قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱ ساعت قبل

ترویج فرهنگ دینی با مشارکت مردم، مهم‌ترین هدف همایش «ریحانه‌النبی»

دبیر همایش «ریحانه‌النبی» با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی گفت: این همایش با هدف ترویج معارف اسلامی، تقویت هویت دینی و ایجاد بستر مناسب برای مشارک...
 ترویج فرهنگ دینی با مشارکت مردم، مهم‌ترین هدف همایش «ریحانه‌النبی»

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، بهزاد مریدی گفت: همایش ریحانه‌النبی فرصتی برای هم‌افزایی میان فعالان فرهنگی، مذهبی، پژوهشگران و هنرمندان است تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی، گام‌های مؤثری در راستای تبیین سبک زندگی اسلامی و ارزش‌های اهل‌بیت(ع) برداشته شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های این رویداد شامل نشست‌های تخصصی، سخنرانی‌های علمی، اجرای برنامه‌های ادبی و فرهنگی و ارائه آثار برگزیده خواهد بود، اظهار کرد: مشارکت گسترده نهادهای فرهنگی و استقبال علاقه‌مندان، نشان‌دهنده ظرفیت بالای جامعه برای توسعه فعالیت‌های دینی و فرهنگی است.

مریدی همچنین از تمامی پژوهشگران، هنرمندان، فعالان فرهنگی و علاقه‌مندان دعوت کرد با حضور و مشارکت در این همایش، در مسیر ترویج فرهنگ ناب اسلامی و تقویت ارزش‌های اخلاقی و اجتماعی نقش‌آفرینی کنند.

دبیر همایش ملی «ریحانه‌النبی» همچنین ابراز امیدواری کرد که دستاورد های این رویداد، زمینه‌ساز اجرای برنامه‌های مؤثرتر فرهنگی و مذهبی در سطح جامعه و گسترش فرهنگ گفت‌وگو، همدلی و معنویت باشد.

وی در ادامه از برگزاری دهمین دوره این رویداد ملی در تاریخ ۵ الی ۱۰ آذرماه، همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) در شهرستان مهر خبر داد.

مریدی در تشریح ساختار این همایش که در قالب ۶ محور اصلی و با تکیه بر سوابق علمی درخشان برگزار می‌شود، گفت‌: ما پیش از این هفت دوره همایش علمی را برگزار کرده‌ایم که شامل محورهای نهج‌البلاغه، قرآن و عترت و رساله الحقوق بود، یک دوره صحیفه سجادیه بود و امسال برای دومین بار، محور تخصصی صحیفه سجادیه امام سجاد (ع) را در دستور کار قرار داده‌ایم.

مریدی ادامه داد: محور دوم، جایزه ادبی ریحانه است که امسال دهمین دوره آن را برگزار خواهیم کرد و فراخوان آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.

به گفته وی سومین محور همایش ریحانه النبی امسال، جشن های مردمی کوثر می باشد، که دوره دهم خود را در پیش دارد و به مدت ۵ شب در ایام میلاد سراسر نور حضرت زهرا(س) برگزار می شود.

دبیر همایش ریحانه النبی(س) با اشاره به بخش‌های نوآوری در این دوره گفت: در کنار بخش‌هایی که در گذشته برگزار شد، نظیر دهمین جایزه ادبی ریحانه، نمایشگاه صنایع دستی ریحانه و جشن‌ های مردمی کوثر، امسال دو محور جدید و جذاب را برای نخستین بار معرفی کرده‌ایم؛ یکی «جشنواره بومی‌سرایی» که با هدف ارج نهادن به گویش‌ها و لهجه‌های متنوع ایران برگزار می‌شود و دیگری «جشنواره خوشنویسی اشعار ریحانه» است که به‌زودی فراخوان رسمی آن منتشر خواهد شد.

مریدی تاکید کرد: این همایش ۵ روزه در مرکز اسلامی فاطمیه شهر مهر در استان فارس برگزار می‌گردد و در کنار محورهای علمی و ادبی، پنجمین نمایشگاه صنایع دستی و هنر سنتی ریحانه نیز به عنوان ششمین محور همایش امسال میزبان هنرمندان خواهد بود.





 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در ایران همزمان با احتمال وقوع «سوپر النینو»

کارشناسان نسبت به وقوع پدیده سوپر النینو و احتمال بارش‌های سیل‌آسا در فلات ایران هشدار صادر کرده و اعلام کرده‌اند که در این زمینه دستگاه‌ها آماده باشند.

 خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟
۲۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

خداحافظی با بازار بزن و دررو / دستور دادستان تهران «حیات‌خلوت» خودروسازان را ویران می‌کند؟

در حالی که مردم در آتش قیمت‌های کاذب و بدعهدی‌های بی‌پایان خودروسازان می‌سوزند، دستور قاطع دادستان تهران برای نظارت آنلاین، پرده از یک واقعیت تلخ برمی‌دارد.

 ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایجاد صندوقی برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از جنگ

مدیرعامل بانک مسکن گفت: با توجه به آسیب‌هایی که در جریان جنگ اخیر به بخشی از واحدهای مسکونی وارد شده، پیشنهاد ایجاد صندوق سرمایه‌گذاری بازسازی مسکن را مطرح کرده‌ایم تا بتوان از ظرفیت بازار سرمایه برای بازسازی این واحدها استفاده کرد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.