قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

صدور ۴۹ مجوز جدید رسانه‌ای در کرمان

برنا - گروه استان‌ها: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان از فعالیت ۵۷۵ رسانه مکتوب و الکترونیک در این استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال ۴۹ مجوز جدید...
 صدور ۴۹ مجوز جدید رسانه‌ای در کرمان
به گزارش خبرگزاری برنا؛ حسین اسحاقی در آیین پاسداشت روز خبرنگار با عنوان «روایت وفاق و همدلی» که در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد، با خیرمقدم به استاندار کرمان، مسئولان و مهمانان حاضر در این مراسم، گزارشی از وضعیت رسانه‌های استان ارائه کرد.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۵۷۵ رسانه مکتوب و الکترونیک در استان کرمان فعال است، افزود: این تعداد شامل ۲۰۸ نشریه مکتوب، ۲۸۳ پایگاه خبری و ۸۴ رسانه الکترونیکی و غیربرخط است که از این میان ۴۵۵ رسانه متعلق به حوزه استان و ۱۲۰ رسانه مربوط به جنوب کرمان می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به صدور ۴۹ مجوز جدید برای رسانه‌ها در سال جاری، تصریح کرد: این آمار نشان‌دهنده رشد کمی رسانه‌ها به‌ویژه در حوزه پایگاه‌های خبری و رسانه‌های الکترونیک است. 

وی تاکید کرد: در کنار توسعه کمی، تلاش داریم به سمت ارتقای کیفیت، حرفه‌ای‌تر شدن فعالیت‌های رسانه‌ای، حمایت از خبرنگاران و تقویت نقش رسانه در توسعه استان حرکت کنیم.

اسحاقی به حوزه آگهی‌های دولتی اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۲ هزار و ۴۲۲ آگهی دولتی و ثبتی استان در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده که با سه هزار و ۸۴۴ نوبت چاپ همراه بوده است. 

وی مجموع گردش مالی آگهی‌های استان در سال جاری را تاکنون ۱۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این میزان در سال گذشته ۳۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: افرادی که امشب، صحبت می‌کنند، با قرعه‌کشی انتخاب شدند و نمایندگان پنج تشکل صنفی استان شامل خانه مطبوعات استان کرمان، خانه مطبوعات جنوب استان، بسیج رسانه استان، انجمن صنفی مدیران رسانه‌های استان و کانون روزنامه‌نگاران استان کرمان نیز به بیان دیدگاه‌های خود می‌پردازند.

اسحاقی با تبریک روز خبرنگار و قدردانی از رسانه‌ها به‌ویژه نقش‌آفرینی در جنگ تحمیلی سوم، بر جایگاه و نقش مؤثر آنها در توسعه استان تاکید کرد و گفت: رسانه‌ها در تبیین مسائل، ظرفیت‌ها، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های استان نقش مهمی بر عهده دارند.

وی تاکید کرد: تلاش می‌کنیم با برقراری و حفظ ارتباط پویا و تعامل سازنده میان رسانه‌ها، مسئولان و جامعه، زمینه فعالیت حرفه‌ای‌تر خبرنگاران و نقش‌آفرینی مؤثرتر آنان را فراهم کنیم.

انتهای پیام



 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

 نظم جدید منطقه بدون دخالت بیگانگان

نظم جدید منطقه بدون دخالت بیگانگان

رئیس مجلس عراق: خروج نیرو‌های امریکایی از عراق قریب‌الوقوع است

 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

عدم محدودیت ایمیدرو برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ معادن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: این سازمان با هدف توسعه معادن در نقاط مختلف کشور به ویژه استان‌های با ظرفیت معدنی بالا، هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها ندارد.

 عکس: نایب‌قهرمانی جوانان فرنگی‌کار ایران در جهان

عکس: نایب‌قهرمانی جوانان فرنگی‌کار ایران در جهان

تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان در اسلواکی، با کسب یک مدال طلا و چهار مدال برنز، عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد.

 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 تغییر رنگ بورس از سرخ به سبز

تغییر رنگ بورس از سرخ به سبز

بورس تهران در معاملات روز گذشته یکی از متفاوت‌ترین روزهای صعودی خود را پشت سر گذاشت؛ روزی که شاخص کل در دقایق ابتدایی با افت 85هزارواحدی تا محدوده 5‌میلیون و 862هزار واحد عقب نشست، اما در ادامه با تقویت تقاضا نه ‌تنها تمام افت خود را جبران کرد، بلکه در پایان معاملات در محدوده مثبت ایستاد. این بازگشت در شرایطی رخ داد که شاخص کل در نزدیکی مرز روانی 6‌میلیون واحد با افزایش عرضه مواجه شده است. با این حال، مهم‌ترین پیام معاملات دیروز را باید در رفتار بازار در کف روزانه جست‌وجو کرد؛ جایی که ورود خریداران اجازه نداد فشار فروش اولیه به افتی پایدار تبدیل شود.

 پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

پیشنهاد اردوغان برای کاهش تنش میان ایران و آمریکا

آرمان امروز : دفتر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه پس از مکالمه تلفنی بین اردوغان و سانای تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: رئیس‌جمهور اردوغان اظهار داشت که تنها راه‌حل اختلاف بین ایران و آمریکا از طریق مذاکره است و ما به عنوان ترکیه، از تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح و ثبات پایدار [ ]