قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

اسناد و برنامه دشمن را ببینید؛ انتقاد شدید از مسئولان و هشدار درباره کشف حجاب | اگر بدانند، دست برمی‌دارند!

«باید پرسید مسئولان محترم و همه کسانی که دست و زبان و توانی برای مقابله با پدیده ناهنجار کشف حجاب دارند، نه فقط در پاسخ به جوانانی که در این تور فریب افتاده‌اند، بلکه برای روز واپسین چه پاسخ پذیرفتنی و قابل قبولی در چنته دارند؟!»
 اسناد و برنامه دشمن را ببینید؛ انتقاد شدید از مسئولان و هشدار درباره کشف حجاب | اگر بدانند، دست برمی‌دارند!

به گزارش همشهری آنلاین، حسین شریعتمداری مدیر مسئول کیهان در یادداشتی با عنوان « اگر بدانند، دست برمی‌دارند!» نوشت:

۱- ابتدا به این چند نمونه که فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست، نگاهی بیندازید؛

مارتین ایندیک، دیپلمات آمریکایی، متخصص سیاست خارجی آمریکا و سفیر سابق آمریکا در اسرائیل: دیگر وقت آن نیست که برای مقابله با ایران، دانشجویان را به خیابان‌ها بکشانیم؛ بلکه باید چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق می‌توان نظام اسلامی ایران را سرنگون کرد.

میشل هوئلیک نویسنده اسلام‌ستیز فرانسوی: جنگ بر ضد اسلام‌گرایی، با کشتن مسلمانان فایده‌ای ندارد، فقط با فاسد کردن آن‌ها می‌توان به پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان‌، دامن‌های کوتاه فرو بریزیم.

دیوید کیو، مامور سابق سیا: مهم‌ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی، تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم.

یکی از مشاورین و جاسوسان کاخ سفید: اگر ما بتوانیم این روسری را از خانم‌های ایرانی بگیریم و زنان ایرانی را به خیابان‌ها بکشانیم در نهایت، زنان ایرانی دیگر فرصتی برای تربیت فرزندانشان ندارند! آن‌وقت چیزی از اسلام و انقلاب در ایران باقی نخواهد ماند!

بنیامین نتانیاهو در گزارشی به کمیته اصلاح دولتی آمریکا: آمریکا می‌تواند با پخش سریال‌هایی که افراد زیباروی جوان را در وضعیت‌های متنوعی از برهنگی نشان می‌دهند و زندگی‌های فریبنده و مادی‌گرایانه دارند و رابطه‌های بی‌قید جنسی برقرار می‌کنند یک انقلاب را علیه حکومت ایران به راه اندازد.

کنت دمارانش، رئیس سابق جاسوسی فرانسه در اظهاراتی به ریگان رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: شما نمی‌توانید با یک عقیده به وسیله‌ تانک و هواپیما مبارزه کنید. شما باید با هر عقیده‌ای به وسیله عقیده بجنگید. این‌بار دشمن ما مذهب است.

«فرانتس فانون» در کتاب «الجزایر و مسئله حجاب» می‌نویسد: «هنوز رؤیای رام کردن جامعه الجزایری به کمک زنان بی‌حجاب که شریک جرم اشغالگرند، بیرون نرفته است. هربار که زن الجزایری کشف حجاب می‌کند، در واقع، به این معناست که الجزایر انکار وجود خویش را از جانب اشغالگر پذیرفته است».

دکتر مایکل جونز نویسنده کتاب «انقلاب جنسی و کنترل سیاسی» نسبت به نقشه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) علیه حجاب زنان ایرانی هشدار می‌دهد که: «ماجرای بی‌حجابی در ایران، نقشه سازمان سیا در ایران است» و تاکید می‌کند که: «من به خانم‌ها در ایران می‌گویم اگر یک قدم عقب بروید، و تأکید می‌کنم اگر حجاب را بردارید و درگیر کودتای سازمان‌ سیا شوید، چه اتفاقی می‌افتد. آنها مصمم به ویران کردن کشور شما هستند. من از آینده می‌گویم».

علاوه ‌بر شواهد یاد شده که فقط اندکی از بسیارهاست، اسناد فراوانی که از سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان بیرونی به دست آمده و اعتراف شمار قابل توجهی از عوامل بازداشت‌شده و... به وضوح حکایت از آن دارند که کشف حجاب و گسترش بی‌بند و باری بخش برنامه‌ریزی شده‌ای از جنگ ترکیبی علیه ایران اسلامی و مردم شریف و پاکباخته آن است. بخوانید!

