌دهد: برخی شواهد نشان می‌دهند که زندگی در کنار دریا اثرات محافظتی بر سلامتی دارد، مانند آلودگی کمتر و فرصت برای کاهش استرس با پیاده‌روی در مناظر زیبا. اما افول صنایع سنتی مانند گردشگری و ماهی‌گیری، همراه با فرصت‌های شغلی محدود برای ساکنان، باعث تمرکز نابرابری‌های سلامت در بسیاری از جوامع ساحلی شده است. همچنین مانع فیزیکی دریا که دسترسی به آموزش و اشتغال را محدود می‌کند، این مشکلات را تشدید می‌کند.

نتایج این مطالعه به توضیح یک تناقض ظاهری کمک می‌کند: محیط‌های ساحلی ممکن است هوای پاک‌تر، دسترسی به طبیعت و فرصت‌هایی برای فعالیت بدنی ارائه دهند، اما این مزایای بالقوه می‌توانند تحت تأثیر فقر، شبکه‌های حمل‌ونقل ضعیف، اشتغال محدود و دشواری دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی قرار گیرند.

راهکارهایی برای کاهش نابرابری در مناطق ساحلی

پژوهشگران تأکید دارند که جوامع ساحلی یکسان نیستند. یک بندر صنعتی قدیمی، یک منطقه ساحلی با اقتصاد وابسته به دریا، هرکدام شرایط اقتصادی و اجتماعی متفاوتی دارند. با این حال، این مطالعه نشان می‌دهد که بسیاری از این مناطق با چالش‌های مشترکی مانند فقر، اشتغال محدود و دسترسی ضعیف به خدمات روبه‌رو هستند.

به گفته پژوهشگران، برای کاهش نابرابری‌های سلامت در این مناطق، نیاز به سرمایه‌گذاری هماهنگ و هدفمند در حوزه‌های مختلف است. این سرمایه‌گذاری باید شامل بهداشت عمومی، مراقبت‌های بهداشتی، حمل‌ونقل، آموزش و اشتغال باشد تا بتواند به‌طور مؤثر مشکلات ریشه‌ای این جوامع را برطرف کند.



۳ دقیقه قبل / سایت انتخاب

سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است/ ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا گفته از ابتدای سال جاری تا ۶ اوت، ۷۴ حادثه در مسیر عمانی تنگه هرمز گزارش شده. فرمانده کل سپاه هم از لزوم تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی سخن گفته است.

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز چهل و یکم جنگ سوم چه گذشت؟(۳۰ مرداد ۱۴۰۵)/ فرمانده کل سپاه: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز، تداوم پرشتاب "راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی" ضرورت دارد/معاون وزیر دفاع: قبل از جنگ امکانات دفاعی و نظامی خود را جابه‌جا کرده بودیم؛ دشمن به کاهدان زد/گفتگوی وزیر خارجه عمان و عراقچی درباره شرایط ازسرگیری مذاکرات/المانیتور به نقل از مقامات عمانی: از مواضع ترامپ متحیریم؛ او می‌خواهد برای شکست در جنگ قربانی پیدا بکند

اخبار مربوط به روز چهل و دوم جنگ سوم و روز صد و سی و هفتم آتش بس (۳۱ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

سخنگوی وزارت خارجه: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۸:۲۰ سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، اعلان جنگ به همه دولت‌ها است.

به گزارش انتخاب، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اعلام تحریم‌های جدید اقتصادی علیه ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: اعلام تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، بسیار فراتر از ادامهٔ «جنگ اقتصادی» غیرقانونی علیه یک کشور واحد است.

وی افزود: این اقدام، به منزله تلاش برای اعمال حاکمیت فراسرزمینی آمریکا بر کلیه دولت‌های مستقل عضو سازمان ملل متحد به شمار می‌رود. هیچ دولتی حق ندارد بانک‌ها، بنگاه‌ها یا فرودگاه‌های خارجی را - که هر یک تحت صلاحیت انحصاری حاکمیت خود هستند - وادار کند از تجارت مشروع با کشوری ثالث خودداری نمایند.

