قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مدال برنز تاریخی اروپا بر سینه ملی پوش تنیس روی میز ایران نشست

برنا_ گروه استانها: بنیامین فرجی با هدایت «جمیل لطف‌اله نسبی» مربی توانمند کردستانی با کسب مدال برنز در رقابت های اسمش جوانان اروپا اولین مدال تاریخ پینگ پنگ...
 مدال برنز تاریخی اروپا بر سینه ملی پوش تنیس روی میز ایران نشست

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ در نیمه نهایی رقابت های تنیس روی میز اسمش اروپا بنیامین فرجی با هدایت و مربیگری جمیل لطف‌اله نسبی به نمایندگی از کشورمان در مقابل ریوسه‌ای کاواکامی از ژاپن قرار گرفت و پس از نبردی نزدیک و نفس‌گیر که ۳۸ دقیقه به طول انجامید، با نتیجه ۴ بر ۳ نتیجه را به حریف سرسخت خود واگذار کرد و بر سکوی سوم ایستاد.

 فرجی در این دیدار گیم‌های دوم، چهارم و ششم را به‌ترتیب با نتایج ۷ بر ۶، ۷ بر ۴ و ۷ بر ۵ به سود خود پایان داد؛ اما در گیم‌های اول، سوم، پنجم و هفتم با نتایج ۷ بر ۲، ۷ بر ۲، ۷ بر ۶ و ۷ بر ۵ نتیجه را به حریف قدرتمند خود واگذار کرد.

 ملی‌پوش جوان کشورمان برای کسب مدال برنز تاریخی اسمش اروپا در مرحله گروهی ابتدا فرانچسکو ترویزان از ایتالیا را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست داد، سپس با برتری ۴ بر صفر مقابل آنتوان نوآرو از فرانسه، دومین پیروزی خود را ثبت کرد و در سومین مسابقه نیز دومینیکاس ساموئولیس از دانمارک را از پیش رو برداشت تا به‌عنوان صدرنشین گروه ششم راهی مرحله حذفی شود.⁠

فرجی در مرحله یک‌هشتم نهایی نیز «هونگ چه‌ین» از چین‌تایپه را با نتیجه ۴ بر ۲ شکست داد و به جمع هشت بازیکن برتر صعود کرد.

ملی پوش جوان ایران در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل تیاگو آبیودون از پرتغال نمایشی مقتدرانه داشت و با نتایج ۷ بر ۵، ۷ بر ۶، ۷ بر ۲ و ۷ بر یک، به برتری قاطع ۴ بر صفر دست یافت تا پنجمین پیروزی متوالی خود را جشن بگیرد و مدال برنزش را قطعی کند. ⁠

هدایت بنیامین فرجی در این مسابقات بر عهده جمیل لطف‌اله‌نسبی، سرمربی توانمند و با دانش کردستانی تیم ملی تنیس روی میز کشورمان بود.

رقابت‌های اسمش جوانان اروپا از ۲۳ تا ۲۵ مرداد به میزبانی شهر مالمو سوئد و در سالن بالتیسکا هالن برگزار شد.

 

انتهای پیام/



 ‌ماراتن سخنرانی 13 نفر در نشست با وزیر ورزش! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

‌ماراتن سخنرانی 13 نفر در نشست با وزیر ورزش! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، قرار بود جلسه امروز شورای اداری و شورای عالی ورزش استان کردستان با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، به فرصتی برای بررسی مشکلات، ارائه راهکار و تصمیم‌گیری درباره آینده ورزش استان تبدیل شود؛ نشستی که جامعه ورزش کردستان انتظار داشت خروجی آن چند تصمیم عملیاتی برای حمایت از قهرمانان، تکمیل زیرساخت‌ها و حل مشکلات مالی ورزش باشد.

اما یکی از حاشیه‌های پررنگ این جلسه، تعداد بالای سخنرانان و طولانی شدن زمان نشست بود؛ موضوعی که باعث شد جلسه‌ای تخصصی درباره ورزش، بیش از آنکه به یک نشست تصمیم‌گیری شباهت داشته باشد، به یک برنامه طولانی سخنرانی تبدیل شود.

در این جلسه 13 نفر پشت تریبون رفتند و هر کدام بخشی از دیدگاه‌ها، مطالبات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند؛ موضوعی که در نهایت باعث شد زمان جلسه طولانی شده و تعدادی از حاضران، پیش از پایان نشست سالن را ترک کنند. نمایندگان سایر حوزه‌های انتخابیه کردستان در مجلس نیز همچنان منتظر سخنرانی و تعدادی دیگر نیز درخواست وقت کرده بودند!

کنایه نماینده ولی‌فقیه: رشته المپیکی سخنرانی ایجاد شود!