۲- پیش از این و هنگامی که لایحه حجاب و عفاف مطرح شده و از دستگاه قضائی به دولت و از دولت به مجلس رفت، نوشته بودیم که اساساً مطرح شدن این لایحه مشکوک است و سرویس‌های اطلاعاتی دشمن با بهره‌گیری از عوامل داخلی خود مسئولان محترم کشورمان را فریب داده‌اند و در یادداشتی با ارائه چند دلیل و سند تاکید کرده بودیم که این لایحه نه فقط مانع کشف حجاب نیست، بلکه گسترش این پدیده عفت‌سوز را نیز به دنبال دارد. بعد از آن یادداشت، برخی از مسئولان و نمایندگان مجلس به نگارنده اعتراض کردند که چرا مسئولان را به فریب‌خوردگی متهم می‌کنی؟!

ولی چند روز بعد، رهبر معظم و شهید انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام بر ساختگی و تحمیلی بودن چالش حجاب تاکید کرده و می‌فرمایند: «‌کسانی نشستند و نقشه کشیدند و برنامه‌ریزی کردند که حجاب بشود یک مسئله در کشورمان. در حالی که چنین مسئله‌ای در کشور وجود نداشت. مردم داشتند زندگی می‌کردند با شکل‌های مختلف‌». حضرت ایشان در ادامه بر شرعی و قانونی بودن حکم حجاب و ضرورت رعایت آن تاکید کرده و با اشاره به کانون بیرونی کشف حجاب و لزوم درک این نکته فرمودند: «‌امروز [‌دشمنان] روی مسئله برداشتن حجاب بانوان تلاش می‌کنند ولی این اول کار است. هدف این نیست. هدف دشمن آن است که وضع کشور را برگردانند به وضعیت قبل از انقلاب‌...». (دقیقاً همان مقصودی که برخی از دشمنان با صراحت بر آن تاکید داشته‌اند و به آن اشاره شد).

۳- همین جا باید اذعان کرد که بیشتر زنان و دختران کشف حجاب‌کننده افراد پاکدلی هستند که از عمق ماجرا بی‌خبرند. به قول حکیمانه حضرت آقای شهیدمان: «‌کشف حجاب،حرام شرعی و حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است. خیلی از کسانی که کشف‌حجاب می‌کنند نمی‌دانند این را، اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند می‌کنند چه کسانی هستند، قطعاً نمی‌کنند، من می‌دانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دینند، اهل تضرّعند، اهل ماه رمضانند، اهل ‌گریه و دعایند، [منتها] توجّه ندارند که چه کسی پشت این سیاستِ رفعِ حجاب و مبارزه‌ با حجاب است. جاسوس‌های دشمن، دستگاه‌های جاسوسی دشمن، دنبال این قضیّه هستند.اگر بدانند، حتماً نمی‌کنند».

این واقعیت را در حضور افرادی از این طیف در اجتماعات مردمی و حماسی این روزها، نظیر حماسه تشییع امام شهید و تجمعات شبانه مردم نیز به وضوح می‌توان دید.‌ گریان در سوگ آقای شهید، رجزخوان علیه آمریکا و اسرائیل و...

۴- و بالاخره، اگر حفظ حجاب، یک واجب الهی و نص قانونی است -که هست- و اگر کشف حجاب، پدیده‌ای خانمانسوز و برهم زننده اساس خانه و خانواده است -که چنین است-‌ و اگر این پدیده پلشت، زندگی عفیفانه جوانان این مرز و بوم را به تباهی می‌کشاند -که می‌کشاند- و اگر این طرح فریب، با صرف هزینه‌های کلان و به کارگیری همه توان از سوی دشمنان اسلام و انقلاب و بدخواهان مردم شریف ایران به میدان آورده شده است -که اسناد فراوانی از حضور دشمن در پس آن حکایت می‌کند- نجات این طیف از زنان و دختران که بازهم به قول رهبر شهید انقلاب «‌دختران خود ما هستند» وظیفه قطعی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

از این روی باید پرسید مسئولان محترم و همه کسانی که دست و زبان و توانی برای مقابله با این پدیده ناهنجار دارند، نه فقط در پاسخ به جوانانی که در این تور فریب افتاده‌اند، بلکه برای روز واپسین چه پاسخ پذیرفتنی و قابل قبولی در چنته دارند؟! کد خبر 1060767



۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

رهبر شهید انقلاب، مقاومت را به جریانی پویا و زنده تبدیل کرد | ملت ایران مرد و مردانه تا خونخواهی قائد شهید در اجتماعات خواهند ایستاد

به گزارش شهرآرانیوز؛  آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس، ظهر امروز (۳۰ مرداد ۱۴۰۵) در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: همه شما برادران و خواهران و خودم را به تقوای الهی سفارش می‌کنم. در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، مراسم و یادبود چهلمین روز تدفین امام شهید مظلوم ما در این کشور برگزار شد.

