قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

رتبه عجیب ایران در میان پُرکارترین کشورهای جهان | ایرانی‌ها چقدر کار می‌کنند؟

مقایسه آمارهای سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد ایران از نظر میانگین ساعات کار هفتگی، در میان ۱۰ کشور پُرکار جهان قرار گرفته است. براساس داده‌های منتشرشده، ایرانی‌ها به‌طور متوسط هفته‌ای ۴۶٫۳ ساعت کار می‌کنند؛ رقمی که ایران را بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان قرار می‌دهد.
 رتبه عجیب ایران در میان پُرکارترین کشورهای جهان | ایرانی‌ها چقدر کار می‌کنند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، از ۱۰ کشور با بیشترین ساعات کار هفتگی، بوتان با میانگین ۵۴٫۵ ساعت در صدر قرار دارد. پس از آن سودان با ۵۰٫۸ ساعت در جایگاه دوم ایستاده است و کنگو و امارات متحده عربی، هر دو با میانگین ۴۸٫۷ ساعت کار در هفته، در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

اردن با ۴۷٫۷ ساعت، لیبریا و پاکستان هر کدام با ۴۷٫۵ ساعت و قطر با ۴۶٫۸ ساعت در ادامه این فهرست دیده می‌شوند. متوسط ساعات کار هفتگی در عمان نیز ۴۴٫۴ ساعت اعلام شده است.

در جدول رتبه‌بندی منتشرشده، میانگین ساعات کار ایران ۴۴٫۳ ساعت درج شده و پس از آن ترکیه با ۴۳٫۸ ساعت، عربستان سعودی با ۴۰٫۹ ساعت و بحرین با ۳۹٫۵ ساعت قرار گرفته‌اند. بنابراین، میان عدد ذکرشده در توضیح اصلی اینفوگرافیک، یعنی ۴۶٫۳ ساعت، و رقم درج‌شده مقابل نام ایران در جدول، یعنی ۴۴٫۳ ساعت، اختلاف وجود دارد.

البرز در صدر استان‌های دارای ساعات کاری طولانی

بخش دیگری از این داده‌ها، سهم شاغلانی را نشان می‌دهد که بیش از ۴۹ ساعت در هفته کار می‌کنند. براساس این آمار، استان البرز با ۵۴ درصد، بالاترین سهم شاغلان دارای ساعات کاری طولانی را در کشور دارد؛ یعنی بیش از نیمی از شاغلان این استان، بیشتر از ۴۹ ساعت در هفته کار می‌کنند.

پس از البرز، اردبیل با سهم ۴۹٫۹ درصدی در جایگاه دوم قرار دارد. همدان با ۴۸٫۸ درصد و تهران با ۴۷٫۴ درصد نیز دیگر استان‌هایی هستند که بیشترین سهم شاغلان با ساعات کار طولانی را به خود اختصاص داده‌اند.

کمترین سهم شاغلان پُرکار در خراسان جنوبی

در سوی دیگر این جدول، خراسان جنوبی با ۲۱٫۱ درصد، کمترین سهم شاغلان با بیش از ۴۹ ساعت کار هفتگی را دارد. سیستان‌وبلوچستان با ۲۵٫۹ درصد نیز در رتبه بعدی قرار گرفته است.

این سهم در کرمان ۲۸٫۲ درصد و در سمنان ۲۸٫۸ درصد گزارش شده است. به‌این‌ترتیب، فاصله میان البرز به‌عنوان استان دارای بیشترین سهم شاغلان با ساعات کاری طولانی و خراسان جنوبی به‌عنوان استان انتهای جدول، به ۳۲٫۹ واحد درصد می‌رسد.

این داده‌ها نشان می‌دهد که ساعت کاری در استان‌های مختلف کشور تفاوت قابل‌ توجهی دارند؛ مثلا در برخی استان‌ها بیش از نیمی از شاغلان بیشتر از ۴۹ ساعت در هفته کار می‌کنند، اما در استان‌های دیگر این نسبت به حدود یک‌پنجم شاغلان می‌رسد. کد خبر 1060700



۳۲ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

بازدید مدیرعامل بانک ملت از مجموعه های صنعتی و تولیدی در شهرهای کرمان و سیرجان

فرشید فرخ نژاد در بازدید از خطوط تولید شرکت های لاستیک بارز و فولاد بوتیا ایرانیان در شهر کرمان و همچنین شرکت های گهر انرژی، جهان فولاد و گل گهر در شهر سیرجان از نزدیک در جریان روند تولید محصولات صنعتی این شرکت ها قرار گرفت.

