قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱ ساعت قبل

استاندار زنجان: تخصیص منابع ویژه ملی برای نوسازی مدارس استان ضروری است

برنا- گروه استانها: استاندار زنجان گفت: ۱۹.۳۲ درصد مدارس استان به بازسازی و مقاوم‌سازی نیاز دارد و برای جبران این عقب‌ماندگی، تخصیص منابع ویژه ملی ضروری است.
 استاندار زنجان: تخصیص منابع ویژه ملی برای نوسازی مدارس استان ضروری است

سیدمحسن صادقی روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان ابهر که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: تقارن این سفر با هفته دولت و هفته وحدت را به فال نیک می‌گیریم و آن را فرصتی برای تقویت همکاری میان استان و وزارت آموزش و پرورش در مسیر تحقق اهداف سند تحول بنیادین می‌دانیم.

وی افزود: کارنامه آموزش و پرورش استان زنجان در چهار دهه گذشته به زبان آمار، بیانگر تحول اساسی در توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه انسانی است؛ به‌گونه‌ای که نرخ باسوادی استان از ۳۵.۶ درصد در ابتدای انقلاب به ۹۸.۴ درصد رسیده است.

صادقی ادامه داد: تعداد فضاهای آموزشی استان نیز از ۵۲۰ مدرسه در ابتدای انقلاب به حدود ۲ هزار واحد رسیده و سهم معلمان دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از حدود ۲ درصد پیش از انقلاب به ۹۷.۷ درصد در حال حاضر افزایش یافته است.

استاندار زنجان گفت: این دستاوردها نشان می‌دهد استان از ظرفیت انسانی و اجرایی بالایی برای اجرای طرح‌های بزرگ برخوردار است و بر همین اساس تلاش شده به جای پراکنده‌کاری، پروژه‌های نیمه‌تمام تعیین تکلیف شود.

صادقی با اشاره به اولویت‌های دولت چهاردهم و مدیریت ارشد استان در حوزه آموزش و پرورش اظهار داشت: توسعه فضاهای آموزشی به عنوان یکی از محورهای اساسی برنامه‌های استان مورد توجه قرار گرفته که پروژه استخر ورزشی موج و واحد آموزشی با حدود ۶ هزار مترمربع زیربنا که امروز افتتاح شد از جمله این طرح‌هاست.

وی تاکید کرد: آموزش و پرورش تنها به توسعه کمی و سخت‌افزاری محدود نمی‌شود و کاهش شکاف سرانه‌ فضای آموزشی، ارتقای ایمنی مدارس، تامین نیروی انسانی و ارتقای کیفیت آموزش، همچنین استفاده از فناوری‌های نوین، مهارت‌آموزی و هوش مصنوعی از نیازهای مهم نظام آموزشی امروز است.

استاندار زنجان با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی استان ۶.۱ مترمربع است، گفت: این میزان از میانگین ۹ مترمربعی کشور پایین‌تر است و با استاندارد ۸.۴ مترمربع نیز فاصله دارد؛ بنابراین حرکت به سمت این استاندارد، یکی از مطالبات جدی استان است.

صادقی افزود: ۱۹.۳۲ درصد مدارس استان نیازمند بازسازی و مقاوم‌سازی هستند، در حالیکه میانگین کشوری در این زمینه ۱۲.۷ درصد است.

استاندار زنجان گفت: استان زنجان از این حیث در رتبه‌های بالای ۲۰ کشور قرار دارد و این وضعیت …



 نماینده مجلس: شکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: شکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس می‌گوید با استفتائاتی که انجام شده، مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد.

 دلار به زیر 200 هزار تومان برگشت - تسنیم
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

دلار به زیر 200 هزار تومان برگشت - تسنیم

سیاست تازه عرضه ارز در بانک‌ها و صرافی‌ها، نگرانی از کمبود دلار را کاهش داد و بازار را آرام‌تر کرد.

 روابط تهران-مسکو در دولت چهاردهم شتاب گرفت/ ششمین دیدار پزشکیان-پوتین در راه است
۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

روابط تهران-مسکو در دولت چهاردهم شتاب گرفت/ ششمین دیدار پزشکیان-پوتین در راه است

مسکو- ایرنا- سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه با بیان اینکه نگاه ما به مناسبات با مسکو، راهبردی است، گفت:‌ در دولت آقای پزشکیان، توسعه روابط دو کشور شتاب گرفت.