وی افزود: چهل روز از دفن امام ما گذشت. معمولاً افرادی که به رحمت خدا می‌روند، بعد از چهلم، برای داغ‌دیدگان مسائل تا اندازه‌ای تسکین پیدا می‌کند؛ فقدان را می‌پذیرند و هجران را قبول می‌کنند و عزیزشان در زیر خاک قرار گرفته است، اما برای مردم داغ‌دیده ما نسبت به این امام شهید مظلوم، این مسئله قابل اجرا و تحقق نیست.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: کیست که آقا را فراموش کند و کیست که یادش برود؟ کدام دل است که در این داغ جان‌سوز آرام بگیرد؟ حتی بعد از چهلمین روز تدفین، سه چهار ماه بدن، بی‌غسل و بی‌کفن روی زمین ماند و بعد او را به خاک سپردند. چهل روز هم گذشت، اما هنوز آقا در دل‌های ما و در مغز‌های ما وجود دارد و آتش داغش از درون ما شعله‌ور است.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: این آتش به یاد انتقام و خون‌خواهی مظلومانه این امام شهید مظلوم است که با این مظلومیت، با عزیزانش به شهادت رسید و صحنه‌ای از صحنه‌های کربلا را در این شهادت برای مردم ما مجسم کرد. این فراموش‌شدنی نیست و از یادرفتنی نیست. رهبر شهید؛ حقیقتی فراموش‌نشدنی در دل ملت

وی خاطرنشان کرد: مخصوصاً انسان وقتی می‌نشیند و فکر می‌کند که ما چه چیزی را از دست دادیم، از ما چه گرفتند؟ چه کسی بود؟ چه چیزی بود؟ چه کسی را از ما گرفتند؟ مردم ما این حقیقت را از دست دادند؛ این واقعیت از دست ما رفت.

امام جمعه مشهد مقدس گفت: چه کسی بود؟ چقدر بصیرت بود، چقدر ارزش بود، چقدر مقام بود، چه ثروت پاکی از طهارت، علم، تقوا و دیانت بود که این‌گونه در عمرش مقابل ما درخشید؛ با درخشش خود ما را ساخت و با نور تابناکش ما را بیدار و هشیار کرد، خواب را از چشمان مردم ما ربود، هم دشمن را به ما شناساند و هم حرکت در مقابل دشمن را به ما آموخت و دشمن‌ستیزی را به ما یاد داد.

وی بیان کرد: چه کسی بود این آقا؟ با توجه به ابعاد شخصیتی این امام مظلوم شهید، بعد از این چهل روز که بدن نازنینش را زیر خاک دفن کردیم و روی قبرش داریم پروانه‌وار می‌چرخیم، شناخت عمیقی از این آقا برای ما قابل توجه است.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: اولاً امام شهید مظلوم ما عمر انقلابی‌اش از عمر انقلاب بیشتر بود. عمر انقلاب، اگر ما از ابتدای نهضت امام حساب کنیم، تقریباً قریب ۵۲ یا ۵۳ سال است، اما عمر انقلابی مقام معظم رهبری شهید ۷۲ یا ۷۳ سال بود. آغاز حرکت انقلابی از دیدار با نواب صفوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: در سن ۱۴ سالگی ایشان با مرحوم نواب صفوی در مشهد ملاقات و دیدار کردند، در حالی که ۱۴ سال بیشتر سن مبارکشان نبود. فرمودند: بنا بود نواب در مدرسه سلیمان‌خان سخنرانی کنند. من خودم را آنجا رساندم. آخر سخنرانی مرحوم نواب که تمام شد، جمعیت مقابل او می‌رفتند. من هم با جمعیت مقابل او رفتم. یک نگاه تند و تیزی نواب به صورت من کرد و گفت: «احسنت، آقازاده کوچک که آمد.»

وی ادامه داد: ایشان می‌فرمودند فردا قرار بود مرحوم نواب در مدرسه نواب سخنرانی کند. ما به مدرسه نواب رفتیم. مدرسه را فرش کرده بودند و آماده تشریف‌فرمایی ایشان بودند. سر وعده نیامدند و گفتند ایشان در مهدیه مرحوم حاجی عابدزاده سخنرانی دارند و سخنرانی طول کشیده است.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: ایشان گفتند ما با یک دسته از طلبه‌ها راه افتادیم به طرف مهدیه تا به استقبال مرحوم نواب برویم و به ایشان برسیم. فرمودند: وسط راه، من مرحوم نواب را دیدم که جلوی جمعیت بود و اطرافش را جمعیت فداییان اسلام گرفته بودند.