مدیرعامل بانک ملت همچنین در یک نشست تخصصی با مدیران ارشد 23 مجموعه بزرگ صنعتی و تولیدی در شهر سیرجان ضمن بررسی و گفت و گو در خصوص نیازمندی های بانکی، اعتباری و ارزی این مجموعه ها، اظهار داشت: حمایت از شرکت های تولیدی و صنعتی همواره در دستور کار بانک ملت قرار داشته و این سیاست در سال جاری نیز با استفاده از ظرفیت های ایجاد شده ادامه خواهد داشت.

فرخ نژاد تصریح کرد: بانک ملت در راستای تامین مالی غیر تورم زا، تنوع بخشی به ابزارها و تامین مالی زنجیره تولید، اقدامات گسترده ای انجام داده است که طراحی و اجرایی سازی محصول "تامین مالی یکپارچه ایران" با نام اختصاری تیما، اوراق مرابحه ارزی، طرح حامینا و تیما کارت برای تقویت قدرت خرید مصرف کننده از آن جمله اند.

 


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

کار به پیک پیاده در ایران رسید / درآمد ۲۲ میلیونی بدون موتور و بنزین!

در برخی مناطق شلوغ شهری، کسب‌وکارها به‌جای موتور، سراغ پیک‌های پیاده رفته‌اند؛ افرادی که سفارش‌های مشتریان را با پای پیاده تحویل می‌دهند.

 

نکته جالب‌تر، رقم درآمد اعلام‌شده در این آگهی‌هاست؛ حقوقی در محدوده ۱۸ تا ۲۲ میلیون تومان برای پیک‌های پیاده اعلام می‌شود؛ رقمی که باعث شده این نوع استخدام، بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

 

افزایش هزینه خرید و نگهداری موتورسیکلت، هزینه سوخت، تعمیرات و استهلاک، ورود به شغل پیک را برای بخشی از متقاضیان دشوار کرده است.




 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 چری آریزو 7 جدید؛ سبد سدان‌های چری کامل‌تر می‌شود
۵ ساعت قبل / سایت اسب بخار

چری آریزو 7 جدید؛ سبد سدان‌های چری کامل‌تر می‌شود

چری تصاویر رسمی آریزو ۷ جدید را منتشر کرد. این سدان کامپکت پس از توقف تولید نسل قبلی در سال ۲۰۱۷، بار دیگر به سبد محصولات چری اضافه خواهد شد. جالب است بدانید که ریسپکت گروه بهمن در اصل نسخه فیس لیفت نسل قبلی آریزو هفت به حساب می‌آید.

 هزینه ساخت چه می‌شود؟
۱۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هزینه ساخت چه می‌شود؟

دنیای اقتصاد؛ بازار ساخت‌وساز در مردادماه بعد از ماه‌ها التهاب، بالاخره آرام گرفت؛ رشد ماهانه قیمت مصالح ساختمانی تقریبا صفر شد و قیمت برخی نهاده‌های پرمصرف مثل آهن‌آلات و سیمان هم نسبت به میانه بهار ۵ تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد.

 تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش

زرین ذرت شاهرود در سناریوی سال ۱۴۰۵، از منظر بنیادی ظرفیت مناسبی برای رشد سودآوری دارد.

 جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

جزئیات تامین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها

معاون وزیر نیرو گفت: اکنون حدود ۳ میلیارد و ۲۱۰ میلیون متر مکعب گازوئیل ذخیره شده و نزدیک ۸۵ درصد مخازن پر شده، اما امسال سال سختی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها است.

 سبد ذخایر فزرین پربارتر شد
۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبد ذخایر فزرین پربارتر شد

شرکت زرین معدن آسیا (فزرین) در تازه‌ترین گزارش شفاف‌سازی خود از انتقال رسمی پروانه بهره‌برداری محدوده معدنی «مس بهاره» به نام این شرکت خبر داد.