قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

سلطانی: کرمان به استان رویداد محور در ورزش تبدیل شده است

برنا - گروه استان‌ها: سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان، با اشاره به میزبانی موفق در جام تختی گفت: با حمایت استاندار محترم و همه دستگاه‌های اجرایی مر...
 سلطانی: کرمان به استان رویداد محور در ورزش تبدیل شده است

به گزارش خبرگزاری برنا؛ حجت سلطانی در شورای تربیت بدنی و ورزش استان که در سالن شهید مرتضوی استانداری کرمان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری مسابقات قهرمانی جهان کونگ‌فو توآ در بهمن‌ماه امسال همزمان با تشکیل مجمع جهانی این رشته نیز در کرمان، میزبانی مسابقات آزاد رینگی کیک بوکسینگ قهرمانی کشور، میزبانی مسابقات استعداد‌های برتر در تیراندازی با کمان از مهم رویداد‌های پیش ورزش استان می‌باشد.

وی با اشاره به مسابقات کونگ فو افزود: این مسابقات در سال‌های گذشته در کشور‌های مختلف برگزار شده و حدود ۳۰ کشور در آن حضور داشته‌اند و امسال نیز با توجه به شرایط موجود، پیش‌بینی می‌شود دست‌کم ۱۵ نفر از نمایندگان فدراسیون‌های مختلف کونگ‌فو در این رویداد حضور پیدا کنند.

یک رشته ایرانی در قاب جهانی

سلطانی با اشاره به جایگاه کونگ‌فو توآ در میان رشته‌های رزمی گفت: این رشته از معدود رشته‌هایی است که بر پایه یک ورزش ایرانی بنیان گذاشته شده و در سطح جهان به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه نامه فدراسیون برای استاندار کرمان ارسال و پروپوزال برگزاری این رویداد نیز آماده شده است، افزود: در صورت موافقت شورای ورزش استان، موضوع میزبانی کرمان در بهمن‌ماه دنبال خواهد شد.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در ادامه با اشاره به میزبانی استان از اردو‌های تیم‌های ملی اظهار کرد: اردوی تیم ملی کاراته در کرمان در حال برگزاری است و اردو‌های تیم ملی دوچرخه‌سواری و فوتبال نابینایان نیز در استان در حال برگزاری است.

کرمان، در مسیر میزبانی‌های بزرگ ورزشی

سلطانی همچنین از واگذاری میزبانی جشنواره استعداد‌های برتر تیراندازی با کمان به کرمان خبر داد و گفت: این رقابت‌ها مهرماه برگزار می‌شود و استان کرمان با توجه به ظرفیت‌های موجود در این رشته، به‌ویژه در بخش معلولان، توان‌یابان و جانبازان، آماده میزبانی این رویداد است.

وی از برگزاری مسابقات کاراته، فریزبی و بک‌گمون نیز خبر داد و افزود: پیشنهاد برگزاری جشنواره ورزش‌های بیلیاردی نیز مطرح شده و در جلسات آینده جزئیات آن بررسی خواهد شد.

رویای پیاده‌روی ۱۵۰ هزارنفری در کرمان

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان از برنامه‌ریزی برای برگزاری یک همایش بزرگ پیاده‌روی خانوادگی با حضور حدود ۱۵۰ هزار نفر در شهر کرمان خبر داد و اظهار کرد: استان کرمان از نظر تعداد برنامه‌های ورزش همگانی رتبه نخست کشور را دارد و تلاش می‌کنیم یک همایش بسیار بزرگ را در شهر کرمان برگزار کنیم.

سلطانی همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات کیک‌بوکسینگ از اول شهریورماه گفت: این رقابت‌ها بزرگ‌ترین مسابقات کیک‌بوکسینگ در این سطح است که تاکنون در کشور برگزار شده و برای نخستین‌بار با چنین گستره‌ای در کرمان برگزار خواهد شد.

وی تأکید کرد: برگزاری این رویداد‌ها در کنار میزبانی‌های ملی و بین‌المللی، ظرفیت‌های ورزشی کرمان را بیش از گذشته در سطح کشور و عرصه‌های جهانی معرفی خواهد کرد.

