قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

متأسفانه علیرغم فداکاری ناجی غریق و تلاش تا سرحد مرگ برای نجات ۲ غریق در ساحل چپکرود، یکی نجات یافت و دیگری جان باخت

برنا - گروه استانها : در حادثه‌ای تلخ در ساحل چپکرود جویبار، بی‌توجهی دو نفر به هشدارهای مکرر ناجی غریق درباره ممنوعیت شنا در یک محدوده خطرناک، حادثه‌ای مرگب...
 متأسفانه علیرغم فداکاری ناجی غریق و تلاش تا سرحد مرگ برای نجات ۲ غریق در ساحل چپکرود، یکی نجات یافت و دیگری جان باخت

یه گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، در حالی که ناجی غریق مستقر در ساحل چپکرود بارها نسبت به شنا در محدوده ممنوعه هشدار داده و با فریاد از دو شناگر خواسته بود از منطقه خطر خارج شوند، آنها بدون توجه به هشدارها به شنا ادامه دادند.

دقایقی بعد، کابوس آغاز شد؛ هر دو نفر گرفتار امواج شدند و در برابر چشمان حاضران در حال غرق‌شدن بودند.

ناجی غریق بدون لحظه‌ای درنگ، دل به آب زد و برای نجات جان آنها وارد عملیات شد. او در شرایطی سخت و خطرناک موفق شد یکی از غریق‌ها را از مرگ حتمی نجات دهد، اما نفر دوم با وجود تلاش‌های انجام‌شده، تسلیم امواج شد و جان خود را از دست داد.

اما ماجرا به همین‌جا ختم نشد؛ در جریان عملیات نجات، غریق‌ها در تقلا برای رهایی، ناجی غریق را نیز به زیر آب کشیدند و جان این ناجی فداکار در معرض خطر جدی قرار گرفت.

لحظاتی سرنوشت‌ساز رقم خورد و ناجی غریق که خود در آستانه غرق‌شدن و خفگی قرار گرفته بود، با ورود سریع سایر ناجیان از آب خارج شد.

این ناجی فداکار پس از نجات، در شرایط جسمانی وخیم به بیمارستان منتقل شد و هم‌اکنون تحت مراقبت پزشکی قرار دارد و بنا بر گزارش‌های اولیه، با مشکلات شدید تنفسی ناشی از این حادثه دست‌وپنجه نرم می‌کند.

این حادثه تلخ، بار دیگر حقیقتی روشن را به تصویر کشید؛ ناجی غریق، هنگام خطر، برای نجات جان دیگران جان خود را به میدان می‌گذارد. قهرمانی که این‌بار برای نجات یک انسان از مرگ، تا مرز جان‌باختن پیش رفت.

بی‌توجهی به علائم هشدار و توصیه‌های ناجیان غریق می‌تواند در چند لحظه، یک تفریح ساحلی را به تراژدی تبدیل کند؛ تراژدی‌ای که این‌بار یک قربانی گرفت و جان ناجی فداکار را نیز به خطر انداخت.

انتهای پیام 



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

80 روز نفس‌گیر در سواحل شمال؛ 860 نفر از مرگ نجات یافتند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، دریا برای خیلی‌ها مقصد آرامش و تفریح است؛ اما در سواحل مازندران، فاصله میان یک شنای ساده و یک حادثه مرگبار گاهی تنها چند لحظه است؛ جایی که موج‌های شکافنده بدون هشدار قبلی جان می‌گیرند و بی‌احتیاطی می‌تواند پایان تلخی برای یک خانواده رقم بزند.

حالا پس از گذشت 80 روز از آغاز اجرای طرح‌های دریای مازندران، آمارها از صدها عملیات نجات حکایت دارد؛ 860 نفری که اگر تلاش شبانه‌روزی ناجیان غریق نبود، ممکن بود نامشان در فهرست قربانیان دریای خزر ثبت شود.

علیزاده، سرپرست هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران، در نشست شورای مدیریت بحران استان در ساری با اشاره به آخرین وضعیت طرح دریا اظهار کرد: از زمان آغاز اجرای طرح دریا از 10 خردادماه تاکنون، 860 نفر از مرگ حتمی در آب‌های دریای مازندران نجات یافته‌اند.

