قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران: رسانه‌ها می‌توانند در بهبود تصمیم‌های مدیریتی اثرگذار باشند

برنا - گروه استانها : مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها در جامعه گفت: خبرنگاران با انعکاس دقیق مسائل و نقد سازنده، می‌توانند به اص...
 مدیرکل ورزش و جوانان مازندران: رسانه‌ها می‌توانند در بهبود تصمیم‌های مدیریتی اثرگذار باشند

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، نشست صمیمی حسین بریمانی، مدیرکل ورزش و جوانان استان، معاونان این اداره کل و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، روز شنبه ۲۴ مردادماه و همزمان با گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد.

بریمانی در این نشست با اشاره به پیوند عمیق ورزش با سلامت و نشاط اجتماعی اظهار کرد: ورزش را نباید صرفاً در کسب مدال و قهرمانی خلاصه کرد؛ چراکه توسعه ورزش عمومی نقش مهمی در افزایش شادابی، سلامت و پویایی جامعه دارد.

وی با اشاره به جایگاه رسانه در حوزه مدیریت و توسعه ورزش افزود: خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای با اطلاع‌رسانی صحیح، مطالبه‌گری و ارائه نقدهای سازنده می‌توانند در اصلاح تصمیم‌ها و عملکرد مدیران نقش مؤثری ایفا کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران همچنین به ظرفیت مدیریتی استان در عرصه ورزش کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پنج مدیر فدراسیون‌های ورزشی کشور از استان مازندران هستند که این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای نیروی انسانی استان در حوزه مدیریت ورزش است.

 بریمانی با اشاره به عملکرد اداره کل ورزش و جوانان مازندران در دوره مدیریتی خود بیان کرد: از ابتدای آغاز مسئولیت تلاش شد اقدامات انجام‌شده به شکل مؤثر و نتیجه‌بخش دنبال شود.

 کسب رتبه نخست اداره‌کل ورزش و جوانان مازندران در کشور، یکی از مطالبات چندین ساله استان بود که برای نخستین‌بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی محقق شد و این موفقیت حاصل تلاش مجموعه معاونت‌ها، هیأت‌های ورزشی، ورزشکاران، مربیان و سایر فعالان ورزش استان است.

وی با بیان اینکه ۸۹۲ مکان ورزشی در مازندران وجود دارد، افزود: طی ماه‌های اخیر پروژه‌های عمرانی مختلفی در شهرها و روستاهای استان به بهره‌برداری رسیده و روند توسعه زیرساخت‌های ورزشی همچنان ادامه دارد.

 مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ادامه داد: ۳۵ پروژه ورزشی سرپوشیده و روباز در استان در حال اجراست که برای تکمیل آنها به حدود ۴۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 بریمانی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام‌شده در حوزه جوانان پرداخت و گفت: اداره کل ورزش و جوانان، دستگاه محوری استان در حوزه جوانان است و در حال حاضر ۶۹ سازمان مردم‌نهاد دارای مجوز در این بخش فعالیت می‌کنند که از ابتدای سال جاری نیز ۱۳ سمن جدید راه‌اندازی شده است.

 وی افزود: حدود ۶۷ مرکز مشاوره ویژه جوانان در استان فعال است و تاکنون ۳ هزار جلسه مشاوره رایگان برای جوانان برگزار شده است.

 بریمانی با اشاره به حمایت از تشکیل خانواده اظهار کرد: سال گذشته ۴ هزار و ۴۶۴ نفر در استان موفق به دریافت تسهیلات ازدواج شدند. همچنین در زمینه آموزش و اشتغال جوانان نیز با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای اقدامات مختلفی در حال پیگیری است و مازندران در راه‌اندازی قرارگاه رمضان نیز از استان‌های پیشرو بوده است.

وی درباره پروژه سالن سنگ‌نوردی آمل نیز گفت: این پروژه هم‌اکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون حدود ۱۷ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است؛

 برای تکمیل این طرح نیز به ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز داریم. مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با تشریح برنامه‌های توسعه زیرساخت‌های ورزشی در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: تجهیز و راه‌اندازی خانه‌های ورزش در روستاهای فاقد سالن ورزشی در دستور کار قرار دارد و تاکنون ۱۴۸ خانه ورزش در سطح استان تجهیز شده است.