بقائی ادامه داد: چنین تحریم‌های ثانویه‌ای هیچ مبنایی در حقوق بین‌الملل ندارد. این تحریم‌ها اصل بنیادین برابری حاکمیت‌ها را که در بند ۱ مادهٔ ۲ منشور ملل متحد تثبیت شده، نقض می‌کنند و ممنوعیت عرفی مداخله در امور داخلی دولت‌ها را که دیوان بین‌المللی دادگستری در پروندهٔ نیکاراگوئه تأیید کرده، زیر پا می‌گذارند.

وی تصریح کرد: نتیجهٔ نهایی این وضعیت، فرسایش کامل حاکمیت ملی به‌عنوان اصل بنیادین نظام روابط بین‌الدولی مبتنی بر منشور ملل متحد خواهد بود و مقدمه بازگشت فاجعه‌بار به استعمار عریان و تمام‌عیار. ادعای ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۴۴ ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۴۴ ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» 

  وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۱۴ وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیروهای سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت.  ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ - ۰۳:۱۰ خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ - ۲۳:۵۸ سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۱۲ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

روایت زندگی مرحومه مهین افشان پور، از استادان برجسته نگارگری ایران هم زمان با سالروز درگذشتش

مریم شیعه|شهرآرانیوز؛ نگارگری، هنر نادیده گرفتن جاذبه زمین است. نگارگری، جهان را آن گونه که هست تصویر نمی کند، جهانی تازه می سازد که همه اجزای آن، شکل و شمایل رؤیا به خود می گیرند. وقتی در بیست وهشت سالگی از در ورودی مدرسه کمال الملک می گذرد، هم سن وسال هایش اغلب تدریس می کنند یا روی دیوار گالری ها آثارشان را بالا می برند. برای او، بیست وهشت سالگی تازه آغاز راه است. روزی که برای اولین بار روبه روی صفحه سفید و پشت نیمکت های مدرسه می نشیند، نفسی عمیق از ته دل می کشد. نفسی که یک عمر توی سینه اش حبس شده بود. پیش تر هم دست به قلم برده بود، اما ورودش به آموزش رسمی دیر رقم خورد. در مدرسه کمال الملک، طراحی و سیاه قلم را نزد مشیری، نقاشی رنگ وروغن را نزد حسین شیخ، تذهیب را نزد یوسفی و گل ومرغ را نزد الطافی می آموزد. این آموزش ها هرکدام بخشی از چشم و دست او را می سازند. سیاه قلم به او قدرت دیدن حجم را می دهد. رنگ وروغن رابطه تیرگی و روشنایی را نشانش می دهد. تذهیب صبر و انضباط خط را به او می آموزد. گل ومرغ، ظرافت طبیعت ایرانی را پیش چشمش می گذارد.با این همه، جایی در میان این تجربه ها، نگارگری بیش از رشته های دیگر او را به سوی خود می کشد. راهش به کلاس جلالی سوسن آبادی می رسد، استادی که الفبای نگارگری را به او می آموزد و مسیری را باز می کند که نزدیک به سه دهه در امتداد آن پیش می رود. نگارگری از عهده هر هنرجویی برنمی آید. روایتگری خیال می خواهد. در نگارگری اندازه آدم ها، جانوران، درختان و بناها، هیچ کدام تابع پرسپکتیو طبیعی نیست. هر رنگ، تجلی شعر و عرفان ایرانی است. جهان کوچک او روی سطح کاغذ، بعدها آن قدر وسیع می شود جوری که همه زندگی را در خود جای می دهد. روایت حیرت و سقوط

نگارگری ایرانی را اغلب با واژه «مینیاتور» معرفی می کنند، اما این دو واژه کاملا هم معنا نیستند. نگارگری ایرانی یک نظام تصویری تاریخی با زبان، قواعد و جهان بینی ویژه خود است. این هنر قرن ها در کنار ادبیات فارسی بالید و نسخه های شاهنامه، خمسه نظامی، کلیله ودمنه و آثار عرفانی را از مجموعه ای از کلمات به جهان هایی دیدنی تبدیل کرد. نگارگر می توانست دیوار بنا را کنار بزند تا هم زمان درون و بیرون اتاق دیده شود، چند رخداد را در یک قاب بنشاند و فاصله و اندازه را با اهمیت روایی اشخاص و وقایع تنظیم کند.