وی بیان کرد: در مسیر، به کسی برخورد می‌کرد که کراوات به گردنش زده بود، به او می‌گفت: «برادر، این بند را دشمن به گردن تو آویخته است؛ این بند را از گردن خودت باز کن.» به کسی می‌رسید که کلاه شاپو بر سر داشت، می‌گفت: «برادر، این کلاه را دشمن بر سر تو گذاشته است؛ تو خودت این کلاه را بردار.» جرقه انقلاب اسلامی در دل رهبر شهید

امام جمعه مشهد مقدس گفت: ایشان می‌فرمودند وقتی نواب این جمله را می‌گفت، آدم کراوات خودش را باز می‌کرد، مچاله می‌کرد و در جیبش می‌گذاشت؛ کلاه شاپو را از سرش برمی‌داشت، مچاله می‌کرد و کنار می‌انداخت یا آن را در جیبش می‌گذاشت. تا این اندازه تحت تأثیر نفوذ کلام نواب قرار می‌گرفت.

وی افزود: فرمودند این نواب با این نفوذ کلام، در من اثری گذاشت که جرقه انقلاب اسلامی را در من روشن کرد. عین عبارتی که می‌فرمودند این بود: «همان وقت جرقه‌های انگیزش انقلاب اسلامی به وسیله نواب صفوی در من به وجود آمد» و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را مرحوم نواب در دل ما روشن کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: ایشان از آن روز، در سن ۱۴ سالگی، به عنوان یک شخصیت انقلابی وارد حرکت شد و در مسیر طلبگی با ایده انقلاب اسلامی حرکت کرد؛ چراکه مرحوم نواب تمام ادعایش این بود که حاکمیت کشور باید به دست مقام ولایت باشد و جز حاکمیت ولایت، حاکمیت دیگری را قبول نداریم.

وی خاطرنشان کرد: این منطق، مقام معظم رهبری را در مسیر انقلاب اسلامی راه انداخت؛ به‌گونه‌ای که در تمام زندگی، با در اختیار داشتن استعدادی فوق‌العاده و درخشان، فعالیت‌های علمی و تحصیلی خود را در مسیر انقلاب به راه انداختند. جایگاه علمی و ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: به‌گونه‌ای بود که ایشان زمانی که رهبر انقلاب شدند، یک علامه بودند؛ یعنی از هر فنی خدمت ایشان صحبت می‌شد، ایشان مشغول صحبت می‌شدند و مطلب می‌گفتند. در هر موردی که پیش می‌آمد، ایشان سخن می‌گفتند.

وی افزود: افرادی که خدمت ایشان می‌رسیدند، در تمام مسائلی که مطرح می‌کردند، مقام معظم رهبری بسیار واردتر، قوی‌تر و نافذتر عمل می‌کردند.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: ایشان در علوم غریبه وارد بودند. در ارتباطات خاص، گاهی از اوقات پیش‌بینی‌ها و آینده‌نگری‌های عجیبی را ایشان می‌فرمودند کهبی‌شباهت به غیب‌گویی و معجزه نداشت.

وی ادامه داد: داماد عزیز ایشان که با ایشان به شهادت رسید، آقای دکتر مصباح باقری، دچار یک بیماری شده بود؛ بیماری جهاز هاضمه گرفته بود و بیماری خطرناکی بود. خودش نقل می‌کرد و برای ما گفت: من یک روزی خدمت آقا عرض کردم: آقا، من در این بیماری از بین می‌روم و عزیزانم را به شما می‌سپارم. دعا‌های رهبر شهید و نگاه نافذ ایشان

امام جمعه مشهد مقدس بیان کرد: آقا فرمودند: «نخیر، این‌طور نیست. شما از این بیماری نجات پیدا می‌کنید، خوب می‌شوید. من و تو با هم شهید می‌شویم.» این حرف را حداقل ۱۵ یا ۱۶ سال قبل از شهادت ایشان به آقای دکتر مصباح باقری زده بودند که از این کسالت نجات پیدا می‌کنی و ما با هم شهید می‌شویم.

وی افزود: از این نمونه‌ها از مقام معظم رهبری در عرصه زندگی‌شان کم شنیده نشده است که به خاطر آن صفای باطن و پاکی روح و دل بود که برای ایشان ارتباط به وجود آورد و ارتباطاتی را ایجاد کرده بود.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: گاهی از اوقات افراد خدمت ایشان می‌رسیدند و از ایشان تقاضای دعا می‌کردند. ایشان دعا‌های مخصوصی داشتند؛ یعنی برای هر کس که می‌خواستند دعا کنند، به گونه‌ای دعا می‌کردند که آینده خودش را در دعای آقا می‌دید.

وی خاطرنشان کرد: یک آقایی را بنده معرفی کردم خدمت آقا. جوانی بود. آقا فرمودند: «خدا ایشان را حفظ کند.» باز فرمودند: «خدا ایشان را حفظ کند.» دفعه سوم هم فرمودند: «خدا ایشان را حفظ کند.»

