قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۴۶ ساعت قبل

حسین‌زاده؛ ۱۰ دقیقه و یک دبل تاریخی!

برنا - گروه ورزشی: امیرحسین حسین‌زاده با دبل مقابل سپاهان، در فاصله ۱۰ دقیقه ورق بازی را برگرداند و تعداد گل‌هایش با پیراهن تراکتور را به ۴۰ رساند.
 حسین‌زاده؛ ۱۰ دقیقه و یک دبل تاریخی!

به گزارش برنا، تراکتور در شبی که سپاهان بخش قابل توجهی از بازی را با مالکیت توپ دنبال می‌کرد، با استفاده از کیفیت فردی و انتقال سریع از دفاع به حمله، توانست نتیجه را به سود خود تغییر دهد؛ جایی که امیرحسین حسین‌زاده نقش اول این اتفاق بود.

سپاهان تا دقایق پایانی برای باز کردن دروازه تراکتور تلاش می‌کرد، اما در دقیقه ۸۳ حسین‌زاده با یک شوت ناگهانی از پشت محوطه جریمه، سیدحسین حسینی را غافلگیر کرد. ضربه شماره ۹۹ تراکتور اگرچه از قدرت بالایی برخوردار نبود اما با واکنش ناموفق دروازه‌بان سپاهان همراه شد و از بین دستان او وارد دروازه شد تا تراکتور در مقطعی حساس به گل برسد.

سپاهان پس از این گل برای جبران جلو کشید و همین مسئله فضای مناسبی برای ضدحمله در اختیار تراکتور قرار داد. در یکی از همین حملات، توپ‌گیری بازیکنان تراکتور با پاس دقیق تیبور هلیلوویچ همراه شد و حسین‌زاده از میانه زمین حرکت خود را آغاز کرد. مهاجم تراکتور پس از ورود به موقعیت تک‌به‌تک با حسینی، با خونسردی توپ را از کنار دروازه‌بان سپاهان عبور داد و در دقیقه ۹۳ گل دوم خود و تیمش را به ثمر رساند.

حسین‌زاده با این دبل، علاوه بر تعیین سرنوشت یکی از مهم‌ترین بازی‌های هفته، به یک رکورد شخصی نیز رسید. این دو گل، شمار گل‌های او با پیراهن تراکتور را به ۴۰ رساند؛ آماری که در ۱۰۴ مسابقه به ثبت رسیده است. از این تعداد، ۲۹ گل در لیگ برتر، ۱۰ گل در رقابت‌های آسیایی و یک گل در سوپرجام به ثمر رسیده است.

ستاره ملی‌پوش تراکتور حالا یکی از مهم‌ترین مهره‌های هجومی تیمش محسوب می‌شود؛ بازیکنی که مقابل سپاهان نشان داد حتی در مسابقه‌ای که تیمش از نظر مالکیت تحت فشار قرار دارد، می‌تواند با کیفیت فردی و استفاده از کوچک‌ترین فضاها جریان بازی را تغییر دهد.

انتهای پیام/



۲۷ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

حکم نهایی سربازی بیرانوند صادر شد/ خداحافظی اجباری با تراکتور از مهرماه

صفحه اقتصاد -

وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند پس از سال‌ها گمانه‌زنی، اکنون وارد مرحله تعیین‌کننده‌ای شده است. سردار زاهدی، معاون نظام وظیفه عمومی، اعلام کرده که این دروازه‌بان از مهرماه ۱۴۰۵ وارد دوره سربازی خواهد شد.

بر اساس توضیحات پیشین سازمان نظام وظیفه، بیرانوند پس از پایان سنوات تحصیلی، دیگر امکان ادامه تحصیل برای به تعویق انداختن خدمت سربازی را نداشته و مهلت قانونی او برای تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه نیز به پایان رسیده است.

این موضوع برای تراکتور اهمیت ویژه‌ای دارد؛ چرا که بیرانوند یکی از مهره‌های اصلی این تیم محسوب می‌شود و آغاز خدمت سربازی او می‌تواند شرایط فنی و نقل‌وانتقالاتی تراکتور را تحت تأثیر قرار دهد. پیش‌تر نیز گزارش‌هایی درباره احتمال انتقال این دروازه‌بان به یکی از تیم‌های نظامی مطرح شده بود.

در نتیجه، با اعلام جدید معاون نظام وظیفه عمومی، ادامه فعالیت بیرانوند در تراکتور پس از آغاز خدمت سربازی با محدودیت قانونی مواجه خواهد شد و آینده فوتبالی او در ماه‌های پیش‌رو به محل توجه فوتبال ایران تبدیل شده است.