 محافل مرتبط با جناح منتظرالحکومه علیه پزشکیان تبلیغ می‌کنند
۳۸ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

محافل مرتبط با جناح منتظرالحکومه علیه پزشکیان تبلیغ می‌کنند

یک روزنامه نوشت: فقط یک روی سکه را مطرح می‌کنند و از مطرح کردن روی دیگر سکه خودداری می‌نمایند و این یکی از بدترین سانسورهائی است که معمولاً ناشی از حسادت‌های...

 مارکو روبیو: آمریکا فعلا قصد حمله به ایران را ندارد/ انفجار کنترل‌شده در پاکدشت/ هفته آینده؛ دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس سازمان شانگهای/ صندوق بین‌المللی پول: اقتصاد جهان شوک ناشی از جنگ ایران را پشت سر گذاشت
۱۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مارکو روبیو: آمریکا فعلا قصد حمله به ایران را ندارد/ انفجار کنترل‌شده در پاکدشت/ هفته آینده؛ دیدار پزشکیان و پوتین در حاشیه اجلاس سازمان شانگهای/ صندوق بین‌المللی پول: اقتصاد جهان شوک ناشی از جنگ ایران را پشت سر گذاشت

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 جهش درآمد ۵ ماهه فنوال
۱۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

جهش درآمد ۵ ماهه فنوال

گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم با نماد معاملاتی «فنوال» در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، از ثبت درآمد ۳۴ هزار و ۱۴۸ میلیارد ریالی در مردادماه خبر داد.



خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مرز «ارتباط خارجی» و «نفوذ» در طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» کجاست؟

ویدیو/ روزی چند بار قیمت دلار و طلا را چک می‌کنید؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ روزی چند بار قیمت دلار و طلا را چک می‌کنید؟

روزانه چند بار صفحه گوشی را برای دیدن آخرین نرخ طلا، دلار یا رمزارزها رفرش می‌کنید؟ بخش عمده‌ای از جامعه ایران به دلیل نوسانات تورمی، روزانه ده‌ها بار قیمت دلار، طلا یا ارزهای دیجیتال را چک می‌کنند. شاید در نگاه اول به نظر برسد این کار برای حفظ هوشیاری مالی و صیانت از ارزش دارایی‌ها ضروری است؛ اما واقعیت علمی پشت این رفتار بسیار متفاوت است.
ویدیو/ یک تصمیم ۴ میلیارد دلاری علیه دلار؟ بازارهای جهانی نگران شدند
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ یک تصمیم ۴ میلیارد دلاری علیه دلار؟ بازارهای جهانی نگران شدند

دلار آمریکا در نزدیکی پایین‌ترین سطح چند ماه اخیر قرار گرفته و بازارهای جهانی با نگرانی تحولات واشنگتن را دنبال می‌کنند. «المیادین» می گوید ماجرا از تصمیم خزانه‌داری آمریکا برای دو برابر کردن بازخرید اوراق قرضه بلندمدت آغاز شد.
وقتی جدایی پایان خشونت نیست؛ روایت قتل‌هایی که با غیرت توجیه می‌شوند
خبرگزاری ایسنا

وقتی جدایی پایان خشونت نیست؛ روایت قتل‌هایی که با غیرت توجیه می‌شوند

صبح شنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵ در حالی که می‌خواست سوار خودروی شخصی‌اش شود همسر سابقش به او حمله کرد؛ حمله‌ای که با ضربات چاقو پایان یافت و زندگی زن جوان در چند لحظه برای همیشه خاموش شد. مرد مهاجم پس از قتل از محل گریخت و تا زمان انتشار این گزارش، هنوز بازداشت نشده است.
سرطان‌های شایع بانوان، از پیشگیری و غربالگری تا بازتوانی
خبرگزاری ایسنا

سرطان‌های شایع بانوان، از پیشگیری و غربالگری تا بازتوانی

سرطان پستان و سرطان دهانه رحم شایع‌ترین سرطان‌های زنان هستند و متخصصان همواره تاکید دارند که افزایش آگاهی، اصلاح سبک زندگی و انجام غربالگری‌های منظم می‌تواند در پیشگیری یا تشخیص زودهنگام آن‌ها نقش مؤثری داشته باشد.
مثبت و منفی خانه‌های بازی کودکان
خبرگزاری ایسنا

مثبت و منفی خانه‌های بازی کودکان

بازی برای کودک فواید زیادی دارد و به رشد شخصیتی و فردی او کمک می‌کند و بازی خارج از خانه نیز برای تحرک و افزایش تعادل و قوای جسمانی کودکان مفید است اما بعضی اوقات به علت گرما یا آلودگی والدین ترجیح می‌دهند کودک خود را به خانه بازی ببرند که باید نکات منفی و مثبت این خانه‌ها مورد توجه خانواده‌ها باشد.