رامسر، بابلسر و نوشهر در صدر حوادث

بررسی آمارهای نجات و غرق‌شدگی نشان می‌دهد که برخی مناطق ساحلی استان همچنان در شمار نقاط پرخطر قرار دارند.به گفته سرپرست هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران، بیشترین موارد غرق‌شدگی به ترتیب در شهرستان‌های رامسر، بابلسر و نوشهر ثبت شده است؛ موضوعی که ضرورت توجه جدی‌تر به نقاط پرخطر و رعایت هشدارهای ایمنی را دوچندان می‌کند.

در این میان، فعالیت ناجیان غریق در سواحل تنها به حضور فیزیکی در محدوده طرح دریا محدود نمی‌شود؛ آنها در بسیاری از موارد باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن خود را به فرد گرفتار در امواج برسانند؛ مأموریتی که کوچک‌ترین تأخیر در آن می‌تواند به قیمت جان یک انسان تمام شود.

هشدار درباره موج‌های شکافنده

علیزاده با تأکید بر ضرورت توجه مسافران و مردم به هشدارهای ایمنی گفت: دریای مازندران شوخی ندارد.

وی با اشاره به تذکرات مداوم ناجیان غریق درباره خطر امواج شکافنده افزود: با وجود هشدارهای مستمر، برخی مسافران و حتی افراد بومی همچنان نسبت به توصیه‌های ایمنی بی‌توجه هستند و در نقاط پرخطر وارد آب می‌شوند.

موج‌های شکافنده یکی از مهم‌ترین تهدیدهای سواحل دریای خزر هستند؛ جریان‌هایی که می‌توانند شناگر را در مدت کوتاهی از ساحل دور کنند و حتی شناگران توانمند را نیز در شرایط دشوار قرار دهند.

هشدار برای روزهای پیش‌رو

اما هشدارها به همین جا ختم نمی‌شود؛ چراکه براساس پیش‌بینی‌های جوی، در روزهای پیش‌رو شرایط دریا می‌تواند مواج باشد و همین مسئله خطر حوادث دریایی را افزایش می‌دهد.

سرپرست هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران از مردم و مسافران خواست در این روزها از شنا در دریا، به‌ویژه در نقاط غیرمجاز و مناطق مواج به‌طور جدی خودداری کنند.

وی تأکید کرد که بی‌توجهی به این هشدارها می‌تواند حوادثی تلخ و جبران‌ناپذیر برای خانواده‌ها رقم بزند.

860 نجات هشداری برای هزاران مسافر

آمار 860 نجات در 80 روز شاید در نگاه نخست نشانه موفقیت طرح‌های امدادی و تلاش ناجیان غریق باشد، اما از سوی دیگر یک هشدار جدی نیز در دل خود دارد؛ اینکه هنوز شمار قابل توجهی از افراد بدون توجه به شرایط دریا و هشدارهای ایمنی وارد آب می‌شوند.

دریای خزر از آب‌های حادثه‌خیز کشور به شمار می‌رود و هر ساله حوادث ناشی از غرق‌شدگی، خانواده‌هایی را داغدار می‌کند. در چنین شرایطی، حضور ناجیان غریق اگرچه یک ضرورت است، اما هیچ تیم امدادی نمی‌تواند جایگزین رفتار مسئولانه افراد در قبال هشدارهای ایمنی شود.

حالا در روزهایی که احتمال مواج شدن دریا وجود دارد، پیام ناجیان غریق روشن است: شنا در نقطه غیرمجاز یا ورود به دریا در شرایط نامساعد جوی، ریسک کردن با جان است.

860 نفر در 80 روز از مرگ نجات یافته‌اند؛ اما برای جلوگیری از افزایش این آمار، یک تصمیم ساده کافی است: هشدارها را جدی بگیریم و وقتی دریا آرام نیست، وارد آب نشویم.