یکی از جالب‌ترین بخش‌های این جلسه، واکنش حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان بود؛ شخصیتی که همواره به کوتاه‌گویی، بیان صریح و رساندن اصل مطلب در جلسات مشهور است و بارها نسبت به طولانی شدن سخنرانی‌ها تذکر داده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان هنگام حضور پشت تریبون گفت که بنایی برای صحبت نداشته، اما به احترام مهمان جلسه و درخواست مطرح‌شده، سخن خواهد گفت.

وی با اشاره به طولانی شدن روند سخنرانی‌ها با لبخند اظهار کرد که شاید لازم باشد «رشته المپیکی سخنرانی» نیز به رشته‌های ورزشی اضافه شود!

این جمله با واکنش حاضران همراه شد؛ چراکه واقعیت جلسه نیز نشان می‌داد زمان قابل توجهی صرف بیان مطالب شده و فرصت برای بخش مهم‌تر یعنی جمع‌بندی، تصمیم‌گیری و ارائه راهکارهای اجرایی کاهش یافته است.

از ورزش گفتند، اما مشکل اصلی همچنان باقی ماند

با وجود طولانی شدن جلسه، بخش زیادی از صحبت‌های مطرح‌شده حول محور مشکلات تکراری ورزش استان بود؛ مشکلاتی که …



 افتتاح یک ساختمان به جای دستاورد ورزشی! - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح یک ساختمان به جای دستاورد ورزشی! - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سفر امروز احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان به کردستان قرار بود فرصتی برای شنیدن دغدغه‌های جامعه ورزش، بررسی مشکلات قهرمانان، حمایت از استعدادهای ورزشی و ترسیم مسیر توسعه ورزش این استان باشد؛ استانی که سال‌هاست از کمبود زیرساخت، نبود حامی مالی، ضعف در حمایت از ورزشکاران و نیمه‌تمام ماندن پروژه‌های ورزشی رنج می‌برد.

گرچه در جلسه ظهر امروز شورای عالی ورزش استان تعدادی به نمایندگی از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی به مشکلات این حوزه پرداختند اما در میان برنامه‌های این سفر، افتتاح ساختمانی اداری در مجموعه استانداری کردستان به یکی از مهم‌ترین حاشیه‌های این سفر تبدیل شد؛ پروژه‌ای که نه ماهیت ورزشی داشت، نه ارتباط مستقیمی با مأموریت وزیر ورزش و جوانان، و نه پاسخی به مطالبات انباشته جامعه ورزش استان بود.

ساختمان اداری حوزه معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان ظهر امروز با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، آرش زره‌تن لهونی استاندار کردستان و جمعی از مسئولان کشوری و استانی افتتاح شد؛ ساختمانی که با پنج هزار و 178 مترمربع زیربنا در چهار طبقه به همراه یک طبقه زیرزمین احداث شده و برای اجرای آن حدود 200 میلیارد تومان هزینه شده است.

اما پرسش افکار عمومی و به‌ویژه جامعه ورزش کردستان این است که چرا در سفر وزیر ورزش و جوانان، افتتاح چنین پروژه‌ای در اولویت قرار گرفت؟ آیا در استانی که قهرمانان ملی آن برای تأمین هزینه‌های ابتدایی تمرین و اعزام با مشکل مواجه‌اند، پروژه‌های ورزشی نیمه‌تمام و سالن‌های نیازمند تجهیز وجود ندارد که می‌توانست نماد این سفر باشد؟

کردستان پروژه ورزشی کم ندارد؛ اما روبان افتتاح جای دیگری بریده شد

کردستان امروز با انبوهی از مطالبات ورزشی مواجه است؛ از سالن‌های فرسوده و کمبود امکانات گرفته تا نبود خوابگاه ورزشی، مشکل حمایت از تیم‌های قهرمانی و نبود اسپانسر برای ورزشکارانی که با وجود استعدادهای کم‌نظیر، مسیر حرفه‌ای خود را به دلیل مشکلات مالی نیمه‌کاره رها می‌کنند.

در همین جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان، مربیان، قهرمانان و نمایندگان جامعه ورزش به صراحت از مشکلات موجود سخن گفتند؛ از نبود حمایت صنایع و معادن از ورزش …



 کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کشف 42 دستگاه ماینر غیرمجاز در سقز؛ 3 نفر دستگیر شدند - تسنیم

استانها

سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در راستای مقابله با فعالیت‌های غیرمجاز اقتصادی و صیانت از منابع انرژی، مأموران انتظامی شهرستان سقز با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی موفق به شناسایی محل نگهداری دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضایی، مأموران پلیس به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی انجام‌شده 42 دستگاه ماینر غیرمجاز را کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش دستگاه‌های کشف‌شده را 182 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، تصریح کرد: در این عملیات 3 نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با تأکید بر استمرار برخورد پلیس با فعالیت‌هایی که موجب اخلال در نظام اقتصادی و افزایش مصرف غیرمتعارف انرژی می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک در این زمینه را از طریق سامانه‌های ارتباطی پلیس گزارش دهند.