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: بنده گفتم هرچه هست، یک خطری در پیش تو، در معرض انحرافی قرار گرفتی، در وضعیتی قرار گرفتی که خطرناک است. آقا سه بار فرمودند: «خدا شما را حفظ کند.» دعاهایشان این‌گونه بود که گاهی از اوقات در یک دعا، آینده طرف را روشن می‌کردند. روایت دیدار رئیس‌جمهور روسیه با رهبر شهید

آیت‌الله علم‌الهدی اظهار کرد: پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، می‌خواست به ایران بیاید. قبلاً، خدا رحمت کند، مرحوم آقای رئیسی به ایشان گفته بود که آیا من می‌توانم با رهبری ملاقات کنم و به ایران بیایم؟ ایشان فرمودند بله، مانعی ندارد و آقا اجازه فرمودند.

وی افزود: وقتی که آمده بود و از ایران برگشت، خبرنگاران با او مصاحبه کردند و گفتند رهبر ایران را چگونه دیدی؟ گفت: من مسیح را ندیدم، احوالات مسیح و تعریف مسیح را در انجیل شنیدم و خواندم، اما وقتی به ایران رفتم، رهبر ایران را مسیح دیدم.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: یک شخصیت با این عظمت، و لذا او می‌گوید من مسیح را در رهبری ایران دیدم و اینجا مسیح برایش مجسم شده، آن هم در جلوه آقا؛ چنین شخصیتی چهل روز زیر خاک رفت؛ مثل پروانه دور قبرش می‌چرخیم. این درد، این مصیبت نیست؛ در سازندگی غوغا بود. هم جامعه‌ساز بود و هم فردساز.

وی افزود: این خاطره را خودشان برای من نقل کردند. فرمودند وقتی من در مشهد درس می‌دادم، در درس من دو طلبه افغانی بودند. من در سیمای اینها یک رشادتی حس کردم. یک روز به اینها گفتم بیایید منزل، با شما کار دارم. اینها آمدند خانه. گفتم من در سیمای شما یک رشادتی دیدم که یک کار مهمی را انجام خواهید داد و من یک نوشته‌هایی دارم، مطالبی دارم؛ اگر بخواهید، با هم بنشینیم، گفت‌و‌گو کنیم و بحث کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: فرمودند اینها می‌آمدند در خانه پیش من و درباره مسائل انقلاب و مباحث انقلاب، در روزگاری که افغانستان در ید اتحاد جماهیر شوروی بود و کمونیست‌ها مسلط شده بودند، با اینها صحبت می‌کردند. اینها از ایران رفتند افغانستان و توانستند یک حزب را در میان شیعیان افغانستان به عنوان مبارزه با کمونیستی به وجود بیاورند. پیدایش این حزب، نقطه نطفه تشکیل لشکری بر ضد شوروی و به عنوان قیام در مقابل استعمار شرق به راه افتاد و این جریان باعث شد شوروی شکست بخورد، از افغانستان خارج شود و مردم افغانستان از افکار الحادی و کفر کمونیستی نجات پیدا کنند. آن دو طلبه هم در این جنگ به شهادت رسیدند.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: قدرت سازندگی مقام معظم رهبری این بود. ما روزی که امام از دنیا رفتند، مقاومت ما تازه شروع شده بود. در حزب‌الله لبنان کسی فکر نمی‌کرد حلقه مقاومت در کشور‌های شیعه‌نشین به وجود بیاید. مقام معظم رهبری در مقام تأسیس مقاومت در کشور‌های شیعه‌نشین به وسیله شیعیان اقدام فرمودند. قدرت‌سازی و شکل‌گیری جریان مقاومت

وی بیان کرد: مردم فکر می‌کردند این مقاومت صرفاً یک اندیشه سیاسی است که در کشور‌های اسلامی رسوخ کرده، اما روزی که بنای جنگ و درگیری و مقابله شد، معلوم شد این مقاومت یک جریان رزمنده، پویا و زنده است که مقام معظم رهبری در کشور‌های شیعه ایجاد کردند و اینها پای جنگ ایستادند، پای فداکاری ایستادند و هماهنگ با رأس مقاومت که این کشور است، ایستادگی می‌کنند و دشمن مشترک را به زانو درمی‌آورند.

امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: هر شما از یمن قهرمان می‌شنوید، از حزب‌الله مقاوم لبنان که با همه مخالفت‌ها مرد و مردانه ایستاده می‌شنوید، از حشدالشعبی قهرمان، پرقدرت و متصلب عراق می‌شنوید، این جریان مقاومت ساخته و پرداخته تربیت و دست این رهبر عظیم الهی و آسمانی است که در این کشور بهترین جریان‌ها را به وجود آورد و این جریان را ایجاد و ساخت.