 وی ادامه داد: ۵۹۰ مکان ورزشی در روستاهای مازندران وجود دارد و اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی در مناطق بالادست استان نیز با مشارکت دستگاه‌های اجرایی دنبال می‌شود.

بریمانی در ادامه با اشاره به ظرفیت مازندران در ورزش قهرمانی گفت: استان در سال جاری میزبان رویدادهای بین‌المللی مختلفی از جمله مسابقات ارتش‌های جهان بوده و ۵۰ اردوی تیم‌های ملی نیز در مازندران برگزار شده است.

 وی با اشاره به پیش رو بودن بازی‌های آسیایی ژاپن اظهار امیدواری کرد: ورزشکاران مازندرانی در این رقابت‌ها نیز بتوانند با کسب نتایج درخشان، ظرفیت بالای ورزش استان را به نمایش بگذارند.

 مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در پایان از حمایت خیرین ورزشی استان قدردانی کرد و گفت: خیرین ورزش نقش قابل توجهی در اجرای پروژه‌ها، توسعه فضاهای ورزشی و ارتقای زیرساخت‌های ورزش مازندران دارند. در پایان این نشست نیز با حضور مدیرکل و مسئولان اداره کل ورزش و جوانان مازندران، از خبرنگاران، عکاسان و فعالان رسانه‌ای استان به پاس تلاش‌های آنان در حوزه اطلاع‌رسانی و انعکاس اخبار ورزش و جوانان تجلیل شد.

انتهای پیام 



۲۴ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

ترافیک نیمه سنگین در محورهای اصلی مازندران؛ محدودیت یکطرفه از بعد از ظهر

جهان صنعت نیوز،  سرهنگ هادی عبادی وضعیت تردد در سه شریان حیاتی این استان شمالی را تشریح کرد.

وی با اشاره به جریان روان اما نیمه سنگین ترافیک در مسیرهای خروجی کندوان، هراز و سوادکوه، افزود: ورودی این محورها به‌صورت مقطعی با حجم بالایی از خودروها مواجه است.

به گفته سرهنگ عبادی، در حال حاضر محدودیت ترافیکی یکطرفه در این مسیرها اعمال نشده، اما پیش‌بینی می‌شود این اقدام برای تسهیل تردد در ساعات پس از ظهر امروز به اجرا درآید.

فرمانده پلیس راه مازندران در ادامه با اشاره به شرایط جوی، وضعیت آب‌وهوا در محورهای مواصلاتی استان را ابری و بارانی توصیف کرد و از رانندگان خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، از هرگونه استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی خودداری کنند.

وی یاداور شد با توجه به سفرهای پایان هفته، فشار ترافیکی بر شبکه جادهای مازندران افزایش یافته و پلیس راه آمادگی کامل برای مدیریت شرایط را دارد.

ایسنا مسکن برچسب هاآزادراه تهران شمال ترافیک جاده چالوس

شناسه : 606867

لینک کوتاه : لینک کپی شد


۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

حمله گسترده مگس میوه به باغات مرکبات مازندران/هشدار قرمز جهاد کشاورزی

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد: بر اساس آخرین داده‌های ایستگاه‌های پیش‌آگاهی و پایش‌های میدانی، جمعیت آفت مگس میوه مدیترانه‌ای در باغات مرکبات استان به طور چشمگیری افزایش یافته و به آستانه خسارت اقتصادی رسیده است.

به گزارش ایرنا، بر این اساس، روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با صدور هشدار سطح قرمز، از همه باغداران خواست تا نسبت به مبارزه فوری با این آفت اقدام کنند.

