قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۳۵ ساعت قبل

قیمت نفت افزایش یافت

برنا_گروه اقتصادی؛ قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، به دلیل نگرانی‌ها در مورد ادامه تبعات تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران که عرضه از منطقه کلیدی ت...
 قیمت نفت افزایش یافت

قیمت آتی نفت خام برنت برای تحویل در اکتبر، ۲۶ سنت یا ۰.۲۸ درصد افزایش یافت و به ۹۱ دلار و ۸۷ سنت در هر بشکه رسید، در حالی که قیمت آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در سپتامبر، ۱۷ سنت افزایش یافت و به ۸۶ دلار در هر بشکه رسید. قرارداد فعال‌تر وست تگزاس اینترمدیت برای اکتبر، ۱۲ سنت یا ۰.۱۳ درصد افزایش یافت و به ۸۹ دلار و ۹۱ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت روز پنجشنبه برای پنجمین جلسه متوالی افزایش یافتند و روز چهارشنبه به بالاترین حد خود از ۲۴ ژوئیه رسیدند. قرارداد وست تگزاس اینترمدیت برای سپتامبر، اواخر روز پنجشنبه منقضی می‌شود.

هیرویوکی کیکوکاوا، استراتژیست ارشد شرکت سرمایه‌گذاری نیسان سکیوریتیز گفت: «با توجه به عدم قطعیت در مورد مذاکرات صلح و تنش‌های مربوط به خاورمیانه، احتمالا بازار روند صعودی تدریجی خود را حفظ خواهد کرد.»

طبق آخرین داده‌های کشتیرانی، ترافیک کشتیرانی از طریق تنگه هرمز روز چهارشنبه نسبت به روز قبل تغییری نکرده است، زیرا مذاکرات برای پایان دادن به جنگ میان آمریکا و ایران به نتیجه نرسیده است. داده‌های کپلر نشان داد که تنها شش کشتی حامل کالا روز سه‌شنبه از تنگه هرمز عبور کردند که نسبت به ۹ کشتی در روز قبل کاهش یافته و از میانگین روزانه ۱۰ روزه یعنی ۱۱ کشتی کمتر است.

پیش از حمله غیرقانونی که در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) علیه ایران آغاز شد، محموله‌هایی معادل حدود یک پنجم مصرف جهانی از طریق این آبراه منتقل می‌شد، در حالی که جریان‌های فعلی بسیار کمتر از سطوح قبل از جنگ هستند.

این جنگ همچنین بر عرضه سوخت‌های پالایش‌شده تاثیر گذاشته و موجودی‌ها را با نفت خام کمتری که در دسترس پالایشگاه‌ها قرار دارد، کاهش داده است.

بر اساس گزارش رویترز، اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که ذخایر سوخت تقطیری آمریکا از جمله دیزل و نفت کوره، هفته گذشته برای سومین هفته متوالی کاهش یافت. با این حال، موجودی نفت خام در هفته منتهی به ۱۴ اوت، ۴.۴ میلیون بشکه افزایش یافت، در حالی که پیش‌بینی می‌شد ۶۰۰ هزار بشکه کاهش یابد.





 گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گرمای اروپا به فوتبال هم رحم نکرد

وقتی گرما می‌تواند چمن یک ورزشگاه بزرگ را خراب کند، با جان فوتبالیست چه می‌کند؟ حالا تصور کنید گرما با آدم‌هایی که نه زمین چمن مجهز دارند، نه ورزشگاه مدرن، نه سیستم خنک‌کننده و نه توان مالی برای فرار از گرما چه می‌کند.

 بازگشت کابوس راکون‌سیتی؛ حضور هیولای نمادین Resident Evil در ریبوت زک کرگر تایید شد
۲ ساعت قبل / سایت سلام سینما

بازگشت کابوس راکون‌سیتی؛ حضور هیولای نمادین Resident Evil در ریبوت زک کرگر تایید شد

تصاویر و ویدیوهای تبلیغاتی جدید از ریبوت سینمایی Resident Evil نشان می‌دهد که زک کرگر دست‌کم یکی از مشهورترین و هراس‌انگیزترین هیولاهای این فرنچایز، یعنی سگ‌های آلوده به ویروس تی را با طراحی دگرگون‌شده و وحشتناک‌تری به پرده نقره‌ای بازگردانده است.

 هیدتاکا میازاکی: بازی The Duskbloods هیچ‌گونه ارتباطی با Bloodborne ندارد
۳۷ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

هیدتاکا میازاکی: بازی The Duskbloods هیچ‌گونه ارتباطی با Bloodborne ندارد

بازی The Duskbloods به عنوان جدیدترین اثر استودیوی FromSoftware، به دلیل شباهت‌های بصری به بازی Bloodborne و همچنین وجود کلمه Blood در عنوان خود، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. اما هیدتاکا میازاکی، مدیر خلاقیت استودیو، اعلام کرده که هیچ ارتباطی بین این دو بازی وجود ندارد.

 قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است
۴۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف پس از سفر به عراق: نظم منطقه‌ای در حال تغییر است

رئیس مجلس شورای اسلامی فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق را حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه توصیف کرد و گفت: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند.

 آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند
۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

آسیب‌پذیری بحرانی مایکروسافت در سرویس هویتی؛ مهاجمان قبلاً سوءاستفاده کرده‌اند

مایکروسافت از شناسایی و رفع یک آسیب‌پذیری بحرانی با امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ در سرویس ابری Entra ID خبر داد؛ نقصی که امکان اجرای کد از راه دور را برای مهاجم غیرمجاز

 ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه کاهش اختلاف و نزاع، فضای امن و سالمی برای رشد جوامع فراهم می‌کند، گفت: اگر اختلاف کاهش یافت راه برای شکوفایی علمی، توسعه جامعه بشری و آراستگی همراه می‌شود.