قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

مرگ دردناک ملیکا به خاطر نبودن پادزهر | فقط یک سرم به دخترم تزریق کردند!

پدر دختر ۱۳ ساله‌ای که به دلیل عقرب‌گزیدگی جان خود را از دست داد، گفت که نبود پادزهر در مرکز درمانی باعث مرگ دخترش شد.
 مرگ دردناک ملیکا به خاطر نبودن پادزهر | فقط یک سرم به دخترم تزریق کردند!

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، اهالی سیستان و بلوچستان و روستاهایش سال‌هاست با قصه پرغصه مرگ با نیش مار و عقرب زندگی می‌کنند؛ کودکان و حتی بزرگسالانی که به‌راحتی قربانی نیش عقرب‌های جرار می‌شوند و کسی پاسخگوی مرگ آنها نیست. این بار نوبت ملیکا همت‌زاده بود که نیش عقرب جانش را بگیرد تا نامش به لیست کودکانی اضافه شود که فرصت نکردند به سنین جوانی برسند.

آن‌طور که پدر ملیکا (سعید همت‌زاده) توضیح می‌دهد، صبح روز حادثه ملیکا در خانه عمه‌اش بود که متوجه نیش موجودی روی بدنش می‌شود: وقتی به خانه برگشت، موضوع را برای من تعریف کرد، اما هیچ‌کدام ما نمی‌دانستیم چه موجودی ملیکا را نیش زده.

به گفته همت‌زاده، با اینکه در روستای محل سکونتش مرکز جامع سلامت وجود دارد، این مرکز به‌ دلیل نبود پزشک تعطیل شده است.

پدر ملیکا که نگران سلامت دخترش بود، او را به بخش بنت که ۲۰ کیلومتر با روستای محل زندگیش فاصله دارد، انتقال داد تا اقدامات درمانی لازم روی او انجام شود. روز جمعه بود و به گفته همت‌زاده، نه آنتن تلفن وجود داشت و نه اینترنت. …




 اخبار جدید

 مهار شکار در بوزین و مرخیل
۱۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

مهار شکار در بوزین و مرخیل

یگان حفاظت محیط‌زیست کرمانشاه ۷ متخلف شکار را در منطقه حفاظت‌شده بوزین و مرخیل قبل از هرگونه اقدام غیرقانونی شناسایی و بازداشت کردند.

 تولید هفت نمونه از ۱۱ واکسن سبد واکسیناسیون اجباری کشور
۱۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تولید هفت نمونه از ۱۱ واکسن سبد واکسیناسیون اجباری کشور

رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: تولید هفت واکسن از ۱۱ واکسن سبد واکسیناسیون اجباری کشور، بیانگر جایگاه، ظرفیت و توان علمی و فنی موسسه رازی در حوزه سلامت کشور است.

 فیلم لحظه حمله با قمه و شمشیر به مغازه مرد جوان در رباط‌کریم/اگر آنجا بودم زنده نمی‌ماندم! + گفتگو
۲۸ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم لحظه حمله با قمه و شمشیر به مغازه مرد جوان در رباط‌کریم/اگر آنجا بودم زنده نمی‌ماندم! + گفتگو

حوادث رکنا:ماجرا از یک اختلاف شروع شد، اما خیلی زود رنگ خشونت گرفت؛ قمه و شمشیر به مغازه رسید و بعد، پای تهدید به خانه هم باز شد.در ادامه گفتگو با شاکی این پرونده را در رکنا بخوانید

 ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال/ مه‌گرفتگی در ارتفاعات محورهای شمالی
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

ترافیک سنگین در جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال/ مه‌گرفتگی در ارتفاعات محورهای شمالی

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در بخش‌هایی از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال خبر داد و گفت: محورهای چالوس و فیروزکوه در ارتفاعات با مه‌گرفتگی مواجه هستند و در برخی محورهای گلستان نیز بارش پراکنده باران گزارش شده است.

 میگنا - چرا گوشی هوشمند جای خاطره‌سازی خانوادگی را گرفته است؟!
۲ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا گوشی هوشمند جای خاطره‌سازی خانوادگی را گرفته است؟!

یک روانشناس با اشاره به کمرنگ‌شدن حضور واقعی اعضای خانواده در دورهمی‌ها، گفت: بحران امروز خانواده‌ها کمبود ارتباط نیست، بلکه کمبود «توجه کامل» است و استفاده نادرست از موبایل که می‌تواند افراد نزدیک را از نظر عاطفی و ارتباطی از یکدیگر دور کند.

 فال روزانه ماه تولد؛ جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

فال روزانه ماه تولد؛ جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵

فال روزانه براساس ماه‌های تولد را می‌خوانید.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026