دستگیری سارق برنج از فروشگاه در کردستان

الهی همچنین از دستگیری سارق یک فروشگاه و کشف اموال سرقتی خبر داد و اظهار داشت: در پی اعلام وقوع سرقت از یک فروشگاه و بررسی موضوع، مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.

وی بیان کرد: متهم پس از دستگیری در تحقیقات انجام‌شده به سرقت برنج از محل فروشگاه اعتراف کرد و اموال مسروقه نیز کشف و به مال‌باخته تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به نقش همکاری مردم در پیشگیری از وقوع جرائم، گفت: پلیس با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اطلاعاتی و عملیاتی، برخورد با سارقان و مخلان نظم و امنیت عمومی را با جدیت دنبال می‌کند.

انتهای پیام/  



 اختیارات مولدسازی ورزشی به استاندار کردستان تفویض شد/ برنامه‌ریزی برای تخصیص تسهیلات ویژه اشتغال به جوانان استان
۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اختیارات مولدسازی ورزشی به استاندار کردستان تفویض شد/ برنامه‌ریزی برای تخصیص تسهیلات ویژه اشتغال به جوانان استان

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ احمد دنیامالی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان کردستان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه این منطقه اظهار داشت: به‌منظور بهره‌برداری بهینه از امکانات موجود و تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، اختیارات قانونی لازم در زمینه مولدسازی اماکن ورزشی به استاندار کردستان تفویض می‌شود تا منابع مالی مورد نیاز برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی استان تامین شود.

​وی با اشاره به اینکه حمایت از نسل جوان تنها محدود به حوزه ورزش نیست، تصریح کرد: تامین اشتغال و پایدارسازی فرصت‌های اقتصادی برای جوانان کردستانی در اولویت است؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم سهم مناسبی از تسهیلات اعتباری با کارمزد مناسب به حوزه اشتغال جوانان این استان اختصاص یابد.

​برگزاری نشست ویژه در تهران برای بررسی مطالبات استان

​وزیر ورزش و جوانان از برگزاری جلسه‌ای مشترک با مجمع نمایندگان استان کردستان در تهران خبر داد و گفت: مطالبات و مسائل مطرح‌شده از سوی مسئولان استانی به‌صورت دقیق بررسی خواهد شد. هم‌افزایی میان وزارتخانه، مسئولان ارشد استان و نمایندگان مجلس، روند حل مشکلات و تخصیص اعتبارات را سرعت می‌بخشد.

​دنیامالی همچنین بر ضرورت پیگیری اصلاحات قانونی برای حمایت از رشته‌های غیرالمپیکی تاکید کرد و افزود: با همکاری مجلس شورای اسلامی در پی رفع محدودیت‌های قانونی هستیم تا امکان حمایت هرچه بیشتر از قهرمانان و مدال‌آوران این رشته‌ها فراهم شود.

​توسعه ورزش‌های ساحلی و بهره‌گیری از هوش مصنوعی

​وی با تاکید بر لزوم ورود فناوری‌های جدید به عرصه ورزش استان خاطرنشان کرد: کردستان از ظرفیت‌های علمی و انسانی بالایی برخوردار است و باید از ابزارهای نوینی همچون هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی و ارتقای سطح ورزش استان بهره گرفت.

​دنیامالی درباره توسعه رشته‌های ساحلی و سالنی نیز یادآور شد: ایجاد زیرساخت‌های ورزش ساحلی نیازمند تجهیزات پیچیده‌ای نیست و با مدیریت منابع و امکانات موجود می‌توان فضای مناسب را برای علاقه‌مندان این رشته‌ها در استان فراهم کرد.

​قهرمانان ورزشی، پیشگامان امیدآفرینی و انسجام ملی

​وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنان خود به دستاوردهای ورزشکاران ایرانی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند
سایت توسعه برند

مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

توسعه برند؛ فرید امیرغیاثوند، مدیرعامل پلتفرم زربد، با تأکید بر کمرنگ‌شدن مرز میان بازار فیزیکی و آنلاین طلا گفت: توسعه شبکه تحویل، پلمپ هوشمند و دستگاه‌های خودپرداز طلا می‌تواند اعتماد کاربران به خرید آنلاین را افزایش دهد. به گفته او، زربد اکنون حدود ۳۰۰ نمایندگی در کشور دارد و امکان تحویل طلای خریداری‌شده از برخی پلتفرم‌ها از طریق این شبکه فراهم شده است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است/ چین: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، مشکل را حل نخواهد کرد/ ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده
سایت انتخاب

سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.