طبق این اطلاعیه، ارقام نارنگی زودرس و پیش‌رس بیشترین حساسیت را به این آفت داشته و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه، خسارت جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

دستورالعمل فوری برای باغداران به این شرح است:

انجام عملیات مبارزه به روش «کاور اسپری» (مه‌پاشی سراسری) در اسرع وقت. سمپاشی حتماً در ساعات خنک روز (اوایل صبح یا هنگام غروب) انجام شود تا بیشترین اثرگذاری را داشته باشد. توصیه تخصصی

استفاده از طعمه‌های جلب‌کننده پروتئینی (هیدرولیزات پروتئین) همراه با حشره‌کش‌های مجاز و تأییدشده توسط کارشناسان حفظ نباتات الزامی است. رعایت دقیق دوره کارنس (فاصله زمانی تا برداشت) و استفاده از تجهیزات ایمنی فردی در حین سمپاشی ضروری است.

باغداران برای دریافت مشاوره تخصصی، اطلاع از روش‌های مبارزه و لیست سموم مجاز، می‌توانند به مراکز خدمات کشاورزی شهرستان یا مدیریت جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه کنند.

طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر وقتی نوشیدن آب مرگبار می شود؛ چه زمانی آب برای بدن خطرناک است؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟ تماشاخانه چیتگر؛ رد یک جنایت عجیب میان درختان / درخت‌ها قبل از مرگ زخمی شده بودند حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / ببینید گرگان چه چیزی را از دست داد؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران


۱ ساعت قبل / سایت برترینها

هشدار فوری در مازندران؛ از رودخانه‌ها فاصله بگیرید

ایرنا: مدیرکل هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که بارش رگبار و وقوع رعدوبرق احتمال جاری شدن روان‌آب و سیلاب‌ در ارتفاعات استان طی ۲۴ ساعت آینده محتمل است و شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند.

هوشنگ بهزادی روز جمعه در گزارشی به خبرنگاران از صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۷ برای دامنه ها و ارتفاعات استان مازندران، به ویژه نیمه شرقی، خبر داد و اظهار داشت: این ناپایداری همرفتی از صبح امروز فعال شده و پیامدهایی همچون رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق، آبگرفتگی محلی، روانآب، پرآب شدن رودخانه ها، کاهش دید، ریزش سنگ و لغزندگی جاده ها را به همراه دارد.

وی با تأکید بر جدی گرفتن این هشدار، اظهار کرد: شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و هنگام تردد در جاده ها و محورهای کوهستانی احتیاط لازم را به عمل آورند.

او افزود: با توجه به احتمال وقوع صاعقه، هرگونه فعالیت گردشگری و کوهنوردی در این بازه زمانی ممنوع است و از هم استانی ها خواستاریم سایر اقدامات پیشگیرانه را نیز مد نظر قرار دهند.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است.




 عبور نفتکش‌های خیالی ترامپ از تنگه هرمز زیر ذره بین | پشت پرده اختلاف میان روایت سیاسی واشنگتن و داده‌های میدانی | هزینه سنگین عبور از مسیرهای ناامن
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

عبور نفتکش‌های خیالی ترامپ از تنگه هرمز زیر ذره بین | پشت پرده اختلاف میان روایت سیاسی واشنگتن و داده‌های میدانی | هزینه سنگین عبور از مسیرهای ناامن

اقتصادنیوز:دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازارها روی آورده‌است.

 تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود
۴۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود

رئیس جمهور گفت: تأمین برق صنایع باید با اولویت حفظ تولید و اشتغال دنبال شود زیرا توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مختلفی بر معیشت...

 قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات هفته جاری اعلام شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲۶ مرداد تا اول شهریور ۱۴۰۵) را تعیین کرد.

 اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

اورگوئه: در صورت ورود نتانیاهو به کشور مسلما بازداشت می‌شود

معاون وزیر خارجه اورگوئه اعلام کرد اگر نخست وزیر اسرائیل به اورگوئه سفر کند او را حتما بازداشت می‌کنیم.

 فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد
۵۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فاطمی: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است/ هنوز فکر می‌کنند فصل انتخابات است/ دشمن در مذاکره هم چیزی به دست نخواهد آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۱۰ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...