قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران: اجرای ۸۵۰ طرح هادی در مازندران با هدف ارتقای کیفیت زندگی روستاییان

برنا - گروه استانها : توسعه متوازن روستاها و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مناطق کمتر برخوردار، یکی از محورهای اصلی برنامه‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مازندر...
 مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران: اجرای ۸۵۰ طرح هادی در مازندران با هدف ارتقای کیفیت زندگی روستاییان

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، علی‌اصغر احمدی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران از تغییر الگوی پرداخت تسهیلات طرح هادی و برنامه‌های جدید برای افزایش شاخص بهره‌مندی در استان خبر داد و اظهار کرد: سیاست‌های حمایتی بنیاد مسکن با هدف دسترسی بیشتر مردم به خدمات و تسهیلات، وارد مرحله جدیدی شده است.

وی با اشاره به تغییر معیارهای دریافت تسهیلات افزود: در سال‌های گذشته، تسهیلات طرح هادی عمدتاً به شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت اختصاص پیدا می‌کرد، اما بر اساس سیاست جدید، شهرهای بالای 25 هزار نفر نیز در صورت قرار گرفتن در دهک‌های یک تا چهار درآمدی، امکان بهره‌مندی از این تسهیلات را خواهند داشت.

تسهیل پرداخت تسهیلات برای متقاضیان

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران با بیان اینکه زیرساخت‌های اجرایی این طرح فراهم شده است، تصریح کرد: منابع مالی مورد نیاز تأمین شده و هماهنگی‌های لازم با بانک‌های عامل برای تسریع در روند پرداخت تسهیلات انجام گرفته است.

احمدی خاطرنشان کرد: متقاضیان واجد شرایط می‌توانند برای پیگیری مراحل دریافت تسهیلات به ادارات بنیاد مسکن در شهرستان‌های مختلف استان مراجعه کنند تا فرآیند بررسی و پرداخت در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

آغاز 850 طرح هادی در مازندران

وی در ادامه با اشاره به عملکرد بنیاد مسکن در حوزه توسعه روستایی گفت: در سال 1404 حدود 850 طرح هادی در سطح استان مازندران آغاز شده که بخشی از این پروژه‌ها به مرحله تکمیل رسیده و تلاش می‌شود سایر طرح‌ها نیز تا پایان شهریورماه سال جاری به بهره‌برداری برسند.

طرح هادی روستایی به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های توسعه‌ای بنیاد مسکن، با هدف ساماندهی کالبدی روستاها، بهسازی محیط زندگی، اصلاح معابر، توسعه فضاهای عمومی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب اجرا می‌شود؛ طرحی که می‌تواند نقش مهمی در جلوگیری از مهاجرت روستاییان و تقویت ماندگاری جمعیت در مناطق روستایی داشته باشد.

مازندران در مسیر رسیدن به میانگین کشوری

احمدی با اشاره به روند بهبود شاخص بهره‌مندی روستاهای استان از اجرای طرح‌های هادی اظهار کرد: طی دو سال گذشته، روند اجرای این طرح‌ها موجب ارتقای مستمر شاخص بهره‌مندی در مازندران شده است.

وی افزود: شاخص بهره‌مندی استان در حال حاضر به 62 درصد رسیده و برنامه‌ریزی‌ها بر این است که با تداوم اجرای پروژه‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، این رقم به 72 درصد افزایش یابد تا مازندران به میانگین شاخص بهره‌مندی کشوری برسد.

توسعه روستاها؛ مسیر ماندگاری جمعیت

اجرای طرح‌های هادی در مازندران با توجه به شرایط خاص استان، اهمیت بیشتری دارد؛ چراکه بسیاری از روستاهای استان علاوه بر نقش مهم در حوزه کشاورزی و تولید، ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش گردشگری و اقتصاد محلی دارند.

توسعه زیرساخت‌ها، بهسازی محیط روستا، ایجاد شرایط مناسب برای سکونت و حمایت از اقشار کم‌درآمد، از جمله اقداماتی است که می‌تواند زمینه ماندگاری جمعیت، رونق اقتصادی و کاهش شکاف میان مناطق شهری و روستایی را فراهم کند.

اکنون با تغییر سیاست‌های پرداخت تسهیلات و افزایش دامنه شمول حمایت‌ها، بنیاد مسکن مازندران تلاش دارد مسیر بهره‌مندی خانوارهای بیشتری از امکانات توسعه‌ای را هموار کند؛ اقدامی که در کنار اجرای صدها طرح هادی، می‌تواند فصل تازه‌ای در توسعه روستاهای استان رقم بزند.

انتهای پیام 





 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

 در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است
۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

در روز چهلم جنگ سوم چه گذشت؟/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر حداکثر فشار اقتصادی را علیه ایران اعمال کنیم، احتمالا شاهد ازسرگیری گسترده جنگ نخواهیم بود/ عمان: عبور ایمن از تنگه هرمز به امنیت و شکوفایی کل منطقه مرتبط است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری افغانستان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری افغانستان

لحظات ترسناک پرواز هواپیمای مسافربری خطوط هوایی افغانستان که در خطوط هوایی دیگر یک حادثه هوایی محسوب می‌شود را می‌بینید.