وی خاطرنشان کرد: قدرت سازندگی مقام معظم رهبری این بود و از همه بالاتر، من و شما ساخته شدیم. الان شش ماه است مقام معظم رهبری به شهادت رسیدند، اما در این شش ماه شما پرچم‌ها و تجمعات را رها نکردید، ایستادید، مرد و مردانه و قهرمانانه مقاومت می‌کنید و می‌گویید ما خونخواه و جان‌فداییم تا آن روزی که انتقام مظلومیت این رهبر را نگیریم و خونخواهی نکنیم، دست از این حرکت برنمی‌داریم.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: بیداری را طبق قلم شکسته ناپاک، در داخل و خارج ترویج می‌کنند و می‌گویند مقام معظم رهبری رهبر جنگ بوده، رهبر ستیز بوده و رهبر نبرد بوده است؛ در حالی که توجه نمی‌کنند مقام معظم رهبری قریب ۳۰ سال با بازدارندگی تمام و کمال، آمریکا را به صورت یک سگی اطراف کشور واداشت پارس کند و جرئت نزدیک شدن نداشته باشد. این قدرت رهبری بود. بازدارندگی رهبری و ایستادگی در برابر آمریکا

وی گفت: بحث این نبود که آمریکا از امروز اول بخواهد حمله کند. ۳۰ سال است می‌خواهد حمله کند. کدام رئیس‌جمهور آمریکا بوده که نگفته پروژه نظامی هم روی میز است؟ همه آنها گفتند و همه آنها می‌خواستند. به اینجا و در این مرحله رسیدند که دیدند اصلاً تمام استکبار و تمام قدرت امپراتوری جهانی‌شان در معرض خطر افتاده است. بدبخت‌ها اشتباه کردند، دست به جنگ زدند و با جنگ خودشان را بدبخت کردند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: از عزیزان ما، ندانسته، گاهی اوقات بعضی جملات را به زبان می‌رانند که ما با آمریکا می‌توانستیم جور دیگری رفتار کنیم. چطور رفتار کنیم؟ مگر ما با آمریکا امروز رسیدیم؟ ۷۰ سال است با آمریکا دست‌وپنجه نرم می‌کنیم. از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ تا امروز، بیش از ۷۰ سال است ما با آمریکا در حال چالش و کشمکش هستیم.

وی ادامه داد: بردند، خوردند، چاپیدند، دزدیدند، عزیزان ما را کشتند، مردم ما را شکنجه دادند، یک ربع قرن مردم ما را به استثمار و بدبختی و استعمار کشاندند. بعد هم با همه توطئه‌ها، جنایت‌ها و بیدادگری‌ها علیه نظام ما، انقلاب ما و خواسته مردم ما، مردم قیام کردند و دارند قیام می‌کنند. مگر ما امروز به آمریکا رسیدیم که بهتر از این می‌توانستیم با آمریکا برخورد کنیم؟

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: یعنی با آمریکا بهتر برخورد کنیم؛ چه کار کنیم؟ از برجام بیشتر برخورد کنیم؟ برجام را خودتان ایجاد کردید. مگر قرارداد‌هایی که بستید، بسیج زدند؟ مگر غیر از این بود؟ مگر واقعاً این ۲۵ سال چکمه به پا‌های آمریکایی را روی دوش مردم فراموش کردید؟ سابقه‌اش را فراموش کردید؟ اینها چقدر جنایت کردند؟ چه می‌کردیم غیر از این با آمریکا که آمریکا آرام می‌گرفت؟ آمریکا به دنبال تمامیت‌خواهی و سلطه بر ایران است

وی افزود: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد؛ نه تنها یک چیز. معدن ما را می‌خواهد، ثروت ما را می‌خواهد، انسان‌های ما را می‌خواهد، افکار برجسته ما را می‌خواهد، استعداد‌های درخشان جوانان ما را می‌خواهد و از همه بالاتر، دین ما را می‌خواهد که ما از دینمان هم دست برداریم. این خواسته آمریکاست و به یک چیز ختم نمی‌شود.

امام جمعه مشهد مقدس ادامه داد: چطور با آمریکا صحبت می‌کردیم؟ چطور با آمریکا حل می‌کردیم؟ در عرصه‌های بازدارندگی و دیپلماسی، راهی نبود مگر اینکه مقام معظم رهبری پیمودند. ۳۰ سال در بازدارندگی، آمریکایی‌ها را پشت در نگه داشتند و سیاست بازدارنده رهبری بود که آمریکا قبل از این دست به کار جنگ نشد و در استیصال دست به کار جنگ شد و با جنگ هم جوری انجام گرفت که خودش را بدبخت کرد.