انتهای پیام/  


۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ترافیک نیمه سنگین در محورهای اصلی مازندران/ محدودیت یک‌طرفه از بعدازظهر امروز

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ هادی عبادی، فرمانده پلیس راه مازندران از ترافیک نیمه سنگین و روان در محورهای کندوان، هراز و سوادکوه خبر داد و اعلام کرد: با توجه به افزایش حجم ورودی‌ها، محدودیت‌های یک‌طرفه احتمالاً از ساعات بعدازظهر امروز اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به جریان روان اما نیمه سنگین ترافیک در مسیرهای خروجی کندوان، هراز و سوادکوه، افزود: ورودی این محورها به‌صورت مقطعی با حجم بالایی از خودروها مواجه است.

فرمانده پلیس راه مازندران با بیان اینکه در حال حاضر محدودیت ترافیکی یک‌طرفه در این مسیرها اعمال نشده، تأکید کرد: پیش‌بینی می‌شود این اقدام برای تسهیل تردد در ساعات پس از ظهر امروز به اجرا درآید.

سرهنگ عبادی با اشاره به شرایط جوی، وضعیت آب‌وهوا در محورهای مواصلاتی استان را ابری و بارانی توصیف کرد و از رانندگان خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، از هرگونه استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی خودداری کنند.

وی یادآور شد با توجه به سفرهای پایان هفته، فشار ترافیکی بر شبکه جاده‌ای مازندران افزایش یافته و پلیس راه آمادگی کامل برای مدیریت شرایط را دارد.


۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

ترافیک نیمه‌سنگین و روان در خروجی محورهای کندوان، هراز و سوادکوه

سرهنگ هادی عبادی رئیس پلیس راه مازندران در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: ترافیک در مسیر خروجی محورهای کندوان، هراز و سوادکوه نیمه‌سنگین و روان است و در مسیر ورودی نیز در برخی مقاطع شاهد افزایش حجم تردد هستیم.

وی با بیان اینکه شرایط جوی در محورهای استان ابری و بارانی است، افزود: تاکنون محدودیت ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران اجرا نشده است، اما با توجه به حجم تردد، احتمال اجرای محدودیت‌ها در ساعات بعدازظهر وجود دارد.

رئیس پلیس راه مازندران از رانندگان خواست با توجه به شرایط جوی و افزایش حجم تردد، با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و فاصله طولی مناسب با خودروی مقابل را رعایت کنند.

عبادی همچنین بر ضرورت خودداری از استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی تأکید کرد و افزود: رعایت قوانین و مقررات رانندگی و توجه کامل به مسیر، نقش مهمی در پیشگیری از حوادث و حفظ ایمنی مسافران دارد.

رئیس پلیس راه مازندران، گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است. انتهای پیام/




 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟
۱۸ دقیقه قبل / روزنامه شرق

پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد ماه 1405/ روند صعودی ادامه دارد؟

با توجه به روند صعودی شاخص در روز چهارشنبه و تداوم تقاضای قابل توجه در پایان معاملات، به نظر می رسد بازار روز شنبه ۳۱ مرداد با روحیه مثبت آغاز به کار کند. با این حال، خروج پول حقیقی از برخی گروه ها و همچنین صندوق های درآمد ثابت، نشان از وجود احتیاط در میان سرمایه گذاران دارد.

 بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

بازنشستگان تامین اجتماعی یکصدا شدند؛ ۷۱۶ هزار تومان، مطالبه‌ای که نباید پشت درهای تصمیم‌گیری بماند

تاکید همزمان بیات، دهقان‌کیا، عیوضی، برهانی و روحبخش بر این چهار محور، پیام روشنی دارد: بازنشستگان خواهان تعیین تکلیف روشن و زمان‌بندی مشخص برای مطالبات خود هستند، نه صرفا تکرار وعده‌ها.

 رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رشد شاخص‌های بورس در هفته‌ای که گذشت

در هفته کاری که گذشت شاخص کل بورس با افزایش ۳.۷۶ درصدی به ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۶۸۶ واحد رسید.

 سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرپرست وزارت دفاع: اجازه نخواهیم داد به کشورمان تجاوز شود

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از نظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور ج...

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.