در دومین جلسه شورای تربیت بدنی و ورزش استان در سال ۴۰۵، همتی رییس هیات کونگ فو، صنعتی رییس هیات انجمن‌های ورزش‌های رزمی، خانم کردستانی عضو هیات رییسه هیات تیراندازی با کمان، رستگاری مدیرعامل باشگاه مقاومت، شاهرخی به نمایندگی از ورزشکاران، مربیان و داوران اعزامی به مسابقات ناگویا و همچنین به مناسبت روز خبرنگار پاینده از جامعه رسانه‌ای استان به ایراد سخن پرداختند.

انتهای پیام



۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه بر احیای مسابقات بین‌المللی شطرنج جام طاق‌بستان

عزتی با بیان اینکه این مسابقات از رویدادهای مهم ورزشی استان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت این رقابت‌ها، برنامه‌ریزی شده تا با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان رایزنی‌هایی انجام شود تا امکان برگزاری دوباره آن فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه خطاب به رئیس هیات شطرنج کرمانشاه، مجموعه‌ای از توصیه‌های اجرایی را مطرح کرد و گفت: فعال‌سازی شهرستان‌ها، افزایش آمار ورزشکاران سازمان‌یافته، برگزاری دوره‌های آموزشی داوری و مربیگری و میزبانی مسابقات مختلف باید در دستور کار هیات قرار گیرد.

او تأکید کرد که توسعه فعالیت‌های هیات شطرنج در سطح استان و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و رقابتی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه این رشته در کرمانشاه داشته باشد.

***تأکید دبیر فدراسیون شطرنج بر جایگاه کرمانشاه در شطرنج کشور 

در جریان برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست هیأت شطرنج استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، سعید پیرملکی دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به روند رو‌به‌رشد این رشته در کرمانشاه طی سال‌های اخیر گفت: کرمانشاه ثابت کرده که یکی از قطب‌های شطرنج ایران است. 

پیرملکی با بیان اینکه فدراسیون نگاه ویژه‌ای به توسعه شطرنج در غرب کشور دارد، افزود: برای قهرمان‌پروری در استان‌های غربی، روی کرمانشاه حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. او همچنین به ابقای دوباره داریوش کرمی در سمت ریاست هیأت شطرنج استان اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حضور ایشان، روند پیشرفت شطرنج کرمانشاه سرعت بیشتری بگیرد.

دبیر فدراسیون در پایان بر لزوم همدلی و همکاری خانواده شطرنج کرمانشاه تأکید کرد و گفت: خانواده شطرنج باید دست به دست هم دهند و به این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز همراه خواهد بود تا استعدادهای این رشته در استان شکوفا شوند.


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

میزبانی کرمان در مسابقات کیک‌بوکسینگ کشور با حضور ۲ هزار ورزشکار

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت سلطانی سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات آزاد رینگی کیک‌بوکسینگ قهرمانی کشور از اول شهريور ماه و همزمان با هفته دولت امسال، در دو بخش بانوان و آقایان با حضور ۲ هزار ورزشکار در کرمان برگزار خواهد شد.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی ویژه‌ای از جمله زیارت قبور شهدا و بازدید از بنا‌های تاریخی کرمان برای میهمانان این رویداد‌ها تدارک دیده شده است تا بیشترین بهره از حضور ورزشکاران سایر استان‌ها حاصل شود.

سلطانی از میزبانی کرمان در رویداد‌های متعدد ورزشی در سطح ملی و بین‌المللی خبر داد و برگزاری این رویداد‌ها را فرصتی برای توسعه اقتصادی، گردشگری و نشاط اجتماعی در این استان ارزیابی کرد.

در ادامه حتما بخوانید بانوی کمالشهری مدال برنز رقابت‌های وردکاپ کیک‌بوکسینگ ترکیه را کسب کرد

وی اعلام کرد: این مسابقات در سالن فجر کرمان برگزار خواهد شد و مشکلات زیرساختی این سالن با تجربه موفق برگزاری مسابقات کشتی جام بین‌المللی تختی رفع شده است.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان با تأکید بر مسئولیت اجتماعی مجموعه ورزش در شرایط اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، افزود: هدف ما ایجاد امید در جامعه و مقابله با تبلیغات سوء دشمنان است.