در ادامه حتما بخوانید آیت‌الله علم‌الهدی: نتیجه گفتمان‌های انحرافی، تضعیف قدرت ما در منطقه و رهبری است | پایان جنگ بدون دستیابی به حقوق و منافع ملی، پیروزی دشمن است

وی بیان کرد: خدایا، عزیز و آقای ما را از ما گرفتند، اما خدا، تو را از ما نگرفته‌اند. تو خدای ما هستی، ما هم خدا داریم، هم امام زمان داریم. امام زمان ما را از ما نگرفتند و نمی‌توانند بگیرند. «لَا یَزَالُونَ یُقَاتِلُونَکُمْ حَتَّىٰ یَرُدُّوکُمْ عَن دِینِکُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا». اینها می‌خواهند شما را برگردانند از دینتان، اگر بتوانند و نمی‌توانند. تو را از ما نمی‌توانند بگیرند، امام زمان را از ما نمی‌توانند بگیرند.

آیت‌الله علم‌الهدی در پایان گفت: خدایا، آن عنایت و لطفی که تو داشتی که ۳۶ سال این رهبر را بالای سر ما نگه داشتی و همه خصوصیات ما، عزت ما، عظمت ما، قدرت ما و قدرت دین و مذهب ما را این رهبر کاملاً حفظ کرد، خدایا همچنان تا آن روزی که پرچم پرافتخار «نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ» آقا و صاحب آن، امام زمان (عج)، به اهتزاز دربیاید در دنیا، خدایا با همان عزت تا آن روز ما را حفظ کن و این عزت را به آن عزت جهانی که وجود اقدس مولا امام زمان (عج) ایجاد خواهند کرد، پروردگارا متصل بفرما.

وی در پایان دعا کرد که خدایا فرج مولای ما، بقیةالله (عج)، که فرج از تمام غصه‌ها، غم‌ها، مصائب و گرفتاری‌هاست، فراهم بفرما.


۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف از رهبر شهید

حجم ویدیو: 4.70M | مدت زمان ویدیو: 16:31:07 دانلود ویدیو کد خبر: 787392 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۲:۵۲:۰۰ اعتمادآنلاین |

خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف عکس جشن فرشته‌های بیت رهبری را منتشر کرد.

  اخبار مرتبط مراسم چهلم تدفین «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع) حضور فرزندان رهبر شهید در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین ایشان + عکس


۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

میراث رهبر شهید، ایران قوی و نظامی مستحکم است

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در آیین بزرگداشت چهلمین روز خاک‌سپاری رهبر شهید که در سالن گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و نام ایشان، اظهار داشت: امام شهید ما نسخه‌ای کامل و روشن از سبک زندگی اسلامی را به نمایش گذاشت؛ الگویی که می‌تواند تا قیامت، چراغ راه نسل‌های حق‌طلب و آزادی‌خواه باشد. 

وی با بیان اینکه اوج هنر انسان مؤمن، بی‌اعتنایی به جلوه‌های فریبنده دنیاست، افزود: دنیا تمام جلوه‌های خود را به آقای شهید ما عرضه کرد، اما ایشان معصوم‌وار زیست و معصوم‌وار به شهادت رسید. 

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: رهبر شهید با تأسی به سیره و راه معصومان (ع)، نام خود را برای همیشه در تاریخ ماندگار ساخت؛ همان‌گونه که اجداد طاهرینش جاودانه شدند. این هنر مردان الهی است که الهی زندگی می‌کنند و الهی از دنیا می‌روند. 

حجت‌الاسلام محمدحسنی با اشاره به نحوه شهادت رهبر شهید تصریح کرد: شهادت ایشان، یادآور همان محاسبه باطلی بود که یزید بن معاویه درباره شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) انجام داد؛ یزید تصور می‌کرد با از میان برداشتن امام حسین (ع)، به تمام خواسته‌های دنیوی خود دست خواهد یافت، اما از مکر و تدبیر الهی غافل بود. همان‌گونه که خون پاک سیدالشهدا (ع) بساط بنی‌امیه را از صفحه روزگار برچید، خون پاک آقای شهید ایران نیز به فضل الهی بساط دستگاه استکباری را ابتدا از منطقه و سپس از سراسر جهان جمع خواهد کرد. 

نماینده ولی فقیه در ارتش، دو میراث گرانبهای آن شهید را «حفظ و تحکیم نظام جمهوری اسلامی» و «ساخت ایران قوی و توانمند» عنوان کرد. 

وی در تشریح نخستین میراث رهبر شهید گفت: بسیاری تصور می‌کردند پس از رحلت امام راحل، نظام اسلامی با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد و مسیر انقلاب دچار انحراف می‌شود؛ اما رهبر شهید ما، به‌عنوان نسخه کامل امام، راه ایشان را با صلابت ادامه داد و نه‌تنها نظام جمهوری اسلامی را حفظ کرد، بلکه پایه‌های آن را مستحکم‌تر ساخت و بر تک‌تک ما واجب است به هر قیمتی، حتی با گذشتن از جان، مال و آبروی خویش، از این نظام پاسداری کنیم؛ همانطور که رهبر شهیدمان حسین وار این کار را کردند. 

