
به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان، در این جلسه کاظمی با انتقاد از بانک های خصوصی استان به جهت عدم همکاری با نظام مالی و بانکی استان، بر لزوم ایجاد سندیکای بانک های خصوصی استان تاکید کرد.
جلسه شورای هماهنگی بانک های استان به ریاست دهرویه معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور کاظمی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان در سالن جلسات بانک سپه برگزار شد.
در این جلسه که مدیران بانک های استان نیز حضور داشتند، ضمن تقدیر از فعالیت های صورت پذیرفته از سوی بانک ها، بر هماهنگی بیشتر بانک ها در رفع موانع تولید و سرمایه استان تاکید شد.
برگزاری یادواره شهدا، دوره های تخصصی آموزشی، میز خدمت، برپایی موکب در شب های اقتدار و تشییع رهبر شهید، کنفرانس های خبری، جلسات با دستگاه های اجرایی و تعامل و هماهنگی بیشتر با آنها، فروش ارز اربعین و فعالیت های مختلف نظام بانکی استان از جمله برنامه های بانک ها در ماه های اخیر بوده است.
در این جلسه مدیر …