نگارگری ایران در مکتب هایی چون بغداد، تبریز، هرات، شیراز و اصفهان صورت های متفاوتی پیدا کرد. در دوره تیموری، به ویژه با ظهور کمال الدین بهزاد، روایت پردازی، ترکیب بندی و نمایش زندگی انسانی به نقطه ای درخشان رسید. در دوره صفوی نیز مکتب تبریز و سپس اصفهان زبان این هنر را دگرگون کردند و با آثاری چون تک پیکره های رضا عباسی، نگارگری آرام آرام از وابستگی کامل به صفحات کتاب فاصله گرفت. نگارگری یکی از منسجم ترین شیوه های تصویرکردن شعر، خاطره تاریخی، حکمت و زندگی اجتماعی در تمدن ایرانی است. «هنر مینیاتور» در سال ۲۰۲۰ با مشارکت ایران، جمهوری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در فهرست نماینده میراث فرهنگی ناملموس بشریت ثبت شد.

مهین افشان پور این میراث را آموخت و بسط داد. او متولد ۱۳۲۰  بود. در آثارش خط ها همچنان از حافظه نگارگری ایران می آمدند، اما چهره ها، رنگ ها و فضای میان پیکره ها امضای خود او را داشتند. «سواری از غیب»، «شیخ صنعان و دختر ترسا»، «سمند تیزپای»، «مجلس بنداندازی عروسان» و «آهوان خمارچشم» از آثار شناخته شده او هستند که یکی ریشه در منطق الطیر عطار دارد و یکی، ایمان، عشق، حیرت و سقوط را روایت می کند. در طول فعالیت هنری خود بیش از صد اثر خلق کرد. بخشی از آثارش در سازمان میراث فرهنگی نگهداری می شود و بخش دیگری در مجموعه شخصی و خانوادگی اش باقی مانده است. او نخستین زنی بود که نشان درجه یک هنری در رشته نگارگری را دریافت کرد.

در ادامه حتما بخوانید صدور مجوز برای زنان صیاد جزیره هنگام | به رسمیت شناختن بخشی از ظرفیت انسانی و اقتصادی یک جامعه محلی از گذشته دور تا اکنون

از اوایل دهه ۱۳۶۰، آموزش به بخش اصلی فعالیتش تبدیل شده بود. در دانشگاه هنر، دانشگاه الزهرا(س)، دانشکده سوره، سازمان میراث فرهنگی و مراکز هنری دیگر تدریس کرد و شاگردان بسیاری پرورش داد. نام مهین افشان پور هم زمان با ثبت جهانی هنر نگارگری، در کنار محمود فرشچیان، مجید مهرگان، اردشیر مجرد تاکستانی و محمدباقر آقامیری، در فهرست ملی حاملان میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت شد. این استادان در ایران به عنوان گنجینه های زنده بشری شناسایی شدند. سال های پایانی زندگی افشان پور با بیماری گذشت. در سال های پایانی عمر، دست های او توان حرکت نداشت، دست هایی که هنر نگارگری را از پشت شیشه موزه ها بیرون کشیده بود و به کلاس های درس آورده بود. او زبانی ساخت، در امتداد زبانی که از هرات و تبریز و اصفهان عبور کرده بود و در موزه ها و کتابخانه های بزرگ جهان دیده می شد. افشان پور یکی از کسانی بود که اجازه نداد رشته میان آن گذشته دور و اکنون، گسسته شود. صبح دوشنبه ۳۱مرداد ۱۴۰۱، مهین افشان پور پس از چند سال بیماری در خانه خود و در میان تابلوهایی که دور تا دور خانه اش بود، درگذشت. پیکرش دو روز بعد در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.