  مطالعه بیشتر: بمب نقل‌وانتقالات تراکتور؛ جانشین بیرانوند رسماً قرمز پوشید منبع: ایسنا اخبار مرتبط circle برنامه زمانبندی مسابقات تیم ملی فوتبال دختران نوجوان اعلام شد circle واکنش باشگاه پرسپولیس در مورد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در پرونده بیرانوند circle پیروزی پرونده بیرانوند در مقابل پرسپولیس circle واکنش رئیس فیفا به بازی حماسی ایران و مصر پیشنهاد سردبیر circle تغییر محاسبات دشمنان در برابر توان دفاعی ملت ایران circle تحلیل بازار ارز امروز ۳۰ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه ۳۱ مرداد circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟


۵۱ دقیقه قبل / سایت برترینها

استقلال از کری‌خوانی برای سپاهان پشیمان شد!

برترین‌ها: پس از انتشار توییتی از سوی رسانه رسمی استقلال که با یادآوری گل دقایق پایانی اسماعیل قلی‌زاده در دیدار فصل گذشته مقابل سپاهان، حال‌وهوایی کری‌خوانانه پیدا کرده بود، به نظر می‌رسد این باشگاه خیلی زود تصمیم گرفت فضا را از حالت تقابل خارج کند.

استقلال در توییت بعدی تصویری از علی تاجرنیا در کنار مدیرعامل سپاهان منتشر کرد و نوشت: «به استقبال از حریف محترم و بااحترام در سوپرکلاسیکوی فوتبال ایران.»

به این ترتیب، آبی‌ها با انتشار پیام دوم تلاش کردند از شکل‌گیری کدورت و افزایش کری‌خوانی میان دو باشگاه جلوگیری کنند و بار دیگر بر روابط خوب استقلال و سپاهان تأکید داشته باشند.

این اتفاق در فاصله کوتاه تا دیدار حساس دو تیم، نشان می‌دهد استقلال ترجیح داده فضای مسابقه را در عین رقابت، همراه با احترام میان دو باشگاه نگه دارد؛ به‌خصوص اینکه روابط مدیریتی میان استقلال و سپاهان در سال‌های اخیر همواره مناسب بوده است.

حالا باید دید این تغییر لحن رسانه‌ای استقلال، در آستانه سوپرکلاسیکوی فوتبال ایران، چه واکنشی از سوی سپاهانی‌ها به همراه خواهد داشت.




 سازمان ملل دومین رای‌گیری غیررسمی را در رقابت برای جانشینی گوترش برگزار کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سازمان ملل دومین رای‌گیری غیررسمی را در رقابت برای جانشینی گوترش برگزار کرد

شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز جمعه دومین رای‌گیری آزمایشی و غیرالزام‌آور خود را در تلاش برای بررسی میزان حمایت از نامزدها برای جانشینی «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل برگزار کرد.

 قالیباف: تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق به امضا رسید
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: تفاهم‌نامه‌ای مفصل میان ایران و عراق به امضا رسید

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کش...

 گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان

وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند
۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

ویدیو / داود محمدنیا، دیپلمات وقت ایران در دفتر نیویورک: مذاکره‌کنندگان آن زمان از تصمیم روسیه و چین برای عدم وتوی قطعنامه‌های تحریمی علیه ایران یکه خوردند

داود محمدنیا عضو ارشد تیم مذاکره کننده برجام و مشاور وزیر خارجه در دوره ظریف در گفت‌و‌گو با «انتخاب» بیان کرد: نمی خواهم بگویم تهران از رای مثبت روسیه و چین...

 معرفی رشته‌ فلسفه و الهیات: از دانشگاه تا بازار کار و آینده شغلی | جاب ویژن
۳۲ دقیقه قبل / سایت جابویژن

معرفی رشته‌ فلسفه و الهیات: از دانشگاه تا بازار کار و آینده شغلی | جاب ویژن

رشته فلسفه و رشته الهیات و معارف را بشناسید؛ تفاوت‌ ها، دروس، بازار کار و حقوق بر اساس آمار جاب‌ ویژن برای انتخاب رشته آگاهانه.

 معاون وزیر دفاع: قبل از جنگ امکانات دفاعی و نظامی خود را از مکان‌ها و گلوگاه‌ها جابه‌جا کرده بودیم؛ دشمن به کاهدان زد/گفتگوی وزیر خارجه عمان و عراقچی درباره شرایط ازسرگیری مذاکرات/المانیتور به نقل از مقامات عمانی: از مواضع ترامپ متحیریم؛ او می‌خواهد برای شکست در جنگ قربانی پیدا بکند/ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی هشدار داده که ایران ممکن است در یک حمله غافلگیرانه، با پهپاد به کالیفرنیا حمله کند
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

معاون وزیر دفاع: قبل از جنگ امکانات دفاعی و نظامی خود را از مکان‌ها و گلوگاه‌ها جابه‌جا کرده بودیم؛ دشمن به کاهدان زد/گفتگوی وزیر خارجه عمان و عراقچی درباره شرایط ازسرگیری مذاکرات/المانیتور به نقل از مقامات عمانی: از مواضع ترامپ متحیریم؛ او می‌خواهد برای شکست در جنگ قربانی پیدا بکند/ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی هشدار داده که ایران ممکن است در یک حمله غافلگیرانه، با پهپاد به کالیفرنیا حمله کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...