قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

قطر دشمن جدید ماست | مقاماتی وجود دارند که تحت تأثیر قطر قرار گرفته‌اند

نفتالی بنت گفت: در اسرائیل پژوهشگرانی، تأثیرگذارانی و شاید مقاماتی وجود دارند که تحت تأثیر قطر قرار گرفته‌اند. 
 قطر دشمن جدید ماست | مقاماتی وجود دارند که تحت تأثیر قطر قرار گرفته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی ادامه داد: من در دولت آینده تعیین خواهم کرد که قطر را به عنوان دشمن تعریف کنیم و از همه رهبران و همه احزاب می‌خواهم که متحد شوند."

بنت گفت: چگونه می‌توانیم بر آنها پیروز شویم اگر آنها را اینگونه تعریف نکنیم؟"

کد خبر 1057491



 بیانیه مصر، قطر و ترکیه علیه رژیم صهیونیستی
۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

بیانیه مصر، قطر و ترکیه علیه رژیم صهیونیستی

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره مصر، قطر و ترکیه با صدور بیانیه ای مشترک اعلام کردند که تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را به شدت محکوم می‌کنند.

در این بیانیه آمده است تشدید حملات اسرائیل تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در مرحله حساس کنونی از بین می‌ برد.

کشورهای مذکور بر ضرورت اجرای تعهدات رژیم صهیونیستی بر پایه توافق آتش بس غزه تاکید کردند.

آنها اضافه کردند که باید از هر اقدامی در جهت تضعیف آتش بس غزه یا تشدید تنش‌ها جلوگیری کرد.



 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه
۱۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه

جوان آنلاین: مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که به شهید و زخمی شدن غیرنظامیان منجر شده است، به‌شدت محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، این سه کشور در این بیانیه نگرانی عمیق خود را نسبت به نقض‌های مستمر در نوار غزه ابراز و تأکید کردند: «تشدید حملات اسرائیل، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در مرحله‌ای حساس تضعیف می‌کند.»

در ادامه این بیانیه بر ضرورت اجرای تمامی تعهدات اسرائیل بر اساس توافق آتش‌بس در غزه تأکید شده است.

سه کشور مذکور همچنین بر ضرورت خودداری از هرگونه اقدامی که بتواند آتش‌بس در غزه را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

مصر، قطر و ترکیه همچنین با اشاره به پیامد‌های ویرانگر تجاوزات ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در منطقه، بار دیگر از جامعه بین‌المللی و «شورای صلح» تحت رهبری دونالد ترامپ خواستند اقدامات لازم را برای تضمین پایبندی به آتش‌بس و اجرای قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل انجام دهند.

این سه کشور همچنین خواستار اعمال فشار موثر و کارآمد برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ها شدند.



 پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو
۱۷ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

پاکستان میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟/ بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است
۲۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

قطر: تلاش ما بر ادامه میانجیگری بین ایران و آمریکا متمرکز است

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر گفت: تلاش‌های قطر در حال حاضر بر ادامه میانجیگری میان واشنگتن و تهران متمرکز است.

بر اساس این گزارش،‌ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود افزود: آزادی فعالیت ناوبری دریایی باید بدون دخالت هیچ کشوری تضمین شود.

وی بدون اشاره به بدعهدی‌های آمریکا در مسیر مذاکرات با ایران و همچنین نادیده گرفتن همکاری کشورش و سایر کشورهای عربی با متجاوزان در حمله به ایران اظهار داشت: انتظار داریم طرف ایرانی به مسئولیت‌های خود عمل و با کشورهای منطقه همکاری کند.

وزیر خارجه قطر همچنین تصریح کرد: اگر اروپا علاقه ‌ای به کاهش تنش‌ها در منطقه نداشته باشد، پیامدهای آن بر همه تاثیر خواهد گذاشت.



 تأکید مصر و قطر بر پایبندی کامل به توافق آتش‌بس غزه
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تأکید مصر و قطر بر پایبندی کامل به توافق آتش‌بس غزه

ایران آنلاین:

مصر و قطر بار دیگر بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به تعهدات خود در چارچوب طرح پیشنهادی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا برای پایان جنگ در نوار غزه تاکید کردند.

به گزارش ایرنا، این موضوع در دیدار عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهوری مصر و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر در مصر مطرح شد. در این دیدار، مصطفی مدبولی نخست‌وزیر مصر، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه و حسن رشاد رئیس سازمان اطلاعات مصر نیز حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، قاهره و آنکارا بر ضرورت پایبندی همه طرف‌ها به اجرای تعهدات برای پایان دادن به جنگ، با هدف ایجاد ثبات تاکید کردند. همچنین در این نشست، بر ضرورت افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و تسریع در آغاز روند بازسازی این منطقه تاکید شد.

دو طرف توافق کردند هماهنگی میان مصر و قطر درباره اجرای توافق آتش‌بس و پایان جنگ در غزه ادامه یابد و همکاری‌های مشترک برای حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای تقویت شود.
 

توپ اکنون در زمین رژیم اسرائیل است
 

بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر تصریح کرد، میان میانجیگران آتش‌بس در غزه شامل مصر، قطر و ترکیه، هماهنگی کاملی درباره اجرای توافق وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه «توپ اکنون در زمین اسرائیل است»، افزود، تمرکز باید بر اجرای نقشه راه شورای صلح درباره آتش‌بس غزه باشد.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان با نقض آتش‌بس به حملات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و شمار زیادی را به شهادت رسانده است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد، بنیامین نتانیاهو با ورود نیروهای بین المللی ثبات‌بخش به غزه موافقت نکرده است. این دفتر افزود: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد.

در همین حال، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق غزه، در بیانیه‌ای اعلام کرد، مقامات …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!
سایت تابناک

موضع‌گیری عجیب وزیر خارجه جولانی علیه اسرائیل!

وزیر خارجه رژیم جولانی بدون هیچ واکنش تندی نسبت به تجاوزات رژیم اسرائیل، از اشتیاق خود برای مذاکره سخن گفت.
 پرادعای تنها در جنگ با ایران
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.
 حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت دیدارنیوز

حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.
 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ
 به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید | ضربه نهایی وارد شد؛ فارن افرز: دیگر کسی در منطقه به آمریکا اعتماد ندارد

نشریه آمریکایی فارن افرز در مقاله‌ای به قلم استاد علوم سیاسی دانشگاه جرج واشنگتن تأکید کرده است که ایران با بستن تنگة هرمز و نابودی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه نظم امنیتی آمریکا محور را در غرب آسیا نابود کرد و نشان داد که کشورهای منطقه دیگر برای امنیت خود نباید به آمریکا اعتماد کنند.