وی گفت: اولویت ما اجرای برنامه‌هایی است که در حوزه اجتماعی و اقتصاد تأثیرگذار باشند و زیرساخت‌های گردشگری این استان از جمله هتل‌ها، خانه‌های بوم‌گردی و اصناف بتوانند از حضور مسافران بهره‌مند شوند.

سلطانی از درخواست میزبانی کرمان برای مسابقات کونگ‌فو در بهمن‌ماه، میزبانی اردوی تیم ملی کاراته، المپیک بازی‌های فکری، استعدادیابی شمشیربازی و المپیاد استعداد‌های برتر تیراندازی با کمان خبر داد و افزود: وزارت ورزش و جوانان امسال تغییر عمده‌ای در المپیاد استعداد‌های برتر ایجاد و آن را در ۱۲ رشته المپیکی مدال‌آور متمرکز کرده است که کرمان میزبانی رشته تیراندازی با کمان را بر عهده دارد.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کرمان با اشاره به حضور حدود ۲۰ ورزشکار کرمانی در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی ناگویا، اعلام کرد: لازم است در رشته‌های ژیمناستیک و دوومیدانی که سابقه مدال‌آوری نداشته‌ایم، بتوانیم مدال خوش‌رنگی کسب کنیم.

سپس مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی مقاومت کرمان نیز در این نشست با اشاره به آغاز مسابقات رشته‌های رزمی کیک بوکسینگ از اول شهریور ماه، گفت: مراسم افتتاحیه باشکوهی با حضور مسئولان کشوری و لشکری برگزار خواهد شد و رویکرد ما تجلیل از شهدای ورزشکار و شهدای اقتدار است.

احسان رستگاری‌نژاد، رویکرد اصلی این باشگاه را ورزش قهرمانی، حرفه‌ای و اخلاق‌مداری دانست و افزود: هرچه در توان ما بود برای برگزاری مطلوب مسابقات کیک بوکسینگ در کرمان انجام داده‌ایم و به نیاز‌های لجستیکی پاسخ گفته‌ایم.

وی درباره دغدغه ورزشکاران حرفه‌ای در زمینه خدمت سربازی، بر اجرای طرح «سرباز قهرمان» تأکید کرد و گفت: ورزشکاران مشمول در تیم‌های باشگاه مقاومت، خدمت سربازی خود را عاشقانه انجام خواهند داد.




 جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

برخورد بقایای موشک فالکون ۹ متعلق به شرکت فضایی ایلان ماسک، با سطح ماه، دهانه‌ای ۱۸ متری بر جای گذاشت.

 پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است
۵ ساعت قبل / سایت جماران

پیروزی سریع بر ایران محقق نشد؛ نارضایتی متحدان عرب آمریکا از ترامپ افزایش یافته است

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی از افزایش نارضایتی دولت‌های عرب حاشیه خلیج فارس از سیاست دونالد ترامپ در قبال ایران خبر داده و نوشته است: متحدان منطقه‌ای واشنگتن که برخی از آنها در ابتدای جنگ تصور می‌کردند یک پیروزی سریع و قاطع می‌تواند به سودشان تمام شود، اکنون پس از ماه‌ها درگیری، تداوم حملات موشکی و پهپادی و بسته‌ماندن تنگه هرمز، بیش از گذشته نسبت به راهبرد آمریکا و توان ترامپ برای پایان دادن دیپلماتیک به بحران تردید دارند.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۵ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.

 سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سهامداران عدالت بخوانند؛ مبلغ احتمالی سود ۱۴۰۵ برای هر سبد اعلام شد

جزییات مبلغ و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت
۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تنش دیپلماتیک ایران و لبنان شدت گرفت؛ وزیر خارجه لبنان از «دخالت تهران» گفت

وزیر امور خارجه لبنان با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مدعی شد که ادامه حضور سفیر ایران در بیروت با یک تصمیم حاکمیتی و قطعی در تعارض است و بازگشت روابط به مسیر طبیعی را منوط به پایان مداخله تهران و تمکین به مقررات دیپلماتیک دانست.