حجت‌الاسلام محمدحسنی، دومین میراث رهبر شهید را «ساخت ایران قوی و توانمند» دانست و گفت: زمانی در مخیله کسی نمی‌گنجید که روزی کشوری بتواند در برابر دو قدرت اتمی پنجه در پنجه بیندازد و آنان را به زانو درآورد؛ اما ملت ایران در سایه رهبری‌های پیامبرگونه آقای شهید، با تدبیر و حکمت بر محور ایران قوی حرکت کرد. 

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه، وظایف کنونی ملت و مسئولان را در سه محور اساسی تشریح کرد و نخستین وظیفه را «اطاعت و تبعیت از رهبر جدید، خلف صالح امام شهید» دانست. 

وی اظهار داشت: تمام ویژگی‌های دو امام پیشین در امام جدید ما، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، خلف صالح امام شهید، متجلی شده و دشمن به‌زودی خواهد فهمید که مرتکب اشتباهی بزرگ و غیرقابل جبران شده است. 

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، دومین وظیفه ملت و مسئولان را «انتقام خون پاک شهیدان» عنوان کرد و گفت: همگی موظفیم تا انتقام خون پاک امام شهید و همه شهیدان را از قاتلان و آمران این جنایت نگیریم، دشمن را از خواب راحت محروم کنیم و یکی از راهبردی‌ترین راهکارهای رفع سایه جنگ از سر ملت ایران، گرفتن این انتقام است. 

حجت‌الاسلام محمدحسنی، خاطرنشان کرد: امروز اضطراب و وحشت تمام وجود آنان را فرا گرفته است؛ چراکه می‌دانند دیر یا زود، آزادگانی همچون مختار در جهان برخواهند خاست و انتقام حسین زمان را از آنان خواهند گرفت. 

وی سومین وظیفه ملت و مسئولان را «حفظ وحدت، پرهیز از اختلاف‌افکنی و حضور پرشور در صحنه» دانست و اظهار داشت: دشمن ستون فقراتش به دست فرزندان غیور ارتش، سپاه، بسیج، نیروهای عشایری، وزارت دفاع و نیروی انتظامی درهم شکسته شده و اکنون می‌کوشد از مسیر اختلاف‌افکنی، دوقطبی‌سازی و حزب‌گرایی، انتقام خود را بگیرد. 

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: دشمن دل خوش کرده است که ملت ایران را زیر فشارهای اقتصادی، نظامی و سیاسی چندپاره ببیند تا بتواند ضربه نهایی خود را وارد کند، اما ما مسلمانان و پیروان قرآن، به فرمان «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا» در کنار یکدیگر خواهیم ایستاد.

  انتهای پیام/




 دشمن در محاسبه توان دفاعی ایران اشتباه کرد/ تداوم بی‌وقفه تولید تسلیحات پرتوان
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن در محاسبه توان دفاعی ایران اشتباه کرد/ تداوم بی‌وقفه تولید تسلیحات پرتوان

معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به اشتباه محاسباتی دشمن در جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی، گفت: دشمن توان دفاعی و نظامی ایران را به‌درستی محاسبه نکرد و اکنون تولید سلاح‌های پرتوان ایران اسلامی بی‌وقفه ادامه دارد.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست
۶ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ترامپ: اگر برای جلوگیری از سلاح هسته‌ای ایران لازم بود، ۱۰۰ بار دیگر حمله می‌کردم| کنترل تنگه هرمز در اختیار ماست

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از آمریکایی‌ها خواست افزایش قیمت سوخت ناشی از جنگ را تحمل کنند و درباره حمله به ایران گفت اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم می‌بود، ۱۰۰ بار دیگر نیز این کار را انجام می‌داد.

 ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای جمع آوری کمک مالی برای پسر و عروس معصومه ابتکار چیست؟

سید عیسی هاشمی، فرزند معصومه ابتکار، همسرش مریم طهماسبی و پسر نوجوانشان که از آوریل ۲۰۲۶ در بازداشت ICE به سر می‌برند، حالا برای تأمین هزینه‌های حقوقی و مقابله با اخراج از آمریکا به یک کمپین جمع‌آوری کمک مالی متکی شده‌اند. این کمپین تاکنون حدود ۴۰ هزار دلار جمع کرده و بیش از یک‌سوم تعداد و مبلغ کمک‌ها نیز به‌صورت بی‌نام ثبت شده است.

 ادعای جنجالی معاون ترامپ؛ آمریکا وارد مرحله جدید فشار علیه ایران شد
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای جنجالی معاون ترامپ؛ آمریکا وارد مرحله جدید فشار علیه ایران شد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری
۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادای احترام قالیباف به سردار مقاومت ملی رئیسعلی دلواری

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیأت پارلمانی همراه، با حضور بر سر مزار سردار رئیسعلی دلواری، به مقام دلیر تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران ادای احترام کرد.