قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

هرگونه بی‌توجهی به حقوق خبرنگاران، بی‌احترامی به میراث شهدای قلم است

برنا - گروه استانها- در دنیای خبر، کسانی هستند که با جوهر قلم خود، تاریخ را می‌نویسند و کسانی هستند که با خون خود، حقیقت را رقم می‌زنند. عبدالغفور مصطفایی، خ...
 هرگونه بی‌توجهی به حقوق خبرنگاران، بی‌احترامی به میراث شهدای قلم است

در ادامه، گفتگوی خبرنگار خبرگزاری برنا با این خبرنگار پیشکسوت و پرتلاش می‌خوانیم.

 از آغاز مسیر تا لرزش دست در روز رحلت امام
مصطفایی با نگاهی به عقب و مرور ۴۷ سال فعالیت خود، با تأکید بر اینکه از ابتدای انقلاب تاکنون همواره در عرصه قلم حضور داشته، یکی از دشوارترین و تکان‌دهنده‌ترین لحظات زندگی حرفه‌ای خود را دوران رحلت امام خمینی (ره) دانست. 
وی با بیان این نکته که «در آن روزهای سخت، حتی دستم برای نوشتن می‌لرزید»، نشان داد که خبرنگاری تنها یک شغل نیست، بلکه پیوند عمیقی با روحیات و درک اجتماعی فرد دارد.

روایتگری در جبهه؛ از همراهی با شهید آوینی تا شکوه کربلای ۵
 مصطفایی تنها در اتاق‌های تحریر نبوده، بلکه بخشی از تاریخ جنگ را در جبهه‌ها رقم زده است.
 وی با اشاره به حضور در دوران دفاع مقدس، خاطره همکاری با فعالیت شهید مرتضی آوینی را بازگو کرد. مصطفایی می‌گوید: در دوران برنامه "روایت فتح"، من در خدمت شهید آوینی بودم. وظیفه من مصاحبه با سرداران و نیروها در مناطق عملیاتی با استفاده از دستگاه واک‌من بود. پس از انجام مصاحبه، مطالب را پیاده‌سازی کرده و برای برنامه ایشان می‌فرستادم تا در قالب نریشن و خبر برای برنامه‌ها تنظیم کنند.

وی همچنین به شرکت در چندین عملیات در جبهه‌های غرب و جنوب اشاره کرد و تأکید کرد که نقطه اوج و افتخارترین دوران حضور نظامی ایشان، عملیات کربلای ۵ بود؛ همان جایی که ایشان افتخار جانبازی را به دست آورد و ترکش‌های آن دوران، هنوز هم گواهی بر آن ایام است.

بیشتر بخوانید گرامیداشت روز خبرنگار

چالش اصلی: امنیت شغلی؛ زخمی که با خود به گور می‌برم
در بخشی از این گفتگو، بحث به سمت مشکلات ساختاری خبرنگاران کشیده شد.

مصطفایی با نگاهی فیلسوفانه و تلخ به وضعیت فعلی، اعلام کرد که بزرگترین معضل خبرنگاران، برخلاف تصور عموم، تنها مسائل مالی نیست، بلکه «عدم امنیت شغلی» است.

وی با بیان این مطلب که «خبرنگار شغلی بدون امنیت ندارد»، هشدار داد که تنها با یک تهمت بی‌مدرک و بدون سند، می‌تواند تمام دارایی و اعتبار حرفه‌ای خود را از دست بدهد. 





 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 ضرورت پرهیز از نگاه افراط و تفریطی به کنوانسیون خزر | آخرین خبر

ضرورت پرهیز از نگاه افراط و تفریطی به کنوانسیون خزر | آخرین خبر

ایران/متن پیش رو در ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست آرمینا آرم-پژوهشگر ارشد «ایراس»| بحث درباره وضعیت حقوقی دریای کاسپین و جایگاه ایران در این پهنه آبی موضوعی نیست که به تحولات امروز محدود باشد؛ بلکه سال‌هاست یکی از مباحث مهم حقوقی، سیاسی و راهبردی در روابط میان پنج کشور

 صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

صیادمنش در 20 دقیقه اروپا را به‌هم ریخت!

یک پاس گل و لحظاتی بعد هم یک گل تماشایی شروع توفانی ستاره ایرانی در بازی اروپاییِ امشب برای لخ پوزنان بود.

 ببینید | راه رفتن دوباره پس از ۱۰ سال به کمک رباتیک

ببینید | راه رفتن دوباره پس از ۱۰ سال به کمک رباتیک

دختر پس از ۱۰ سال، برای نخستین‌بار با کمک یک اسکلت بیرونی رباتیک توانست راه برود؛ لحظه‌ای که شادی او را به همراه داشت./خبرفوری

 تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

تأکید بر مدیریت مصرف و افزایش بهره وری انرژی در صنایع/ لزوم نقش آفرینی بیشتر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی مصرف بهینه انرژی

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جلوگیری از وقفه در چرخه تولید، صیانت از اشتغال و تداوم فعالیت واحدهای صنعتی را از اولویت‌های کشور دانست و در عین حال خواستار توجه به محدودیت‌های شبکه و حمایت از تلاش شبانه‌روزی کارکنان صنعت برق برای مدیریت ناترازی و تأمین برق بخش‌های مختلف شد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.