۱۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

سنتکام در ادعایی: در چارچوب محاصره دریایی ایران، ۶۸ کشتی را تغییر مسیر دادیم

سنتکام  بامداد امروز (شنبه) با انتشار تصویری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، در توضیح آن عنوان کرد که ملوانان آمریکایی را در حال مشاهده فرود یک فروند بالگرد «ام‌اچ-60آر سی‌هاوک» روی عرشه ناوشکن یواس‌اس راس (دی‌دی‌جی-۷۱) نشان می‌دهد.

این فرماندهی در ادامه پیام خود از ناوشکن راس به عنوان یکی از بیش از ۲۰ کشتی جنگی آمریکا نام برد که از اجرای محاصره دریایی این کشور علیه ایران پشتیبانی می‌کنند.

سنتکام همچنین ادعا کرد که نیروهای آمریکایی تا ۲۱ آگوست (۳۰ مرداد ۱۴۰۵) ۶۸ کشتی تجاری را تغییر مسیر داده، سه کشتی را از کار انداخته و وارد دو کشتی دیگر شده‌اند تا از رعایت کامل محاصره اطمینان حاصل کنند.




 واکنش صادق خرازی به مواضع حاشیه‌ساز برادرش، باقر خرازی | نفوذ در اندیشه‌های امنیتی و اطلاعاتی به وفور وجود دارد | نیاز به بازنگری جدی در حکمرانی داریم
۴۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

واکنش صادق خرازی به مواضع حاشیه‌ساز برادرش، باقر خرازی | نفوذ در اندیشه‌های امنیتی و اطلاعاتی به وفور وجود دارد | نیاز به بازنگری جدی در حکمرانی داریم

اقتصادنیوز: صادق خرازی گفت: درباره آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد نکند، قابل درک است. زمانی اختلاف ایجاد می‌شود که از دایره نظم اجتماعی خارج شود. ایشان برادر من است و سکوت می‌کنم و راجع به او حرف نمی‌زنم.

 از ایران درس بگیرید و در برابر اسرائیل بایستید | این حمله توهین مستقیم به شما بود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از ایران درس بگیرید و در برابر اسرائیل بایستید | این حمله توهین مستقیم به شما بود

تحلیلگر برجسته جهان عرب، در واکنش به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه «ابوالظهور» در ادلب سوریه، ضمن انتقاد شدید از انفعال ترکیه، این حمله را توهینی مستقیم به دولت آنکارا و متحدان منطقه‌ای‌اش دانست.

 معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد

باشگاه فولاد هیچ درخواست یا موافقتی برای معاوضه ابوالفضل رزاق‌پور با بازیکنی از پرسپولیس نداشته است.

 سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار سپاه : خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.

 شرایط برای اکران «خواب‌نما» مناسب نبود/ مشکلات سینما ریشه در بیرون از سینما دارد | مجموعه رسانه ای صبا
۲۳ دقیقه قبل / سایت صبانیوز

شرایط برای اکران «خواب‌نما» مناسب نبود/ مشکلات سینما ریشه در بیرون از سینما دارد | مجموعه رسانه ای صبا

ناصر ارباب/صبا، فیلم سینمایی «خواب‌نما» به نویسندگی و کارگردانی رضا مقصودی و تهیه‌کنندگی بهمن کامیار، پس از حدود دو سال از زمان تولید، این روزها در سینماهای کشور روی پرده است. این فیلم که در سال ۱۴۰۳ ساخته شده، در نهایت در سال ۱۴۰۵ به سبد اکران سینماها رسید. «خواب‌نما» یک کمدی با محوریت یک